Комисията по отбрана в НС: Емин е извършил злоупотреба със служебно положение

Чака се реакцията на ръководствата на ПП и ДБ, Тагарев и премиера Денков
Обновена: 4 сеп 2023 17:02 | 4 сеп 2023 17:02, Петър Бойчев
91
Комисията по отбрана в НС: Емин е извършил злоупотреба със служебно положение
Снимка: БГНЕС

В Комисията по отбрана в НС са получени официално резултатите от проверката в "Пирогов" по казуса "Емин", съобщи председателят на комисията  Христо Гаджев. Депутатът отбелязва, че тя е приключила на 31 август и е със следното заключение:

"Изводът, който може да се направи от събраните по преписката документи и от камерите за видеонаблюдение е, че на 28.08.2023г. г-н Мустафа Емин е проявил вербална агресия, със спокоен тон, спрямо служителите на УМБАЛСМ "Н.И. ПИРОГОВ" ЕАД и е извършил злоупотреба със служебно положение."

Още по темата

Във „Фейсбук“ депутатът отбелязва, че документите са изпратени на членовете на комисията за сведение. „Очаквам, макар и безкрайно закъсняла, реакция от ръководствата на ПП и ДБ, министър Тагарев, и премиера Денков“, пише още Гаджев.

По-рано днес министърът на отбраната Тодор Тагарев излезе с първи коментар след скандала с неговия съветник. „Случаят е много неприятен. Той беше иницииран от пост в личен профил, който след това беше препубликуван на сайта на „Пирогов”. Версиите са две. Аз съм изслушал моя съветник и това, което беше първоначално обявено. Те се разминават много съществено. Много емоционална беше реакцията на всички – и на медиите, и на гражданите, и в политическите среди. Ще взема решение, когато се запозная с фактите”, каза той.

Припомняме, че от спешната болница обвиниха Мустафа Емин, че е заплашвал персонала на лечебното заведение, за да прегледат детето му преди друг пациент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Климбо преди 8 месеца
До 71 : И кой досега си е тръгнал с камъни,че ми стана интересно?
84
0
 
0
 
! Отговори
М'глата преди 8 месеца
Не само на седесаря..на всички им дай власт и гледай ...
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дай му власт на седесаря и му гледай сеира!
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И сега ще изхвълите ли буклука?
81
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Костадин Ангелов добре дава акъл на тагаренко да изгони мустъфъта. Пита се в задачката докога герберастите ще се гушкат с киро-кокорите и ристювците и ще съсипват ДЪРЖАВАТА ни? Оставката на само един самозабравил се бо*лук не решава огромния проблем на БЪЛГАРИЯ,а той е съществуването на престъпната управленска сглобка от БЪЛГАРОМРАЗЦИ и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! ОСТАВКА на продажното предателско правителство на мутренско-трактористката сглобка!!!
80
13
 
5
 
! Отговори
Стоев преди 8 месеца
В ке не да наречен държава нищо ново.И тоя д е б и л лъжеше най безсрамно.Ако му е останало малко доблест трябва да се извини и да подаде оставка.Но за съжаление това е нормално тук.А раята нека си лае
79
1
 
13
 
! Отговори
ЦАР преди 8 месеца
Промяна на промяната? Някой? Един Бен Ал Хасан няма ли в тая държава или поне Соломон Голдщайн да ни спаси?!? Кой не скача е червен и всеки ден ще е така до промяната! Те май умряха вече половината скачащи, другите са с бастуни, ама нищо времето е наше!
78
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обаче яка параноя.....руска хибридна многоходова операция на натовска територия с цел - да предотврати терминалната опасност -възпитаника на Висшия ислямски институт, учителя без учителски стаж, шпакловчика, демократа от Родопите( това ми е любимо),недоучилия съветник,уонаби- ефендито от Рибново да стане парламентарен секретар:-))) Което би било ужасен удар за руския империализъм.Аре стига бе!
77
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така както гледам май сестрите ще изхвърчат от Пирогов дисциплинарно...!!!
76
0
 
1
 
! Отговори
Случаеност? Не мисла преди 8 месеца
Сложете на някоя проста програма за обработка на снимки очила на Жан Виденов и щв останете изненадани...
75
1
 
3
 
! Отговори
ЪЪЪЪЪЪ преди 8 месеца
Новия вече АКАДЕМИК ЖАН БЯЛ ДЕНКОВ НЕВИДЕНОВ ще го чакаме ли да ни върне 97-а година?
74
2
 
15
 
! Отговори
Тодоров преди 8 месеца
Оставка на Тагаревата ***!
73
1
 
8
 
! Отговори
Заслужавате! преди 8 месеца
За нея той е просто Киро! А за мен вие сте просто лош матрял! Всички които гласувахте за тази cган!
72
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тагаренко, марш в Украйна!
71
2
 
24
 
! Отговори
Кажи Зеле! преди 8 месеца
НА ВИ ПРОМЯНА!!! Кирчо добре ли е? Или Емин е по-добре! Още нищо не сте видели, докато Емин плаши лекари и ги вади от шокова зала застрашавайки живота на ваше дете, пефа му украинския предател, подготвя нова национална катастрофа! С лъжи дойдоха позорно, с камъни ще си тръгнат катастрофално!
70
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Румен Радев пак атакува! Казват, че е имало друго дете в спешния кабинет, но всъщност е бил Румен Радев. Г-н Мустафа лично е чул през вратата да се чува Крим е руски!
69
1
 
27
 
! Отговори
Уфсъ преди 8 месеца
Тагаренко с цялата си наглост се оправдава и днес, че било атака и подобни безумия! Първата оставка трябва да е негова! Здравното министерство също трябва да излезе с позиция , какво е накарало господин Емин и шефа му Тагаренко да използват името на министъра и колко точно по приятелски съставят черни списъци министрите срещу лекари позволили си да не убият чуждо дете за да сложат лепенка на тяхното! Пирогов СТАЧКА?!! Когато ви бият роми е проблем, а министри?!?!
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мръшата нали обясняваше,че няма такова нещо. И сега какво праим?
67
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ей Тагаренко , продажник, тука не ти е Украина ве, министрите да дерибейтстват на останалото население, тук все още сме що го годе правова държава. Подвай си остваката и изчезвай в Киев
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 11== ДА! Този самозабравил се неадекватник мустъфъта е от партията на ристю,но има съществена подробност,че ристювците са в плътна интимна прегръдка с ДПС! Дебелан пейювски им е началника,на който" умно-красивите"правят теманета до земята! Боковците,киро-кокорите,ристювците,гномите и резците се носят във вихрения сексуален танц за унищожаването на БЪЛГАРИЯ по заповед на Посолството! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на изброените мерзавци,българоубийци!!!