Мама Златка будела Хекимян всяка сутрин в 5 часа

Ще направи чудеса за София, ще видите, убедена е тя
27 сеп 2023 16:31, Петър Бойчев
149
Мама Златка будела Хекимян всяка сутрин в 5 часа
Снимка БГНЕС

Майката на Антон Хекимян го буди всяка сутрин в 5 часа. Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ е роден в семейството на българка и арменец. По думите на майка му Златка, Тони още от малък се допитвал за всяко свое решение първо до тях. Неслучайно тя е и първата, с която разговарял, когато разбрал, че напуска журналистиката, пише "Марица".

"Синът ми е много дисциплиниран и много работи. Ще направи чудеса за столицата, ще видите", уверява Златка. Тя споделя, всяка сутрин точно в 5,00 часа телефонира на сина си, за да го събуди и да не се успи. Още от времето, когато Хекимян беше водещ в сутрешния блок на Би Ти Ви. Мама Златка искала да е спокойна, че синът й няма да закъснее и да си навлече ядове на работното място.

Майката и сестрата на Антон живеят в Стара Загора, така че няма да могат да гласуват за него. Сестрата Вера Кардашлиева има две момичета, които са любимите племеннички на ексводещия. "Аз ще гласувам за вуйчо, нищо че съм малка", казва едната от тях - Зори.

"Със сестра ми Вера ни делят 11 години разлика, но много я обичам, няма сила, която да ни раздели", споделя водещият на рождения ден на сестра си.

Бащата Гаро, майката Златка, семейството на сестра му Вера си общуват не само по празници, а всеки ден. "Те са моята опора, семейството е всичко", казва журналистът, кандидат за кмет на София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: майкаСофияХекимян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Звучи като виц но е истина 😂😂😂😂
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Звучи като виц но е истина 😂😂😂😂
105
0
 
14
 
! Отговори
Дедо Янаки преди 7 месеца
Хекимянчо, голяма грешка допусна, чедо! Трябваше не за кметските избори да се нагласиш, а за президентските, макар, че нито за кмет ставаш, нито за президент и си бита карта! Ама поне по-дълго време щеше да си вириш носа и да се изживяваш в роля, която също не е за тебе! Спомни си за чичо си Габровски и леля си Цецка! И колко още пародии като тебе отнесе Гербаджийския тайфун Боко. Сега, чедо си в поза "ПАРТЕР", когато ти поискаш, а от тук нататък все ще си в нея! Дедо Янаки от Тетевен.
104
2
 
15
 
! Отговори
Татко Барбарос преди 7 месеца
Това е най дългия виц ,който съм чел ! Мама буди детенцето щото ще води сутрешни блокове по бТВ ,после ще става кмет .Ами сложете мама Златка за кмет ,че тоя ще вземе да се успива като ***!!
103
1
 
24
 
! Отговори
Ъъъ преди 7 месеца
Искате да кажете, че ще е добре да изберем за кмет, човек на 40години, който майка му го буди, за да не се успи? Вие сериозно ли?
102
17
 
4
 
! Отговори
Ивана преди 7 месеца
Аз му желая успех.
101
3
 
13
 
! Отговори
Николай Стоименов преди 7 месеца
Просълзих се ,отивам до Лидл за сълфетки дано не са свършили .Той нямали роднини убити от комунистите или лежали по лагерите
100
0
 
7
 
! Отговори
Ученика преди 7 месеца
За другаря Хекимян прочетете "Бел Ами" на Мопасан...
99
7
 
2
 
! Отговори
Хекимянчо преди 7 месеца
До татко Бойко: Може ли да не е баш от утре, хайде от други ден, че имам малко до доизсмуквам тези дни и ще ми стане много.
98
8
 
10
 
! Отговори
Абеее преди 7 месеца
Много знае пред камерите в студиото, защото чете бързо на аутокюто или му суфлират в слушалката. Видяхме го онзи ден как се оплита от въпросите на колегите си и говори изтъркани фрази, нищо умно не изрече, с грешки в изказа, стил, синтаксис ...не зная взе ли последно изпитите. И онова наперено синче на фамилия ДС не вдъхва никакъв позитивизъм. Той пък щял да руши онова, което са градили другарите на родата му. Значи - синдикалистката печели симпатиите, знае какво иска и то не от днес за вчера.
97
2
 
16
 
! Отговори
@@@ преди 7 месеца
От статията за Хекимян става ясно че майка му става най- късно в 4 и половина
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мамо Златке, изложбите се. На синтетични ти шефът като малък, в 5 ч. Вече беше спал храна на прасетата
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чудих се къде съм чувал тази история и се сетих- за Ким Ир Сен
94
5
 
14
 
! Отговори
София преди 7 месеца
Мама Златка ,Татко Петко...какво става тука..?Имаше един виц:Излиза син от вкъщи и на вратата пита майка си:-Да купя ли нещо?-За в къщи не,ама виж си купи един апартамент.На 40 си все пак!Че и тяхната работа същата.
93
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боко пренебрегна Цветанка Ризова и тя така се беше нахъсала срещу Васил Терзиев,че чак жал ми стана за нея.Нещо напоследък нервите и не издържат.Така де,след толкова наколенки пред ГЕРБ,да предпочетат мамин Хекимянчо си е чиста обида.
92
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А вероятно и самата подмазваческа статия е от "охранителчето"!
91
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До но. 94 постовете са 100% на "охранителчето"!.
90
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вчера "охранитеето" писа лични неща за Хекимян!
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сто на сто е подслушвал Хекимян!
88
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нашият "охранител" сигурно го е подслушвал.

Спонсорирани публикации