Кирил Вътев категоричен: Няма да подавам оставка!

Петима души искат да нарушим регламента на ЕС, заяви той
23 ное 2023 14:08, Стела Стоянова
14
Кирил Вътев категоричен: Няма да подавам оставка!
Снимка БГНЕС

Всичко, което е трябвало да бъде изплатено, ние сме го изплатили. Каквото трябва, сме направили.

Така земеделският министър Кирил Вътев коментира от курорта "Албена" днешния протест на животновъди в София, който започна от сградата на министерството и продължи към Министерския съвет.

"Проблемът е, че петима души искат да нарушим регламента на Европейския съюз. Ние не можем да нарушим този регламент, защото това води до санкции", каза още министър Вътев.

Той допълни, че е направено всичко възможно, но протестиращите поставят невъзможни искания.

Нужен е нормален диалог, но е нужно от двете страни да има нормално мислене. Амбициран съм да не подавам оставка, коментира още Кирил Вътев.

Още по темата

Исканията на протестиращите, които бяха обявени и днес, са незабавно изплащане на парите по "де минимис" и украинската помощ, ккто и връщане на старите ставки, които са намалени.

Министър Кирил Вътев е в курорта "Албена" за участие в единадесетия Национален агросеминар, организиран от Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), който ще се проведе днес и утре в хотел "Maritim Paradise Blue". Темата на тазгодишното издание е "Устойчиво зърнопроизводство в условия на променящи се климат и пазари", пише "Дарик".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 6 месеца
Твърди, когато трябва да си напуснат топлите доходоносни местенца. Когато трябва нещо да свършат, почва мрънкане, увъртане и оправдания с някой си, дето все им пречи.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Боже какви ТВЪРДИ ПОЛИТИЦИ и подобни имаме - Б.Михайлов-няма да подам оставка, Денков-няма да подам оставка, вътр.министър-няма да подам оставка, К.Вътев-няма да подам оставка, к.Про100-няма да подам оставка - все твърдолинейницииииииии
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Министерството на земеделието не е благотворителна организация. И все пак разпределя пари. Колко честно, или кихат само на шепа ояли се мутроолигарски, с които си делят парите за субсидии, докато малките фермери д у ха т супата?
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Все едно някой е очаквал да попадеш оставка. Кокал лесно се не пуЩа!
5
2
 
9
 
! Отговори
До Зозо преди 6 месеца
До ЗозоНаскоро гледах една негова снимка пуснал е шкемве. Добре се храни.
4
0
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Оу йе... Семинар на зърнарите в хотел "Maritim Paradise Blue". Как да подаде оставка човек? Три дни ядене и пиене на аванта, а? :)))))))))))))))))))))))
3
4
 
15
 
! Отговори
родител преди 6 месеца
Не се наядоха .адовете които ни тровят !! Обяснете ми само като има под 800 хил. млекодайни животни ,произвеждате милиони тонове млечни продукти !!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ВАНЧЕ ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР ПРИЛИЧАШ НА ЛИЦЕ БИЛА НА КОНЦЕРТ НА ЕДНА МАЙ СИ БИЛА НАПУКАНА. ВИЖДАМЕ ТИ ГО В ОЧИТЕ. ТИ БЕШЕ ГРЕШЕН ИЗБОР. ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези бързи искания за оставки заприличаха на махленска кавга. Четем оставка, но за какво е не четем. И оставам с впечатление, че някой вика зад ъгъла, понеже му взели безплатния десерт. Кой иска оставката - земеделските производители или Земеделските прекупвачи и изкупвачи. С други думи търгашите. Хайде на промоциите на палмовото олио.