Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели

Към никоя държава няма такива изисквания
30 дек 2023 14:00, Петър Бойчев
330
Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели
Снимка БГНЕС

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

"Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес", смята Нинова.

Според нея външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ.

"Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството", коментира Корнелия Нинова.

"Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система", коментира Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още по темата: НиноваШенгенпредатели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
6
 
6
 
! Отговори
утепа бсп преди 4 месеца
Като свредел си Нинова , само врътиш , риеш земята и партията ти утъва надолу .Нито анализ на обстановката , нито правилните изводи и решения съобразно нея , само едни приказки , които ви носят обратен на желания резултат , пък за действията въобще да не говорим. , Ти всъщност им съдействаш на т.н. предатели , гарантираш им властта . От кон да ездиш повече не ставаш .
180
1
 
3
 
! Отговори
До 63 преди 4 месеца
Да, не съм готов да продам семейство и да предам държава, но не се притеснявай българската история е пълна с такива като теб...УСПЕХ ЩЕ ТИ ТРЯБВА
179
6
 
11
 
! Отговори
очите отворени преди 4 месеца
Наистина този цинизъм идва в повече ! Оставката и е задължителна . Не мога да си обясня какво още чакат БСП и младежите и всички там на конгреса - Или вървите с България за да участвате в диалога за развитие или оставате 20 век и се прекръствате пак БКП това е . Женицата е тотално деградирала и изчерпана моля ви се
178
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наистина е така! Премат исканията на австрийците които са в полза на Австрия като бяла нация а ние сме *** които трябва да слушат! Денков, скъсай си дипломата!
177
6
 
11
 
! Отговори
77 преди 4 месеца
Типичен комунистически цинизъм, като на тая жена
176
10
 
11
 
! Отговори
канадец преди 4 месеца
Не съм и фен на Кортни, но всичко което казва съвпада с моето мнение. България е унизена за пореден път.
175
5
 
9
 
! Отговори
ЕЛИ преди 4 месеца
ГЛЕДАХ ФИЛМ,НА ТОЗИ ФИЛМ ГРУПА МИГРАНТИ НАВЛЯЗОХА В ГОРИСТА МЕСТНОСТ, ИЗВЕДНЪЖ СРЕЩУ ТЯХ ЗАСТАНА ЕДИН БТР ,ОТ ЛЮКА СЕ ПОКАЗА ВОЙНИК И КАЗА"ТОВА Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ" ТЕ С УСМИВКА ТРЪГНАХА НАПРЕД,РУСНАКА ЗАВЪРТЯ ЛЮКА И НАСОЧИ КАРТЕЧНИЦА СРЕЩУ ТЯХ ---ВЕДНАГА ПОБЯГНАХА ОБРАТНО, ТАКА СЕ ПАЗИ ГРАНИЦА,СЕГА ЧЕТА ,ЧЕ 200 000 МИГРАНТИ СМЕ СПРЕЛИ И ТО САМО ЗА ТАЗИ ГОДИНА-ДРУГ НАЧИН НЯМА ,ГРАНИЦА СЕ ПАЗИ С ОРЪЖИЕ
174
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наскоро Бабикян каза по БНТ че БСП не е на бедните и глупавите а на средната класа- най после знаем каква е БСП- ЕДРИ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ!
173
6
 
14
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 4 месеца
Да заради проруските предатели Радев, Нинова и Копейкин.
172
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 4 месеца
Нинова,защо внесе изменението за избор.кодекс ,за връщане на кнжните с бюлетини!Чрез тях банкянските разбойници станаха първи.Ти си виновна.Залъгваше се,че БСП ще увеличи резултата,но ядец.Ти си виновна
171
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ееее, ти защо не вкара БГ в Шенген, докато беше в правителството, А?
170
5
 
21
 
! Отговори
Ганди преди 4 месеца
Защо , ти ли искаш да управляваш? Тая сърдитата лелка съвсем изтрещя.
169
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нинова, бай Иван ( Борисов) и Ердоган(Пеевски) не позволяват БГ да е пълноправна членка на ЕС.
168
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Читател Радка пиратка ще вирни юмрук утре в 23.55ч- аз загасям телевизора- мерси ама змийско съскане не искам да ми разваля празника.
167
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Aко ви нямаше теб, Тошко и Коцето, отдавна да сме в Шенген!
166
8
 
15
 
! Отговори
? преди 4 месеца
Леле как безочливо лъже тази като съет комунист.
165
6
 
10
 
! Отговори
Читател преди 4 месеца
Радка Пиратка днес не се ли е провикнала по микрофона с вдигнат юмрук ,че с тази дълбока резерва ни занимавате?
164
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нинова, ти винаги си била синя ли...монка, протеже на Ваньо-тъмносиния. Като искаш Шенегн, махай се от България и отивай в западна европа. Тези евроге...йци ни докараха на последно място в европа.
163
9
 
8
 
! Отговори
крундел преди 4 месеца
това копейките са много интересни - от една страна все за рф си мечтаят, а за шенген ***... странна работа.иначе какъв шенген с цяла плеяда руски проксита във властта, начело с рундьо - московската радиоточка, да не говорим, че австрийците са руски проксита, коя бивша австрийска министърка е руска *** сега?така, че ще мътят водата за да дават храна за нашите копейки до последно.
162
7
 
10
 
! Отговори
А бре преди 4 месеца
...Нинова, че нали точно правителството в което беше и ти министър, превърна трафика на мигранти в процъфтяващ бизнес? Нали точно по ваше време, Радев и Рашков превърнаха държавата в разграден двор! На австрийците им писна от приходящи субекти,и всичките минали през България!"Сглобката" се опитва вашите каши да разчиства! Това е все едно, да бутнеш баба си по стълбите и да питаш,защо тича! Лъжата, и лицемерието в ДНК-то ви е навлязло!