Тленните останки на Славков още са на фронта в Украйна

Руски обстрел пречи те да бъдат прибрани
12 яну 2024 17:15, Нели Христова
290
Тленните останки на Славков още са на фронта в Украйна

Тленните останки на нашия сънародник Светослав Славков, загинал миналата седмица на бойното поле в Украйна, все още са на фронтовата линия, предаде “Контракоментар” на Асен Генов.

Всичките три опита да бъде изтеглено тялото до момента не са били успешни заради непрестанния обстрел от руска страна. Затова съобщава от Киев нашият сънародник Юрий Косев, който се свърза с командира на Славков. И той е българин, а на фронта е от близо две години. По неговите думи Светослав е преминал тримесечно обучение, след като се е присъединил като доброволец. Изучавал е украински език и е разбирал командите, които е получавал. Прехвърлен е заедно с частта, в която служи в Купянск, за подсилване на фронта.

Загинал е в близък бой до село Синковка, след като е бил обкръжен заедно с други трима украински бойци. И в момента се водят много тежки боеве, които са причина за огромни загуби и от двете страни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 3 месеца
Да почива в мир, борец за свобода
222
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До ХНациста не е човек,а *** на цивилизацията,който сега гние в земята на руснаците.
221
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украинците не прибират труповете от фронта изоставят ги на бойното поле. По този начин не попадат в статистиката. Бях гледал репортаж по Руската телевизия в който Руснаци погребваха телата на Украински войници.
220
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До A 234 не знам дали е правописна грешка, защото не можеш да пишеш или имаш предвид наистина частната бойна част Русич, която се бие на руска страна и е съставена от нацисти до един. Даже командирът им се сърдеше като му казваха, че бил националист - твърде завоалирано било, човекът си бил откровен нацист.
219
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нож затъкнат-голем, Видеокамера лъска, засукат мустак и поглед устремен. . . а от плешките на долу парчета. и подли кучета се навъртат и нема кой да ги изтрепа та барем кокалите на *** му некоъ да ушета в малки торбета и за 8-ми март с Пост-Рекомандо на село да се завърнат и на мака купчинка да доде и баб да си полегнат. Шо ти момче треаша да се трепаш за паре дека стадо уфсе нема как *** да ти купи. . . . тъжно тъжно и тъжно
218
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Начи доде им наемник нает дамета гюлета ама шо нему умият с лазерен лъч видимата кожа с нацистките татуировки а одма га пущат и го отметнат като интегриран наемник нает дамета гюлета.ама оно нал си е отсело земало и метла наколан закачило.Та клечка отметлата сезакачила запружинка отбомба и дорде наемнико метал гюлета с метлата-оно дати бомба земе татресне къ си бе нает се разпиле на мръвкета и сред тях главата изрекла "*** ви проклета",отметнали като ПочиналУтрепанОтСмърт дорде мета с метлата
217
0
 
12
 
! Отговори
К преди 3 месеца
Там им е мястото.
216
5
 
25
 
! Отговори
Натоуйник преди 3 месеца
А сега да го транспортира еврогейското НАТО или Тагасренко и Асан Геноф да го донесат на евроатлантическите си могъщи плещи.Да го погребат в градинката до Народното събрание до паметника на хахамериканските летци дет бомбардираха София преди 80 години и изтрепаха хиляди невинни българи.Да живей Натуту и Великия Зеленогъзки еврей.
215
3
 
17
 
! Отговори
1944 преди 3 месеца
УГОЩЕНИЕ ЗА ЧАКАЛИТЕ...
214
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много добре се е получило.
213
11
 
34
 
! Отговори
A преди 3 месеца
Много хубава новина,)) Си го заслужава това , и другите както него да *** и гният в калта))Браво на Русич и Путин!
212
2
 
25
 
! Отговори
До маалатъ преди 3 месеца
Лена като с най-големи мустаци е за картечарка.
211
2
 
24
 
! Отговори
До маалатъ преди 3 месеца
Винету само ще пуши лулата на мира пред вигвама. Не става за такава операция. А мястото на Пеевси е в обоза. Някъде между лука и картофите.
210
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До маалатъ Тагренко да състави Спец Отряд, който да отиде в/на оКрайна и да върне квото е останало от тоз "юнак". Най-вероятно след толкова дни на полето от тоя "юнак" да е останал само пълния му памперс. Другото дивите кучета и хиените вече са го оглозгали. Жалко за родителите му, че са го отгледали такъв мал00умник. "Приятелите" му вече разбрахме че тъгуват за него щото им дължи пари .
209
0
 
10
 
! Отговори
Идиот преди 3 месеца
На колко фронта са точно?
208
46
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
всеки българин би се гордял с такива момчета. Тоз който падне в бой за свобода никога не умира-- никой българин не иска руско робство
207
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ooooo
206
1
 
34
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Тагренко да състави Спец Отряд, който да отиде в/на оКрайна и да върне квото е останало от тоз "юнак", може и само каската му. Отряда да се оглави от Тагаренко, негов заместник Вождъ Винету, картечар гру/х-гру/х Пеевски, снайперист Асан Ококорения, Киро Т. с РПГто , а Ленчето Общатъ мед. сестра! А и Българска Кинематография обезателно да снима игрален филм по случая!!!!!!
205
1
 
23
 
! Отговори
Аз настоявам този преди 3 месеца
герой да бъде задължително награден. С премията "Дарвин".
204
3
 
19
 
! Отговори
капутильо преди 3 месеца
да го заврат в чувал да обогати на блекрок чернозема