Ботьо Ботев: Убийството на Пейо Пеев не е планирано

Нещо е възникнало именно тази вечер
23 яну 2024 09:49, Стела Стоянова
55
Ботьо Ботев: Убийството на Пейо Пеев не е планирано
Снимка БГНЕС, архив

"Мотивът е ясен от самото начало. За мен най-вероятно се касае за инцидентен случай, непланирано убийство. Нещо е възникнало между тях именно в тази вечер, което е било плод на създадени взаимоотношения доста време преди това." Така коментира криминалистът Ботьо Ботев по БНТ убийството на Пейо Пеев.

Както "24 часа" писа, тялото на 42-годишния мъж беше открито на 19 януари в София. Той е бил удушен от съпругата си Габриела и майка й Красимира. Вероятният мотив е спор за родителските права на двете деца, тъй като Пейо и Габриела били в процес на развод.

"Аз, както и много други хора, не си обясняваме как две жени ще съумеят да преборят съпротивата на един мъж. Трудно е да се правят изводи на този етап, тъй като все още всичко е в самото начало на разследването. Най-важното е как това ще се отрази на отглеждането на тези две деца", каза още Ботев.

Още по темата

По думите му подобни битови убийства се различават от поръчковите, при които има по-сериозна организация.

"При битовите убийства мотивът е ясен, хората, които взаимодействат, също са ясни. Още от самия сигнал, който се подава при такова престъпление, веднага може да се направи ориентация, че този случай леко ще се разкрие, макар и да има прикривания на някои неща", обясни криминалистът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
продължение- Борбата с престъпността и насилието не е в приоритетите на институциите ,защото в тях преобладават агресивни насилници ,престъпници и убийци под една или друга форма.Физическото насилие и убийство е "видимо" ,а психическото "невидимо",но и двете причиняват едно и също - смърт.Психическите насилници ,вече не са само жени,те преобладават ,но имаи много "мъже" ,същите считат ,че не са"убийци",защото по ръцете им "няма кръв"и техните зверски действия недоказуеми и това ги прави"спокойни
47
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Много "експертно мнение" .Да гледат да не попаднат и те в тази "норма",тези ,които неглижират ,което и да е било престъпно действие и убийство . За съжаление агресивното насилие се е превърнало в "норма за поведение" на голяма част от обществото.Насилието има много и най- различни форми на проявление и който оправдава ,която и да е била форма и без значение на пола притежава същите личностни характеристики ,като насилника.
46
0
 
0
 
! Отговори
М'глата преди 3 месеца
Повръща ми се от тоя....
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз държа бензин подръка и не само. Черни чували ХХХ, лопата, сатър. Не се знае кога какво ще потрябва. Това звучи зле май ама така е, всичко си нося.
44
0
 
11
 
! Отговори
Шаши преди 3 месеца
Тубата с бензин са я носили да варят компот на Витоша. Съвсем случайно са го ударили с тубата по главата. А тъщата му е правела изкуствено дишане уста в уста. Съвсем случайно го е удушила.
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мхм, не е било планирано.. я да питам колко от вас държите туба с бензин под ръка вкъщи?
42
2
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 3 месеца
Не омъжила се е защото ако е имало ДНК тест на преден план ще излезе друг персонаж с инициали КП....
41
0
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 3 месеца
Явно Пеев е бил наистина интелигентен хрисим млад човек. Ако беше някой друг двете кокони щяха да са минимум в Пирогов с опастност за живота.
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой да смята сериозно,че Ботьо Ботев е криминалист!?
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
само гледайте сега колко месеца ще се търкаля по медии тази семейна драма и ще отклонява вниманието на хората от истински важните неща
38
0
 
13
 
! Отговори
До 10 преди 3 месеца
Омъжила се е, защото бащата на 2то дете вече е предявявал да припознае детето по право и тя като се е омъжила на бързо по закон детето е станало на Пейо и не е можел другия да се запише за баща. Попречили са с брака на биологичния баща да си разпознае детето, а този явно са сметнали, че ще го разкарат по- лесно.
37
0
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
До Анонимен40 читалищна работа, всички препечатват един от друг, или им е пуснат един материал за разпространение. имайки предвид, колко се жълтеят подобни заглавия, по скоро първото
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не се пише нищо по въпроса кои са тези двама мъже, които са им помогнали в опита да прикрият престъплението?
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 37 - Публикацията е под заглавие "Бивша служителка на МВнР и чиновничка от Общината в Бургас обвинени за убийството в София", сайтът е "Бу ле вард България" - пиша го така, за да не го заличат. Но може да напишеш и името на майката - Красимира Трифонова - и ще се покажат различни публикации, в някои от които има и снимка.
34
1
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
До Анонимен38а, баш. абе само на мен ли ми се струва че напоследък има твърде много орионци и абевейци по новините, втч криминалната хроника?
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До IQ 3.14 - Генерал-майор Ангел Марин. Той помилва Цветелин Кънчев, който пък в замяна на това осигури гласовете на бхаратците, благодарение на които Гоце от Сирищник стана президент.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде да видя снимка на тая трътла (тъщата), че само другата излиза?
31
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
До Причината tinyurl/5fjknpdd тия са цела клика шумкарски бейове дето са над нещата.
30
0
 
13
 
! Отговори
Причината преди 3 месеца
Според познати на семейството, че когато Габриела родила първото си дете, веднага лишила баща му Пейо от възможност да контактува с детето, защото двете с майка й решили, че "един *** инженер" като него, който при това дори не е заможен, не бил подходящ за съпруг на Габриела и щял да пречи на кариерното й развитие. Ако майката не се беше самозабравила, щеше да прецени, че дори трябва да се радва, че този мъж е обърнал внимание на невзрачната й дъщеря.Но бившият червен хайлайф има друго мислене
29
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
До Още пикантерии как се казваше на гоце вицето?