Съсед на убития Пейо: Оставяха детето без надзор при включени уреди вкъщи

Комшиите предотвратили инцидент, при който щяло да бъде блъснато от кола
26 яну 2024 11:16, Стела Стоянова
36
Съсед на убития Пейо: Оставяха детето без надзор при включени уреди вкъщи
Снимка БГНЕС, архив

Бивш съсед на съпругата и тъщата на убития Пейо Пеев разказа, че по-голямото им дете е оставяно само в дома им в Бургас още от 3-годишна възраст. Момчето е виждано да ходи голо и босо навън. По думите на Владимир Павлов срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права, предава Нова тв.

Тя бе пусната под домашен арест с аргумента, че трябва да се грижи за децата си, но в момента те не се намират при нея, а при майката на убития им баща.

Преди около 3 години и половина, разказва още Владимир Павлов, съседи на жените предотвратили инцидент, при който 6-годишният в момента син на Габриела щял да бъде прегазен от кола. Детето, което тогава било на около 3-годишна възраст, било оставено без надзор. Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, за да издири някой от родителите на малчугана. Органите на реда издирили майката и влезли в дома ѝ. Там открили включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали заплаха за оставеното само дете.

Още по темата
Заради този случай била сезирана Агенцията за закрила на детето, а Владимир бил привлечен като свидетел. Казва, че в този период многократно е виждал на камери за наблюдение, че детето излиза голо и босо през есента и зимата.

Бабата на детето – обвинената в убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова, започнала да пуска сигнали и жалби срещу съседа си. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към МВнР. Според Владимир целта е "да респектира".

Вчера той пусна емоционален пост във фейсбук, в който пита как хора със скъп бус "Мерцедес" са настанени в общинско жилище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Случай от преди близо 20 години, в моето село. Момченце (чисто българче) на две години го оставят само в Жигулата. Ключовете са на таблото, колата е включена на скорост, без ръчна спирачка, на всичкото отгоре "смукачът" е издърпан до края. Детето само врътнало ключа и......Жигулата отива в дувара. Слава Богу, размина се само със смачкани тенекии, но ето ви пример за пълна безотговорност!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Силвестър как пък се досети за ключовете . От ключар ли ги вземе , с взлом ли да влиза .в апартамент чужд . Та той е външен човек . Води се от два месеца като мъж с официален брак .
28
2
 
6
 
! Отговори
Стандарт преди 3 месеца
Стандартна практика на ш а вран тиите - изнудват бащите за пари които си харчат по моловете, а децата са оставени на самотек. Така ще е докато закона защитава само т.нар. "майки".
27
2
 
3
 
! Отговори
До Силвестър преди 3 месеца
Не можеш да го чуеш вече бащата, защото той вече почина- Пейо.
26
3
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 3 месеца
дО ПрепарилАз пък виждам неадекватни родители в момента и на улицата ,и в заведения,и в транспорта...знаят да правят деца ,но не знаят да възпитават деца-това са днешните родители у нас !Те хич не им се занимава с децата ,оставят ги да правят каквото си искат да правят децата в заведението или пък на улицата .. днешните родители са много напред в материала-"цивилизовани и образовани",деца искат -но не искат да се занимават с тях..и какво ще порасне от това дете ? (Като цяло 3/4 от родителите.
25
22
 
5
 
! Отговори
Осведомен, бе! преди 3 месеца
С такъв съсед детективска агенция не ти трябва. Слухти, проучва, действа, занимава инстанции. Пожелавам такъв на журналистката и сие.
24
5
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 3 месеца
Гнусна работа.Махайте Истанбулската конвенция.
23
8
 
3
 
! Отговори
5 минути по 60 преди 3 месеца
секунди са 300 секундно видео 18 + Убийство на живо са гледали оператори . Преминаващите знаят да не се месят . Мафията ще ги застигне . от какъв ли ъгъл е снимано . камерите непомагат . не са доказателство . като види в монитора дежурния докладва на полисманите и те действат . това не е станало. бил е камерджията от мафията . видял е какво става и си е затраял и взел подкупите .
22
2
 
5
 
! Отговори
Сеирджия преди 3 месеца
До До съседаЯвор Божанков - ТИ ЛИ СИ?!?
21
4
 
32
 
! Отговори
наблюдател преди 3 месеца
Бабишкерата е в основата на всичко. Шавратливата бабка е прилапвала мъже и после ги е изнудвала да и играят по свирката, според мен на това се дължи и шеметната и кариера във външно.
20
9
 
7
 
! Отговори
Препарил преди 3 месеца
Защото и мен често са ме укорявали съседи, та дори и непознати. Защо го носиш така (в една от малкото пози,в които не може да се самонарани, нито мен да издере или ухапе), защо не го оставиш да си пореве, ууу какво е невъзпитано това дете, кажи му да се държи подобаващо и прочие. Е да го оставя в локвата на улицата да се нареве на спокойствие ли? С казване не става, с шамари също не става. На тази възраст просто откачат някой малчугани и се държат напълно неадекватно, когато не е тяхното.
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хитрата сврака Габриела. Усеща , че с втория мъж от който е второто дете . И той не е за нея. Но по благо е да има брак и си избира първия авиоинженера завършил в Германия. И действа като Маминка Красимира.
18
31
 
11
 
! Отговори
Препарил преди 3 месеца
Но никога не съм си позволявал да оставя дете само във вкъщи. Дори до магазина пред блока да изляза за хляб - идват с мен, ако жена ми я няма. Всичко става.Не проумявам как три вуйни не могат да се разберат,коя кога ще излиза, за да не е само детето.Отделно, не му прави чест на съседа - врата до врата,че е звъннал на 112. Дори да няма контакти на майката, да беше позвънил на домоуправителя и да беше поговорил сериозно със съседките си.В една изнервена ситуация да наливаш масло в огъня не е добре
17
3
 
18
 
! Отговори
До съседа преди 3 месеца
Колко сигнала подаде до институциите, че детето е оставяно без надзор?
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До16. Баща е биологичен на първото , но няма брак . И проблема е още по голям за Пейо. Той трябва да поема всички разходи , тежести за детето . Без да вижда и усеща радостта от това кратко и временно съжителство с детето , а с Габриела изобщо.
15
28
 
5
 
! Отговори
Силвестър преди 3 месеца
Един мъж трябва да е преди всичко баща, после мъж и любовник. А къде си е изгубил ключовете, че не може да влезе в този апартамент? При поредният запой или в апартамента на любовницата си?
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Силвестър . Абе ти разбираш ли, чети или си глупав Бащата на голямото дере не е бил в брак . Брака му е няколко седмици или месеци преди да се роди второто дете И как да влиза в жилище в което не му е позволено. Като крадец ли , като любовник ли, като какъв.
13
25
 
5
 
! Отговори
Силвестър преди 3 месеца
Отговорността по отглеждането на едно дете е не само на майката, на и на бащата. Бащата да си помисли къде е сгрешил и той.
12
9
 
33
 
! Отговори
До силвестър преди 3 месеца
Тя е тази, която е имала връзка с двама мъже и деца от двама бащи. Явно пепейците сте много засегнати от новината, разкриваща морала във вашата партия.
11
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ППтата са баш като братчедите от махалата. Оставят децата на самотек и ако не оцелеят, няма проблем - правят други - може и от друг мъж. Баджанаците от ПП очевидно нямат никакъв проблем да гледат деца от други мъже.

Спонсорирани публикации