Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал

Има доверие на родителите на Пеев, при които е детето
31 яну 2024 10:25, Елка Василева
96
Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал
Кадър: bTV

"Това, което чух от адвокатите в съдебната зала, не ме изненада, но ме учуди какви фантасмагории успя да изговори Красимира – майката на Габриела“, заяви пред bTV Велико Минков, който твърди, че е баща на едно от двете деца, чиято майка е обвинена за извършването на жестоко убийство.

Още по темата
На 18 януари в София тялото на 44-годишният Пейо Пеев е намерено в опожарен автомобил, като преди това мъжъ е бил удушен. За убийството са задържани съпругата на Пейо – Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова.

Велико Минков е един от първите задържани, но отказа да коментира защо, тъй като може да попречи на разследването.

Той сподели, че е виждал само веднъж и отдалече детето, за чието бащинство претендира, но приятелки на Габриела му изпращали снимки на бебето. Според Минков то много прилича на него. Към момента няма контакт с родителите на Пейо Пеев, при които е детето, тъй като социалните са го посъветвали да не го прави.

„Имам им доверие. Познаваме се от септември месец с тях. С майката на Пейо сме поддържали комуникация. През четирите месеца, в които се познавах с Пейо, съм си комуникирал повече с него, отколкото със собствената си сестра. Това, което говори Красимира, са фантасмагории и измишльотини за отношенията им. Знам го лично от Пейо“, поясни Велико Минков.

„Те двете с дъщеря ѝ гледат на нас като на биологичен материал, а не като на бащи, които трябва да имат роля в живота на децата си“, допълни още той.

„До средата на бременността такова отношение от Габриела не е имало, то се промени след намесата на майка ѝ. Това, че съм искал да направи аборт, е лъжа. За мен се подготвяше стая в дома им, в която да живея. През първата година щяхме да бъдем в нейния апартамент, а след това щяхме да се преместим в къщата, която строя“, заяви Велико Минков.

„В последните седмици, преди да се разделим, разбрах, че Красимира е подготвяла всъщност втора детска стая“, допълни още той.

Минков очаква да се направи ДНК тест и след резултатите от него да бъде вписан в акта за раждане на детето като негов баща.

Той е направил апел към „Социално подпомагане“ да не бъде лишаван от контактите му с детето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
3
 
! Отговори
Хело преди 4 месеца
Ако, искаш да разкараш един мъж от живота си, почни да му искаш пари :) Действа сигурно, бързо, ефикасно :)
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хората се опознават трудно!
75
3
 
9
 
! Отговори
МАРИЯ преди 4 месеца
Пейо е убит в условията на домашно насилия. А както знаете закона за домашно насилие беше изменен това лято заради случая с Дебора и вече насилниците се наказват много по тежко. След изменението на закона това е първото убийство което ще се гледа по новия закон.Парадоксалното в случая е че закона беше променен за да защитава жените но за първи път ще се приложи в защита на мъжете.Жените усетиха че им дават власт и логично се превърнаха в насилници !
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
на мен котката ми умря и беше мъчително, как само жално мяукаше, абе ей,кой се разделя лесно с живота?! няма живо същество! а ти, човек с ръцете си да убиеш, че и да искаш с тези ръце децата му да галиш, ти си опасен психопат, до живот в затвора
73
10
 
3
 
! Отговори
Браво преди 4 месеца
Този в прав текст потвърждава думите на бабата, че са се сдушили двамата бащи, срещу майката на децата им! С това и кой знае с какви други изпълнения, изглежда са побъркали двете жени, точно когато е голямата хамалогия по гледане на бебето и по-голямото дете. И, друго, никой мъж не говори така за майката на детето си, дори да го заслужава!
72
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И четиримата са ненормални. Аз не знаех, че тоя Пейо е бил на 44, мислех, че като неа на около 30. А той някакъв побъркан левичар, сетил се за деца на 40+.
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Късметлия сте , че сте жив и здрав. Дано скоро приключи битката с институциите и да можете да се грижите за детето си!
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Късметлия сте , че сте жив и здрав. Дано скоро приключи битката с институциите и да можете да се грижите за детето си!
69
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"За мен се подготвяше стая в дома им, в която да живея." Радвай се, че си закъснял с влизането. Не се знае как щяха да се развият нещата и при теб с течение на обстоятелствата, скандалите и т.н.т. На тяхна територия, в тяхната стая, докато спиш.
68
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
вие двамата с пеио какво намерихте в габриела та се занимавате с нея не усетихтели че тя не е с акъла си и какво правиш ти в сектата победа заедно с двете вещицитам на какво ви учат направете днк тестове докато пеио не е кремиран да не сеокаже че има още кандидати за бащи
67
0
 
5
 
! Отговори
aaa преди 4 месеца
Батка, то май верно сте само биологичен матриал.
66
2
 
7
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 4 месеца
Според Българското законодателство братчета/сестричета не могат да бъдат разделяни а в случая трябва да се направи точно това .Еднот дете при баща си,другото при родителите на покойния си баща. Така е най-правилно. Много сложен казус !
65
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
жените от години се изживяват като силния пол и скоро ще си сърбат попарата. те са неразумни същества и тепърва ще правят масови грешки. за пример ще дам- има 200 лв останали и вместо да си плати сметките с тях тя ги профуква в мола, защото никога няма какво да облече и не мисли на другия ден как ще изкара. всичко ще завърши с тотално отблъскване на мъжете от тях.
64
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българският народ има една приказка"без баща ,половин сирак,без майка,кръгъл сирак.
63
2
 
3
 
! Отговори
До 62 преди 4 месеца
Той, защото Велико не им е бил депутат, а Пейо също активист.
62
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Докато пускате тоя, който си прави реклами по медиите от трагедия, ще си мисля, че двете кукувици може и да са донякъде били поставени в лоша ситуация. Що за кеф е да унижаваш себе си и детето, което мислиш че е твое, за да си правиш реклама. Това дете ще разбере. А и тоя си е чист мендераст, никакво дете не е правил. Да хади да гледа "Цар Лъв". Същото психо е като убийците, убития и неговите роднини. Абсолютна всички в сериала са психо.
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"MaтpялA"лудна съвсем.Но нали знаете от къде започва разлгането и миризмата.От главата.
60
5
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 4 месеца
По бързо да приемат закона за споделеното родителство при раздяла, а не като сега децата по презумция да остават при майката. Така жените няма да държат мъжете за топките, на принципа или ми играеш по свирката или няма да си видиш децата. Трябва да се сложи точка на това неравностойно положение на бащите, разбира се ако говорим за бащи които се грижат за децата и искат да са част от живота им.
59
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Виновен, невинен.....Човекът все пак си иска детето, не вика не е мое, както става в повечето случаи. Така че, дано успее да си го вземе, пък и свястна жена да си намери, та да расте нормално това дете. Като се е опарил яко, вече да гледа и мисли.
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Велико, генетичен материал си. Нали си я оплодил! След това тя ти е била шута, което те е направило от баща на биологичен материал. Така стоят нещата мой човек, няма какво да ревеш. Сам си си виновен.