Десетки чужденци казаха "Да" във Варна, искат битов ритуал

През 2023 г. е имало 179 сватби с чужди граждани
Обновена: 11 фев 2024 09:55 | 11 фев 2024 09:55, Александър Попов
21
Десетки чужденци казаха "Да" във Варна, искат битов ритуал
Снимка: БГНЕС

Все повече чужденци избират България, за да се врекат във вярност на своята половинка. Бум на смесените бракове отбелязват във Варна, като през 2023 г. в морската ни столица е имало 179 сватби с участието на чужденци, съобщава Нова тв. При част от бракосъчетанията и двамата младоженци са граждани на други страни.

Сред булките и половинките им има хора от Латинска Америка, Азия, Шотландия, Египет, Филипините и доста хора от Украйна.

Чужденците предпочитат да се женят с битовия ритуал, който се предлага, както и да са облечени в традиционни български носии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: сватбиварна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хич и не искам рвреин да познавам ай сиктир
17
3
 
3
 
! Отговори
Изчезваме преди 3 месеца
Това не ме радва а българите де ги на гей парад
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
16, познавам израелски евреи. Всички са светски хора. Голяма част от тях атеисти. В Израел има религиозни хора, ама повечето не са такива.
15
3
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 месеца
Светска държава грънци. Там действа закон още от времето на Османската империя според който този въпрос се решават от съответните религиозни власти. За да се сключи брак трябва единият да приеме религията на другият ако са от различни. Има сигурно половин милион репатрианти от СНГ които са с недоказан произход и официално нямат религия и пр.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
12, Израел е светска държава. Там може да се жениш за който си искаш, без да доказваш, че си евреин. Има смесени бракове с европейци и араби и дори гей граждански съюзи.
13
4
 
7
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 3 месеца
1 Коя чуждъ мадама ,са ожени за наш *** ? 2 Наще уроспии още през 90-те год търсяа чужденци да могат дъ избегнат от Бг. От гладъ и миздзерията.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
11, и какво лошо има да си съхраняват етническия произход и да си учат децата на ладино?! За мен е похвално, че го правят (както и арменците в България, междувпрочем). Това не ги прави по-малко българи от теб или мен. Все пак в България живеят хора от различни етноси и това е нормално. Между другото, останалите евреи в България са само няколко хиляди и на фона на български турци или придошлите чужденци (украинци и араби) са пренебрежително малко.
11
4
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 месеца
Що не пишат че болшинството са от Израел? В Израел няма граждански брак. Трябват 100 документа за да докажеш че си истински евреин преди да се ожениш. Затова пътуват в чужбина, сключват граждански брак, а после го регистрират в Израел. В четвъртък има полет до Варна някъде 17 часа, в неделя обратно. Губиш само един работен ден - неделя и вече си женен.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 8 А в другия ред на мисли как е? Имам позната, чиято майка е сафарди - дори и прабабата е родена тук, но тази моя позната вечно изтъква, че е еврейка, а не българка. Не могат да ни дишат, смятат ни за по-нисши от тях (и по правило чувствата са взаимни).
9
4
 
12
 
! Отговори
лаборант преди 3 месеца
Нападението на украинските булки - основна причина защо броя на серопозитивните у нас се утрои.
8
3
 
4
 
! Отговори
от БАН преди 3 месеца
Българяните се отвращават от българските обичаи и традиции, но чужденците не.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
6, сефарадаките евреите идват в България преди 500 г, след гоненията в Испания. В този ред на мисли, те са повече българи от теб и мен.
6
5
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Има ли значение откъде са,щом всички са сефардски евреи? А си навличат български носии,защото са в България,за да ни няма нас. Кой е тоя,който няма да си облече своята национална носия,а ще навлече тази на най-големите си врагове? Никой,освен ако е номад безродник.И точно това са сефардските роми.Ценяг се в България,а след това и ще родят в същата.Със закон децата им ще придобият гражданство,а после около 500 брат.чед.и. ще надойдат да помагат на marranos-ите,че да им е по-забавно сафарито .
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Във Варна е пълно с Украинци. Масово се женят за българи и българки за да вземат гражданство. Това е причината.
4
5
 
10
 
! Отговори
Публичен дом преди 3 месеца
Узаконяване на публичният дом на еснафския град .
3
4
 
11
 
! Отговори
sherlock преди 3 месеца
brak po smetka za EU residence, zena: 4000 EUR
2
8
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Египет Сирия, Сомалия Судан Суринам , джампайции Честито!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Бонго Бонго-Добре ли сте?