В планините е опасно, ураганен вятър и сняг

Пистите в курортите са много твърди
2 мар 2024 12:11, Петър Бойчев
11
В планините е опасно, ураганен вятър и сняг
Снимка БГНЕС

Условията за туризъм в планините не са добри, съобщиха за БТА от Планинската спасителна служба (ПСС).

В Стара планина духа ураганен вятър, има мъгла и вали сняг. В останалите планини също има ниска облачност и мъгла, а в по-ниските части вали и дъжд.

Планинските спасители предупреждават, че трябва да се внимава и по пистите в курортите, които са много твърди.

В планините ще бъде облачно с валежи от дъжд, над 1500-1700 метра - от сняг, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа силен вятър от юг-югоизток, който ще отслабне и следобед ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 5°-6°, на 2000 метра - около 0°.   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: опасноснягпланини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма как да ни уплаши!
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Втори опит!
9
1
 
1
 
! Отговори
Фин преди 2 месеца
Има камери в Стара Планина и току що видях, че и на заслон Ботев, и на Дерменка, и на х..Плевен няма нито снеговалеж нито силен вятър. Вижте ти във webcams.bg. Утре ще бъде слънчево, така че на Рила и Пирин може да е така, но в Балкана не е.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 7 - много си забавен пич. Та дори вие от Възраждане няма да се съберете всичките. И вие ли сте козяци? Хахахаххаха
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дори и метеоролозите вкараха в пропагандата- не отивайте в планината утре, че ще вали сняг! Всеки, който се чувства българин е длъжен да почита тази свята дата! За останалите- имате си Навални! Никой не ви иска мнението и присъствието! Гответе се за Прайда и 4-ти юли!
6
2
 
4
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 месеца
Они не могат да съберат 2000 човека на протест против зеления сертификат и маските, щели да съберат 100 хил на Шипка.... Копейката едва събира един файтон хора и то едва след като им подари ПОНЕ по два сандвича ХХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХА
5
3
 
2
 
! Отговори
3-ти Март преди 2 месеца
Путинофилчета мамини, вече започнахте ли да правите разлика между MOЧА и Паметника Шипка? Или още си мислите, че двете са направени за едно и също събитие?
4
1
 
3
 
! Отговори
100 000 преди 2 месеца
До Анонимен - колега, 100 хил. е добре. Гледайте само да не се съберете 100 милиона, че да не се притури планината, не за друго
3
1
 
0
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
Аз имам 45 см пъка и мене лошото време ня *** плаши.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
как пък точно в навечерието на 3 март стана ураганен вятър ,преспи шок и ужас.Нека се съберем утре 100 000 и да покажем на сглобката пътя към затвора!
1
2
 
1
 
! Отговори
Балканджи Войвода преди 2 месеца
Смех смех смех. Аз в това време излизам по къси *** - за мен е топло. Е... за разни разнежени гражданчета - като духне ветрец и веднага почва да звъни на мама "Сложи си мамо шубата, да не настинеш"... мъже на по 30-40 години, нежни и крехки като кокичета, вай вай вай...