Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!

Не искам дъщеря ми да живее след време в джендърска държава, заявява той
20 юни 2024 15:28, Нели Христова
334
Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!
Снимка: БГНЕС

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите. Не гей парад, психиатрия трябва за такива! Пълна подкрепа за Шествие за семейството! Това написа заместник-председателят на ВМРО и общински съветник в София Карлос Контрера в личния си профил във Facebook.

Повод за острата му реакция е разрешението за провеждане на "София прайд“, на най-голямата задушница – Черешова.

Ето и цялата позиция на Контрера:

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите, няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак. Всичко това ще е гарнирано с кич, група травестити с пайети, голяма доза зяпачи, за които гей парада е шоу и т.н.

За да е перверзията по-голяма, тазгодишният гей парад излиза с лайтмотив какви родолюбци били, колко обичали Родината, като за целта някои от тези, които не могат да решат от кой пол са, ще се появят в народни носии. Перверзия, особено на фона на това, че феновете на гей парада редовно осмиват хоро пред Народния театър, на всеослушание се изказват как носията била ганьовщина, а който не им подкрепя дивотиите е ретрограден тип, който биел жена си. След като откраднаха дъгата на децата, сега ще се гаврят и с народните ни обичаи. Естествено, за да оправдаят собствената си перверзия. Не гей парад, психиатрия трябва за такива!

Шарените джендъри, както точно ги е описал българският рапър Устата в песента си, търсят непрекъснато скандали и внимание, защото на българите отдавна им писна от воплите им. С други думи това са страшни досадници, които освен с хомосексуалност с нищо друго не изпъкват. Затова развяват сексуалната си ориентация като знаме, белким някой ги забележи колко са значими. Не, не са. И никога няма да имате нормални семейства. Между другото е добре да се изследва въпросът как се гонят и трепят по между си т.нар. еднополови двойки, понеже много им знае устата по темата "домашно насилие“. Хубаво е МВР да почне да води статистика за т.нар. гей драми, някои от които завършващи със заплахи, преследване, клепане и даже с убийство. Толкова за тези "цветенца“ и "пеперудки“, проповядващи уж любов.

И понеже са тежко банални в исканията си - затова и ходят, дразнят, квичат за права и се правят на маймуни, защото очевидно някак трябва да се изпъква, а и да се оправдае смученето на пари всяка година от донорите, финансиращи и "София прайд“, и една камара НПО, които уж защитавали някакви права на някого.

На 22 юни ще отида на Шествие за семейството, за да  видят шарените джендъри, че има контрапункт на тяхната патологична лудост. Нещо повече - да се види, че в българското общество не сме малцина тези, които смятаме, че в нашето ежедневие трябва да се придържаме към националните си и християнски традиции. И най-вече ще отида, защото не искам дъщеря ми да живее след време в извратена, джендърска държава!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 месеца
Стига с тези фалшиви ценности. Особонето т.нар. патриоти.Който както иска да се определя.Важното е да се отнасяш съвестно към хората и работата,да има взаимно уважение.Всичко друго няма смисъл.Толкова сме изостанали от света,че не можем да се погледнем.
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е срам и позор. Истинско падение, очевидно и в Столична община е пълно с гейове, за да разрешат подобна глупост. Все се питам да ходиш и афишираш своята сексуалност.,има сайтове за запознанства да ходят да се. щракат колкото искат. Направо ми се повръща, да нямаш съчувствие към паметта на починалите и да ходят да се кълчат по улиците, за мен това е безумие. Адмирации към изказването на г-н Контрера.
81
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хах.. Присмял се хърбел на щърбел.. Тоя човек не се ли вижда какъв е гнусен циианин? На негово място бих си изтрил акаунтите от социалните мрежи, преди някой да ми се е подразнил на цвета на кожата и селското излъчване и да ме е пребил...
80
1
 
0
 
! Отговори
До 90 преди 3 месеца
Ами не е единственият бе Резников
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да не говорим, че от тия 90% ще са неннормалници от други страни, че да изглеждат повече.
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно много джъниърчета, дето не могат и да кодят толкова са си повярвали, че са новите божества и пишат тука. Да ви кажа, повечето ви шефове не са програмисти. Това че знам програмиране не ме прави по дефолт нещо невероятно. Съврменните езици не са това, което беше преди 20 г., ама ако дам такъв скрипт на някои от "разбирачите" дето пишат тук ще се чудят какво е това. Иначе много отворени и много ан ги разбират нещата
77
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До Анонимен 92 Аз не съм ти "батка" и както се и очакваше, се измъкна по терлици, като се оказа, че изобщо не става това, което твърдиш.
76
1
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 3 месеца
""""""Софиянците те издържат, бедняко. Софиянци плащаме заплати"""""""" ------- Ся, да вземе да обясниш на "Провинцията", как Софето "храни" Бг??? Каква промишленост има - лека и тежка, какви и колко заводи, фабрики и предприятия има у Софето, каква продукция произвеждат, къде я продават... . Каква Сел. стопанска продукция има у Софето - зеленчукова, зърнена, животинска и в какъв обем? Ай..., чакаме с нетърпение да ни светнеш... с Факти и Цифри!!!
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вече ми омръзна да слушам как джендерите имали права и могат да си правят каквото искат. Ние нормалните нямаме ли? Че и смемногократно повече от джендерите, ама не се съобразяват с нас, а с болното минималцинство.
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
се ми е тая, така и немога да разбера що се дърлите
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Българин - Аз батка, нио не твърдя, прсото не разбрах, ал лъгъбътъкютата били нормлани? ЛБ-то айде ... Г-то до нейде, ама тътътъ ....
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-добре е на следващия прайд да извикат Лили Иванова да пее, за да може и по-възрастните да приемат лгбтк. Може да и напишат лирика и да изпее химн за прайда.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 81 - Додкрепяй си ненормална щерка, ама пак ще е ненорамална :)
70
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До Анонимен 86 Ко, "ко"? Кое не разбра? Казах, че такъв парад се направи и не стана, каквото твърдиш, че щяло да стане.
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До IQ 3.14 - Има ли някаква вероятност, да го преведеш написаното на български?
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Ми то се направи (не на "нормалните", те и ЛГБТ са "нормални")" - ЪъъъЪъЪ .... ко?
67
1
 
13
 
! Отговори
Java преди 3 месеца
До до 55 И аз съм програмист, но изобщо не поддържам тези ценности. Нито харесвам чужди знамена пред общината. Стига стереотипи. Има много нормални колеги които виждат какво става. Аман от *** и фили, фоби. Искаме нормална мирна държава, да растат децата ни без да ги преобличат с дрешки на другия пол и да им обясняват че е нормално.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Смешно ми е, кото гледам единт от по-дъртите ТВ водещи, всеки път, когаот чете новина, как някой го били, щот бил гей и вика "Лелее, аз не мога да повярвам, че в 21-ви вен", а като го знам на какво казва за тях иначе ...
65
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До Анонимен 76 "Щом има гей парад, трябва да се направи и парад на нормалните" Ми то се направи (не на "нормалните", те и ЛГБТ са "нормални") и нищо такова каквото твърдиш, че щяло да се случи не се случи. Това е ФАКТ.
64
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дъщеря ми харесва момичета. Като майка ще отида с нея, за да я подкрепя. Така се е родила и ми писна в България да разправят, че това не е нормално, като по цял свят е обявено за нещо съвсем нормално.