Слави за падналия рекорд на Костадинова: Малко ми е криво

Мисля, че всички сме ѝ задължени, пише още той
8 юли 2024 13:21, Нели Христова
70
Слави за падналия рекорд на Костадинова: Малко ми е криво
Снимка: БГНЕС

Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см., но това не променя фактът, че на мен ми е криво. Така шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира падналия рекорд на Стефка Костадинова във Facebook.

Eто какво още написа той:

Разбрах от новините, че някаква млада украинка е скочила на висок скок 210 см. и е подобрила рекорда на Стефка Костадинова с 1 см. 209 см. беше световния рекорд на Стефка Костадинова, който никой не можеше да подобри в продължение на 37 години. И ми стана толкова криво, ама толкова криво. Имаше нещо, в което цял свят не можеше да ни победи в продължение на 37 години. И всеки човек по света можеше да произнесе името България единствено с възхищение и уважение. Заради Стефка Костадинова.

Имам честта да я познавам и в един от декорите на “Шоуто на Слави” си бях отбелязал с молив височината от 209 см. С молив. Ей така, за да ми е хубаво. Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см, но това не променя фактът, че на мен ми е криво.

Не знам за вас и не знам на кой въобще му пука, но на мен ми пука. И използвам възможността лично, като българин, най-искрено, с уважение да благодаря на Стефка Костадинова за това, че 37 години ни държеше, нас българите, на върха на света. Върха от 209 см. И ако за някого заслужава да се каже, че е направил ужасно много, страшно много за името България по света, то това е Стефка Костадинова. Мисля, че всички сме ѝ задължени. Или поне аз съм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ако беше рускиня, щеше да ти е весело...определено.
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чалгата не прощава...
29
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малкото ДеПеСе се обади, от диваня..
28
5
 
15
 
! Отговори
Запознат преди 2 месеца
Има си хас да не ти е криво!1. Украинка! 2. Могучих! 3. 2.10 - наистина КОСМИЧЕСКО! 4. Батето-Сутиен-Хвалби, Соц, ихааааа, бай Тошо!Та така!
27
4
 
19
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Стефка си е Стефка и винаги ще е 1. Помня онзи скок и ако не беше се разсеяла щеше да ги скочи и онези 213 см. Тогава всички бяхме в еуфория и се гордяхме че сме БЪЛГАРИ. Помня и когато не успя на олимпиадата никой не поздрави майка и и дори нея, защото всички очакваха златния медал. Но Стефка им го върна на следващата олимпиада. Горд съм че съм БЪЛГАРИН.
26
2
 
20
 
! Отговори
Така е преди 2 месеца
Слави. И Стефка Костадинова ще остане завинаги в залата на славата с този си рекорд. Дълбок поклон пред нея! Но за това са рекордите, за да се подобряват! Поздрави на украинското момиче!
25
3
 
8
 
! Отговори
Ббб преди 2 месеца
И Христо Стоичков. Иначе Слави сигурно е висок 209см и затова го е яд, и сигурно като го питат колко е висок, то вече няма да може да казва, колкото свет. рекорд..
24
3
 
17
 
! Отговори
мутра преди 2 месеца
Славуц мутрее.Навремето когато Славчо беше неграмотно бедно некъдърно музикантче в подлеза,Васко и Жоро Илиеви мъкнеха Стефка навсякъде по кръчми и дикотеки,заедно с националите от 94,та и Славуц се нарежда сега до блясъка,та и сълза пущил чак?Да та *** у *** загрижен!
23
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако ги е скочило момичето браво. Ама ако е сценария колкото да им се даде нещо пак за да им се събуди националното чувство кофти. Евровизия. Мис Япония и тн.
22
10
 
17
 
! Отговори
Пфф преди 2 месеца
Всъщност никой извън България не е чувал името Стефка Костадинова и не знае коя е тя. Никой не е чувал, че има дори такъв рекорд и като цяло това е супер неатрактивен спорт, който го гледат само мама и баба на детето.
21
12
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Стефка Костадинова едно време приличаше на мъж. Щото с "Фармахим - непобедим". Като приключи със спорта се пооправи :))))))))))))))))))))))))))
20
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АЗБоклук, колкото и да не можеш да го стигнеш, колкото и да не ме кефи като политик, г-н Трифонов си е явление в българската култура и политика и *** като теб могат само да сипят жлъч от завист и да пълзят в калта на обществото..
19
6
 
15
 
! Отговори
цървул преди 2 месеца
И на мен ми е криво,че 99% от коментарите са на такива о твра тителни същества, които освен да сипят жлъч и да ги е яд на майките си, че са ги родили, друго не могат да измислят
18
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като започне някой да се хвали колко сме велики българите ми става зле. С какво сме велики? Нито футбол, нито научни постижения, нито патенти, нито някакви успехи. Какво сме измислили и дали на света на ние? И не, не ми говорете за Джон Атанасофф. Ако се казваш Джон и си измислил нещо в Щатите, не се брои.
17
9
 
2
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
15, ама те сега мъжете го правят жени :) Пак с много зоб. 210 е доста лошо постижение за истински жендър.
16
11
 
13
 
! Отговори
криво на копейките преди 2 месеца
Украйна е велика и народът и е велик! Руската *** също!
15
3
 
3
 
! Отговори
учиндол преди 2 месеца
а представяте ли си колко е драснал за всеки гол на Меси или Роналдо , а за победите на Федерер , Надал или Джокович :) ми то стените му целите в чертички бе
14
11
 
11
 
! Отговори
О айде нема нужда преди 2 месеца
Този пък все едно негов рекорд паднал. Да не ревнеш сега. Айде по-спокойно. 35 години не може да се по-добри, защото навремето нашите ги зобеха на животни. Стефка е била на коппеле като го скачала това. Хайде, няма нужда да се правим на луди. Който помни спортистите от соц лагера, знае за какво говоря.
13
16
 
2
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Укропитек с рекорд. Нормално, все пак укропитеците са слезли първи от дърветата.
12
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави, а не ти ли е криво, че съсипа четири парламента и заради теб за по-малко от три години ходихме на избори шест пъти, а сега се очертава да ходим и седми път? Не ти ли е криво, че заради теб нямаме правителство толкова дълго? Не ти ли е криво, че се потрошиха толкова пари за избори от които нямаше никакъв резултат? Не ти ли е криво за тези неща, Слави?