Слави за падналия рекорд на Костадинова: Малко ми е криво

Мисля, че всички сме ѝ задължени, пише още той
8 юли 2024 13:21, Нели Христова
70
Слави за падналия рекорд на Костадинова: Малко ми е криво
Снимка: БГНЕС

Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см., но това не променя фактът, че на мен ми е криво. Така шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира падналия рекорд на Стефка Костадинова във Facebook.

Eто какво още написа той:

Разбрах от новините, че някаква млада украинка е скочила на висок скок 210 см. и е подобрила рекорда на Стефка Костадинова с 1 см. 209 см. беше световния рекорд на Стефка Костадинова, който никой не можеше да подобри в продължение на 37 години. И ми стана толкова криво, ама толкова криво. Имаше нещо, в което цял свят не можеше да ни победи в продължение на 37 години. И всеки човек по света можеше да произнесе името България единствено с възхищение и уважение. Заради Стефка Костадинова.

Имам честта да я познавам и в един от декорите на “Шоуто на Слави” си бях отбелязал с молив височината от 209 см. С молив. Ей така, за да ми е хубаво. Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см, но това не променя фактът, че на мен ми е криво.

Не знам за вас и не знам на кой въобще му пука, но на мен ми пука. И използвам възможността лично, като българин, най-искрено, с уважение да благодаря на Стефка Костадинова за това, че 37 години ни държеше, нас българите, на върха на света. Върха от 209 см. И ако за някого заслужава да се каже, че е направил ужасно много, страшно много за името България по света, то това е Стефка Костадинова. Мисля, че всички сме ѝ задължени. Или поне аз съм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Политическо счупване на рекорда. Украйна победи сателит на СССР/Русия.
10
6
 
15
 
! Отговори
тоя па преди 2 месеца
експерта по всичко се изказа , аре бегай бе да си драснеш с моливче 2,10
9
5
 
13
 
! Отговори
Перниканец преди 2 месеца
На тебе па се ти е криво за сичко.
8
10
 
18
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 2 месеца
И на мен ми е криво , защото си русофил а не българофил! Може да мразиш и презираш македонците но защо мразиш българите?
7
15
 
12
 
! Отговори
Тошо преди 2 месеца
37 години да се задържи рекорд, при огромния напредък в методики и химия, представям си кака Стефка на какви субстанции е била навремето.
6
6
 
13
 
! Отговори
от село преди 2 месеца
ох , на тва па му било криво и веднага събра сто гласа симпатизанти , хахаха . а за това че опростачи поколения му е гот .
5
10
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 2 месеца
Криво ми е , че още си жив , Слафчо !
4
2
 
22
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Без да подценявам рекорда, има доста по-важни неща в живота и точно тоя, дето е в парламента би трябвало да работи за подобряването им. Ама...
3
5
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
И на вен ми е криво , че тоя продължава да плюе и да облъчва с отвратителното си присъствие вече толкова години !
2
20
 
8
 
! Отговори
Нане преди 2 месеца
на бас че украта е жендър... ===)))
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По ми е криво, че за 37 години няма с какво друго да се похвалим. Ама много ми е криво. Чак ни се реве.Поклон за Стефка.