Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата

Наръчник за лесбийки и орален секс се раздава в гимназиите, предупреждава тя
Обновена: 7 авг 2024 15:05 | 7 авг 2024 15:00, Петър Бойчев
170
Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата
Снимка БГНЕС

Корнелия Ннинова използва парламентарната трибуна, за да изрази възмущението си от провеждането на джендър и ЛГБТ политики в държавата. "Не пипайте децата! Долу ръцете от българските деца!", заяви по време на дебатите по Закона за предучилищното и училищното образование и предложението за забрана на "пропагандата на джендър идеологията" в училищата.

Тя заяви, че се гордее с факта, че тогавашната парламентарна група е спряла ратификацията на Истанбулската конвенция.

"Видя се, че сме прави, защото по-късно Конституционният съд я обяви за противоконституционна, Българската православна църква, мюсюлманското вероизповедание и всички други в България изразиха категорично отрицателна позиция".

Според нея джендър идеологията се проповядва от много силни и богати хора. "Тя пълзи и рано или късно ще превземе българските училища", предупреди тя.

"Винаги сме срещали съпротива с всякакви безумни аргументи. Най-вече идеологически, либерални, за да се стигне до „Евровизия“, до Олимпиадата в Париж и това, което виждаме в съвременния свят. Вие съгласни ли сте с това?", попита Нинова.

От парламентарната трибуна Нинова показа „"ексуално образование за лесбийки и бисексуални жени" - листовка от лекарския кабинет на българска гимназия: "И се предоставя на децата да се ограмотяват как се прави секс между лесбийки и бисексуални жени. На българските деца", възмути се Нинова.

"Много весело, г-н Дончев", направи тя забележка на колегите си и продължи възмутено: "Учат се българските деца, почти ми е неудобно – само заглавията ще прочета: "орален секс", "трибадизъм", "фингъринг", "фистинг и т.н. сексуални практики между лесбийки в училищата".

Материалът е дело на проекта „Рейнбоу Хъб“ с финансиране от три европейски държави, обясни Нинова. "Хвърлят се пари, за да се ограмотяват децата на това, което ви прочетох. ЛГБТ общността да си прави застъпнически дейности на българските деца", допълни тя.

Помолена от колегата си Георги Свиленски да изчете съдържанието на листовката, Нинова заяви: "Не мога да го прочета. Защото съм жена, майка и българка и не мога от трибуната на Народното събрание да прочета това, което определям като абсолютни срамотии и позор за българските училища", заяви Нинова, цитирана от "Стандарт".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
8
 
4
 
! Отговори
Комунизма е СПИН преди 1 месец
По добре дж е ндър отколкото комунист.
91
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ааааа , тя за дрогата и каналите нищо не знае . Пеперуда в розова мъгла.
90
2
 
1
 
! Отговори
Че преди 1 месец
СИНЪТ и пропагандата за презервативи не беше ли първия удар по хората да се намалят.
89
3
 
4
 
! Отговори
Алигатора на Ботунец преди 1 месец
Бате депутагите им продават синтетична дрога на децата през Служби МВР и мутри да пълнят партийните черни каси но са се загрижили много да не станат дж е ндъри.
88
0
 
7
 
! Отговори
Реално преди 1 месец
*** затова не ходят на училище и само се плодят. Тях и за роби не можаха да ги хванат да работят. Пак потърпеши ще са учащите се. Колко поколения унищожи демокрацията? Вече стана не учи, за да се отървеш от всичко.
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Toвa e xuбpugнa вoйнa cpeщy нaшuят нapog u cтpaнa, u ge фakтo cu e reнoцug... Имaмe зakoннoтo npaвo ga ce зaщuтuм!
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЪС СИГУРНОСТ Е ПО ДОБРЕ ДА НЕ СИ СПИНОЗЕН ПИ.ДЯ.РАС!!! ЗАЩОТО ЩЕ УМРЕШ ОТ СПИН!!!
85
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До доКой банки ?
84
1
 
3
 
! Отговори
асена василева преди 1 месец
аз ще обуча децата ви на моята ориентация хихи ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!
83
3
 
2
 
! Отговори
Госпожата преди 1 месец
Госпожо Нинова, много хора са против Джендър идеологията, но вие искате да покажете, че това е тема по която само вие се съпротивлявате. Щом стане въпрос вие излизате и се изтъквате като основен противник. Ами прекалявате, стига с вашето аз, аз, аз.,.
82
1
 
2
 
! Отговори
До 73 преди 1 месец
Всеки щат си има отделни закони. Те са като държави в държавата. В Минесота и Калифорния са позволили деца да си сменят пола без съгласие от родител. В Далас примерно не могат.
81
3
 
3
 
! Отговори
полека госпожо преди 1 месец
Нинова, имаше един държавник, нарича се Борисов, той беше църковен човек, но ти го оплю и поде война с него...Предизвика сериозна политическа криза, влизайки даже с дяволите на джендър идеологията от ППДБ в коалиция.Сетила си се сега нещо вярно, окей, но си като лъжливото овчарче.
80
1
 
4
 
! Отговори
Даааа, преди 1 месец
Нинова и да не ми харесва, като прочетох какви либерасти са писали във форума, ми стана ясно, че със сатанистите борбата не трябва да е с избори, а до крак! С копито!
79
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами както с всичко друго, ако са го убедили да вярва в Иисус, да се тъпче с шоколад и да си развали зъбите, изобщо всяко нещо което човек позволи да му влезе в главата и да придобие статус навик, проблема си е негов. Ако са го убедили да си смени пола, това граничи с лудост, значи е луд. Това е болестта. Както ако са го убедили да си прави *** проблема си е негов, ако иска и слонско дилдо да ползва у дома си. Стига да не е на улицата, тогава трябва да се отцепи района и да се обезпаразитява
78
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със сигурност по-добре със сменен пол, отколкото неграмотен български бачкатор уж патриархален татко. А да не говорим, че точно на комплексарите патриархати без 2лв. в джоба, които избиват комплексите си на аутсайдери в обществото, децата стават обратни.
77
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова я кажи сега , когато ЕС е в криза , защо натискате държавата да приеме еврото ? Нали си икономист ? Това трябва да ти е темата , а ти си избираш тема , ала-бала .Единствения начин да оцелеем във финасовита криза която вече е факт , след падането на борсите , е да не приемем еврото .Борда ни дава свобода , ако желаем да вържем лева с която валута си поискаме .Като икономист , трябва да знаеш бруталните последсвия за държавата от въвеждането .
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По добре комунист отколкото гнусен ПИ.ДЯ.РАС спинозен разбираш ли ме ???
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Tpябвa ga ce paзkpuвaт u uзoблuчaвaт negepacтuтe c влacт, нeзaвucuмo kakвa! Hapogът тpябвa ga знae kou ca злogeuтe, paзpyшaвaщu oбщecтвoтo u цeннocтuтe...
74
4
 
2
 
! Отговори
Ники-Мики преди 1 месец
Българина, тва иска, да е дж е ндър ! Той и по психология си е дж е ндър "
73
1
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Сопа,сопаа тряаа игра могу,инак управия няаа. Божеее до кво доживях а вида,меките китки да имат повече права от нормалните ора.Да умра ич да мъ няаа. Фъргайтв атома бря Бааго извратенио свет.