Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата

Наръчник за лесбийки и орален секс се раздава в гимназиите, предупреждава тя
Обновена: 7 авг 2024 15:05 | 7 авг 2024 15:00, Петър Бойчев
170
Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата
Снимка БГНЕС

Корнелия Ннинова използва парламентарната трибуна, за да изрази възмущението си от провеждането на джендър и ЛГБТ политики в държавата. "Не пипайте децата! Долу ръцете от българските деца!", заяви по време на дебатите по Закона за предучилищното и училищното образование и предложението за забрана на "пропагандата на джендър идеологията" в училищата.

Тя заяви, че се гордее с факта, че тогавашната парламентарна група е спряла ратификацията на Истанбулската конвенция.

"Видя се, че сме прави, защото по-късно Конституционният съд я обяви за противоконституционна, Българската православна църква, мюсюлманското вероизповедание и всички други в България изразиха категорично отрицателна позиция".

Според нея джендър идеологията се проповядва от много силни и богати хора. "Тя пълзи и рано или късно ще превземе българските училища", предупреди тя.

"Винаги сме срещали съпротива с всякакви безумни аргументи. Най-вече идеологически, либерални, за да се стигне до „Евровизия“, до Олимпиадата в Париж и това, което виждаме в съвременния свят. Вие съгласни ли сте с това?", попита Нинова.

От парламентарната трибуна Нинова показа „"ексуално образование за лесбийки и бисексуални жени" - листовка от лекарския кабинет на българска гимназия: "И се предоставя на децата да се ограмотяват как се прави секс между лесбийки и бисексуални жени. На българските деца", възмути се Нинова.

"Много весело, г-н Дончев", направи тя забележка на колегите си и продължи възмутено: "Учат се българските деца, почти ми е неудобно – само заглавията ще прочета: "орален секс", "трибадизъм", "фингъринг", "фистинг и т.н. сексуални практики между лесбийки в училищата".

Материалът е дело на проекта „Рейнбоу Хъб“ с финансиране от три европейски държави, обясни Нинова. "Хвърлят се пари, за да се ограмотяват децата на това, което ви прочетох. ЛГБТ общността да си прави застъпнически дейности на българските деца", допълни тя.

Помолена от колегата си Георги Свиленски да изчете съдържанието на листовката, Нинова заяви: "Не мога да го прочета. Защото съм жена, майка и българка и не мога от трибуната на Народното събрание да прочета това, което определям като абсолютни срамотии и позор за българските училища", заяви Нинова, цитирана от "Стандарт".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По добре комунист отколкото гнусен ***!!!
71
2
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Сопа,сопаа тряаа игра могу,инак управия няаа. Божеее до кво доживях а вида,меките китки да имат повече права от нормалните ора.Да умра ич да *** няаа. Фъргайтв атома бря Бааго извратенио свет.
70
2
 
3
 
! Отговори
Кръстю преди 1 месец
Корни да станем да се разберем като мъже а?
69
1
 
0
 
! Отговори
До 70 преди 1 месец
Мести централата си от САЩ в САЩ. Това по какъв начин засяга останалия свят?
68
1
 
1
 
! Отговори
Леля Курнела преди 1 месец
Иска да е в властта да падат пари да издържа сина си наркомана в Америка
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова, Израел се бори всеки ден и час, за да я има гръко римксата цивилизация, която е това дето й викаме християнска култура и европейка/западна цивилизация.Вашето са празнодумия.Важни са делата, а там Израел е силен.Един техен равин беше казал- по делата ще ги познаете.А ти Нинова беше в коалиция с такива хора от ППДБ.
66
0
 
3
 
! Отговори
до 53 преди 1 месец
Как да няма протести? Мъск протестира и напуска Калифорния, като за причината цитира нов закон на щата, който забранява изискванията за уведомяване на транссексуални в училище като причина за напускането му.Това е последната капка. Заради този закон и многото други, които го предшестваха, атакувайки както семейства, така и компании, SpaceX сега ще премести централата си от Хоторн, Калифорния, в Starbase, Тексас, публикуваха го вчера в сайта на Днес.
65
3
 
2
 
! Отговори
Заеко преди 1 месец
Всички партийци на война с джендърите, областните комитети на партията да организират добрволни отряди на трудещите се в защита на нормалните хора от атакуващите ни ***, джендърки и джедаи. Само г-жа Корнелия може да ни спаси иначе всички ще се изпе....***
64
3
 
1
 
! Отговори
По добре преди 1 месец
Отколкото комунистическата
63
2
 
4
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Кой е слуша вече другарката Нинова С тая жажда за власт опротивя на всички.
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
HПO-тaтa нa Copoc тuxoмълkoм зaвлageяxa MOH u бeзчuнcтвaт, a влacттa cu тpae зa ga нe paзcъpgu "нaчaлнuцuтe"...
61
1
 
0
 
! Отговори
до преди 1 месец
Дават, но в определени банки.
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не им трябва тестостерон ! Тестостерона е мъжество , а когато има мъжество има не само протести , а линч .Затова , по малко тестостерон , по кротък *** , по голямо крадене .
59
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази брошура може да е за учителите
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова , я кажи защо в цяла европа дават лихви по депозити , а в България не дават ? Нямате ли пръст в тези неща , за да няма народа от къде да вземе 5 лева допълнително ? Защо няма закона за личния фалит ? Защо подтиснахте бизнеса , до степен да фалира ? Защо косвените данъци са най високи в света ? Ей такива лесни въпроси , но да видим как ще отговориш .После пак плямпай за джендърите .....
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Како, ми те твойте другари всичките са минали под дъгата ***! Ревеш, че няма кой да та изплющи ли?
56
4
 
6
 
! Отговори
Пфф преди 1 месец
Нинова е представител на хората с много пари и власт. Второ, в български училища никога не се е пропагандирала тази тема. Който го говори това, значи няма деца. Трето, 80% от учителите са ни над 60 годишна възраст. Това са хора изцяло израстнали в пуритански семейства и до 40 годишна възраст дори не са имали интернет и не са излизали извън България, в повечето случаи никога не са излизали от родния си град.
55
6
 
4
 
! Отговори
Америка за България преди 1 месец
Това е новто нормално, няма къде да ходите, ще играете според тоягата и педофилията ще легализирате
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Срам ги е да кажат "лесбийка", но не ги е срам, че не са в състояние да спрат райския газ да се продава на деца. Не стават за нищо, ама устата им е ей такава. Поне да беше за оpален сеkc, а то...
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все още не разбирам какъв е проблема. За какво настояват, че абсолютно всички трябва да си сменяват пола ли, в това няма никаква логика. Всеки човек си е такъв какъвто си е. Това че някой иска да говори разглезено и да се държи префърцунено, това не е пол и се лекува лесно с прегазване от валяк от обществено порицание. Трябва да има воля за масирана атака и бойкот, което се вижда при олимпиадата.