Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата

Наръчник за лесбийки и орален секс се раздава в гимназиите, предупреждава тя
Обновена: 7 авг 2024 15:05 | 7 авг 2024 15:00, Петър Бойчев
170
Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата
Снимка БГНЕС

Корнелия Ннинова използва парламентарната трибуна, за да изрази възмущението си от провеждането на джендър и ЛГБТ политики в държавата. "Не пипайте децата! Долу ръцете от българските деца!", заяви по време на дебатите по Закона за предучилищното и училищното образование и предложението за забрана на "пропагандата на джендър идеологията" в училищата.

Тя заяви, че се гордее с факта, че тогавашната парламентарна група е спряла ратификацията на Истанбулската конвенция.

"Видя се, че сме прави, защото по-късно Конституционният съд я обяви за противоконституционна, Българската православна църква, мюсюлманското вероизповедание и всички други в България изразиха категорично отрицателна позиция".

Според нея джендър идеологията се проповядва от много силни и богати хора. "Тя пълзи и рано или късно ще превземе българските училища", предупреди тя.

"Винаги сме срещали съпротива с всякакви безумни аргументи. Най-вече идеологически, либерални, за да се стигне до „Евровизия“, до Олимпиадата в Париж и това, което виждаме в съвременния свят. Вие съгласни ли сте с това?", попита Нинова.

От парламентарната трибуна Нинова показа „"ексуално образование за лесбийки и бисексуални жени" - листовка от лекарския кабинет на българска гимназия: "И се предоставя на децата да се ограмотяват как се прави секс между лесбийки и бисексуални жени. На българските деца", възмути се Нинова.

"Много весело, г-н Дончев", направи тя забележка на колегите си и продължи възмутено: "Учат се българските деца, почти ми е неудобно – само заглавията ще прочета: "орален секс", "трибадизъм", "фингъринг", "фистинг и т.н. сексуални практики между лесбийки в училищата".

Материалът е дело на проекта „Рейнбоу Хъб“ с финансиране от три европейски държави, обясни Нинова. "Хвърлят се пари, за да се ограмотяват децата на това, което ви прочетох. ЛГБТ общността да си прави застъпнически дейности на българските деца", допълни тя.

Помолена от колегата си Георги Свиленски да изчете съдържанието на листовката, Нинова заяви: "Не мога да го прочета. Защото съм жена, майка и българка и не мога от трибуната на Народното събрание да прочета това, което определям като абсолютни срамотии и позор за българските училища", заяви Нинова, цитирана от "Стандарт".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова , толкова утрпахте народа , че нито заварчици има , нито доктори . Сега хората ще си гледат живота и ще си избират пола и партньора .Няма такива некадърни политици , не в света ...във вселената !
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова нали все искате ЕС и сащ там все са такива ,гадове фашиски
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само да не излезе някое клипче с тази буля . Много клипчета има с една друга , обаче чя направиха конституционна съдийка - милионерка . Много глупав народ сме !
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чумата ще дойде и у нас скоро. Понеже парите са водещи навсякъде. Вярно е, че хора с много пари проповядват тази идеология. Вицето на Камала Харис въведе задължително оборудване на мъжките тоалетни с превързочни материали (тампони и превръзки) във всички мъжки тоалетни в училищата. Като губернатор на Минесота Уолц дори въведе закон за смяна на пола без съгласие от родител. Фрапиращо за нормалните хора, но протести няма както виждате.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Права е Нинова. Обработват детските все още мозъци, защото както знаем по тези въпроси всичко е в главата, а децата са най-лесни за манипулиране. Иначе обратните няма как да се възпроизвеждат, тук-таме ако се пръкне някой по рождение не им е достатъчно. Искат всички да са като тях.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тая , както и на всички политици от последните 34 години ,изобщо не им дреме за вас ! Имат имоти по целия свят , хотели , вили , къщи , с,етки в офшорни зони и всичко това откраднато от вас ! Няма такива престъпници ! Те убиха собствения си народ и продаоха древна държава за собствен кеф .Трагедията на народа е благодарение на тези политици , но те няма да понесат отговорност .Линч , затвор ако оцелят и конфискация в полза на държавата .Само това ще успокои българите .
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ужас, да се вдигаме братя на протести! Да спасим лидерката слънце!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 46,Конституционни съд изпълнява конституцията. Т.е. това което са сътворили депутатите. Кой е за смях, не знам - политиците дето се опитват да ме убедят, че някой друг е виновен или гласоподавателите дето им вярват на елементарните лъжи.
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очевидно Нинова не е спряла това, което трябва, а е спряла Истанбулската конвенция, от което не следва нищо. Конституционният съд също стана за смях
43
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ох, пак се почна. Не и ли омръзна. Жалките и опити да привлече избиратели, да се окаже майката спасител нямат край. Информация за всички тези неща има в интернет. Не знам защо изобщо се дават пари за листовки. Кой ги чете изобщо - хвърлят ги в най-близкото кошче.
42
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен ВСЕКИ КОМУНИСТ Е ПОТЕНЦИАЛЕН ДЖЕНДЪР. НАЧАЛОТО Е ОТ ЛЕНИН. ЧЕТИ БРЕ МОМЧЕ. ЧЕТИ. НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ. КОМУНИСТА НЯМА РОД И РОДИНА. ЧЕТИ ЧЕТИ. ВСИЧКО ТИ Е НАПИСАНО.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали управляваха преди време , защо не забраниха пропагандата и всичко свързано с това нещо ? Тази година пак имаше прайд , а спокойно можеха да вкарат точка в парламента и да гласуват забрана за провеждане на прайда .Така ,че в момента само вдига пушилка и нищо друго .Следващата тема ще е демографията , ниските доходи и тн , така е по време на избори .Иначе те си крадат и не им пука за вас .
40
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другарката се прави на моралистка, а много добре знаем "моралите" на червеното простолюдие от едно време. Секс без предпазни мерки в селския обор, бременност на 15-16 години, разпространение на трипер, гонорея и т.н. Комунист ще ми говори за морал, и то било сексуален, хах. Пълно лицемерие.
39
5
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
"В гимназиите много добре знаят какво е "орален секс", другарке, още преди да ги има тези наръчници." ---------------- Знаят, другарю, даже много повече от това знаят и го практикуват. Но ако пропагандата на извращенията стане официална и се приеме за норма да принадлежиш към ЛГБТ+ и хетеросексуалността се обяви за отживелица или направо за девиация, тогава жална.ниМайка!
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЪЩИТЕ ТИЯ *** ЩЕ ПЛАЩАТ ДЪЛГА КОЙТО НАТРУПАХТЕ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ - БЛИЗО 50 МИЛИАРДА. А ВИЕ ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ШАПКАТА И ТАМ ПРИ ДЕЦАТА В АНГЛИЯ ЛИ БЯХА ЩЕ СИ КАРАТЕ ХУБАВИ СТАРИНИ. НЯМА ПО ЛОШО ОТ СОМУНИЗМА. НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА. СЪСИПАНА И ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ. ГОСПОД ЩЕ ВИ СЪДИ ВСИЧКИТЕ.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Kakъв paфuнupaнo cagucтuчeн мeтog зa reнoцug, Xuтлep u Xuмлep pяna ga яgaт!
36
7
 
0
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Старият монгол здраво ви тресе...:)))
35
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дърта ама се озърта пак за пачки :)))
34
6
 
17
 
! Отговори
Кво се подигравате преди 1 месец
на Нинова, бе? Тя и БСП хич не са ми симпатични, но в случая е права. Не сте ли чували за училищните тоалетни в "демократичните" държави? Или за шведите, които трябва да говорят за детето си като за "то", защото нямали право да определят пола му, докато не порасне и само не си избере пол? Или за Канада, в която има 31 официални пола? Или за еднополовите бракове, забраната на които вече е дискриминация? Сега спите, ама ако не се събудите, до 10 - 15 г. и у нас ще настъпи "половата демокрация"!
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига и ти се паникьосва ***... Излезе от политиката, но не спря да лаеш!

Спонсорирани публикации