Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата

Наръчник за лесбийки и орален секс се раздава в гимназиите, предупреждава тя
Обновена: 7 авг 2024 15:05 | 7 авг 2024 15:00, Петър Бойчев
170
Нинова възмутена: Джендър идеологията ще превземе училищата
Снимка БГНЕС

Корнелия Ннинова използва парламентарната трибуна, за да изрази възмущението си от провеждането на джендър и ЛГБТ политики в държавата. "Не пипайте децата! Долу ръцете от българските деца!", заяви по време на дебатите по Закона за предучилищното и училищното образование и предложението за забрана на "пропагандата на джендър идеологията" в училищата.

Тя заяви, че се гордее с факта, че тогавашната парламентарна група е спряла ратификацията на Истанбулската конвенция.

"Видя се, че сме прави, защото по-късно Конституционният съд я обяви за противоконституционна, Българската православна църква, мюсюлманското вероизповедание и всички други в България изразиха категорично отрицателна позиция".

Според нея джендър идеологията се проповядва от много силни и богати хора. "Тя пълзи и рано или късно ще превземе българските училища", предупреди тя.

"Винаги сме срещали съпротива с всякакви безумни аргументи. Най-вече идеологически, либерални, за да се стигне до „Евровизия“, до Олимпиадата в Париж и това, което виждаме в съвременния свят. Вие съгласни ли сте с това?", попита Нинова.

От парламентарната трибуна Нинова показа „"ексуално образование за лесбийки и бисексуални жени" - листовка от лекарския кабинет на българска гимназия: "И се предоставя на децата да се ограмотяват как се прави секс между лесбийки и бисексуални жени. На българските деца", възмути се Нинова.

"Много весело, г-н Дончев", направи тя забележка на колегите си и продължи възмутено: "Учат се българските деца, почти ми е неудобно – само заглавията ще прочета: "орален секс", "трибадизъм", "фингъринг", "фистинг и т.н. сексуални практики между лесбийки в училищата".

Материалът е дело на проекта „Рейнбоу Хъб“ с финансиране от три европейски държави, обясни Нинова. "Хвърлят се пари, за да се ограмотяват децата на това, което ви прочетох. ЛГБТ общността да си прави застъпнически дейности на българските деца", допълни тя.

Помолена от колегата си Георги Свиленски да изчете съдържанието на листовката, Нинова заяви: "Не мога да го прочета. Защото съм жена, майка и българка и не мога от трибуната на Народното събрание да прочета това, което определям като абсолютни срамотии и позор за българските училища", заяви Нинова, цитирана от "Стандарт".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да де, ама вече не си председател...
31
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На младите въобще не им пука от темата. За тях е "се тая" Само дъртунгелите крякат като изкудкудякани петли и си мислят ако това се случи слънцето няма да изгрее. Също както едно време *** се възмущаваха от тесните дънки. Същите тези едновремешни *** отдавна си правят задгробни партийни събрания нон-стоп (за своя радост) , а слънцето пак си изгрява ...
30
9
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
Тея опорки не минават в бг образованието, тази руска .... Не си е уцелила борбата. Към друго трябва да мине ако иска да мине 4% след няколко месеца
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асо се наредите всичките там - 240, в кръг, и още 3 години ей така припявате "Ще превземе ..., ще превземе ...", окончателно ще превземе не само училищата.
28
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕМОЖАХТЕ ДА ИЗГРАДИТЕ КОМУНИЗМА НО ЗАЩО СЪСИПАХТЕ С ПЛАДНЕШКИТЕ СИ ГРАБЕЖИ ДЕМОКРАЦИЯТА. ЗАЩО ПОКРИТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ВАС ПРОДЪЛЖАВАТЕ 80 ГОДИНИ ДА КРАДЕТЕ БЪЛГАРИЯ. В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ Е СВЪРЗАН С ДС ИЛИ ДА НЕ Е ОТРОЧЕ НА СЕМЕЙСТВО ЧЛЕНОВЕ НА БКП. ВСИЧКО Е КОТИЛО - ТЙЪМНОМРАКОБЕСНО ЧЕРВЕНО. СЪСИПАНА БЪЛГАРИЯ.
27
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изобщо не дрънди глупости, а е абсолютно права! Изродщината пълзи и няма спиране, а децата са най-лесната и плячка.
26
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно си баба Корни знае, едно си бае.
25
12
 
4
 
! Отговори
Мхм преди 1 месец
Децата могат да намерят цялата тази информация в интернет. Забранете интернет в България и ще решите всички проблеми.
24
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В гимназиите много добре знаят какво е "орален секс", другарке, още преди да ги има тези наръчници. Още по соц време в глупавите техникуми и СОУ-та беше пълно с гъбички, защото хигиената на пролетариата беше такава.
23
10
 
5
 
! Отговори
Ани преди 1 месец
Айдеееееее, замина Кори и Лена който започнаха предизборна кампания от трибуната на народното събрание. Няма нужда от това лицемерие.Крайно време е да напуснете политиката и да си папате от откраднатото до сега.
22
19
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 1 месец
Ах, какви глупости дрънка тази! Грам не и пука.
21
11
 
9
 
! Отговори
Bul gur преди 1 месец
Много морал,много скромност,много свенливост.Леле...чак да се чуди човек цял живот що за полов живот е имала Нинова. Едва ли е пропуснала нещо от всичко това което се срамува да каже,но го казва.По добре грамотен sex, отколкото безразборен секс.Просвещението не прави хората обратни, а извраще нията от ниската грамотност.
20
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ДЖЕНДЪРСТВОТО ВОДИ НАЧАЛОТО СИ ОТ ОНЗИ В МАВЗОЛЕЯ В МОСКВА. ИМА МНОГО ИНФОРМАЦИЯ В НЕТА. МОЖЕШ ДА ИДЕШ В МОСКВА ДА МУ СЕ ПОКЛОНИШ И ДА МУЦЕЛУНЕШЗАДНИКА.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чрез овладяване на noлuтuчeckaтa влacт, мeguuтe u образованието Copoc u nocлegoвaтeлu увеличават многократно и то в пъти числото на cekcyaлнuтe geвuaцuu, в тoвa чucлo тpaнc-cekcyaлнu u npoчee uзвpaщeнuя...
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Президента с указ трябва да разреши ликвидацията на всякаква обратна ***,като за главите им се обяви награда
17
6
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Паа таквиз са авропейските ценности. Ко сакате.? Нъл сте ероатлантици Сите?
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАШ *** ЛЕЛЬО!? ТАКА НА МАСА С ЦИГАРКА И КАФЕ НЕ ЗВУЧИШ СЕРИОЗНО. ОЧАКВАХ ДА СВИКАШ ПАРТИЯТА И ДА ОРГАНИЗИРАТЕ МАСОВ ПРОТЕСТ. ХАХАХАХАХА. СТАТИСТИКА. УЧИЛИЩАТА ОТДАВНА СА ПРЕВЗЕТИ И ОТ НАРКОМАНИЯ И ДЖЕНДЪРСТВО С ВАШЕТО СЪГЛАСИЕ .
15
3
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 1 месец
"Браво Нинова! Супер си. Скапа БСП! Скапи и джендърите и лесбийките!" --------------- БСП си беше скапана още преди Нинова да вземе властта. А джендърите и лесбийките тепърва ще ни скапват.
14
5
 
3
 
! Отговори
Х преди 1 месец
До До х никой няма да те опъва освен ако не го искаш или си в затвора. Знам, че те е страх, но хомотата не са толкова нахални. Ако има нахални към жените има и към мъжете. До човека е.
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В CAЩ са регистрирани в пъти повече negepacтu в сравнение с периода преди gжeнgъp noлuтukuтe! Причината е нахлуването на *** в училищата и изобщо образованието, медиите...

Спонсорирани публикации