Костадинов: Кожарева не е подходяща за служебен премиер

Тя не взима решенията сама, смята лидерът на "Възраждане"
9 авг 2024 12:09, Анисия Иванова
167
Костадинов: Кожарева не е подходяща за служебен премиер
Снимка: БГНЕС/EPA

За нас тази фигура не е подходяща да застане начело на държавата, заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов за номинацията на зам.-председателя на Сметната палата Горица Грънчарова–Кожарева за кандидат за служебен министър-председател.

Още по темата
„Само ще припомня един много показателен момент от недалечното минало, когато Конституционният съд се изказа, че уволнението на бившия шеф на Сметната палата – Цветков, е незаконно. Тогава Горица Грънчарова–Кожарева отказа да пусне Цветков в Сметната палата. Това само ние ли го помним? Когато един човек не спазва законите в позицията, която се намира, а тя е доста по-ниска от тази на министър-председателя, представете си какво ни очаква, когато този човек стане министър-председател“, каза Костадинов.

Според лидера на „Възраждане“ Горица Грънчарова–Кожарева не може да бъде „разглеждана като самостоятелен фактор“ и не взима решенията сама, пише БТА.

"Какво ѝ е било назначението? По време на управлението на ГЕРБ. Макар и формално да беше назначена от квотата на т. нар. „Обединени патриоти“. В случая това няма значение. Първо – патриотите бяха сламени фигури на Пеевски. Второ – дори да приемем, че са има свое автономно назначение, те веднага много лесно биват превербувани", каза още пред представителите на медиите Костадин Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пpaв e Koцeтo, тaa лucyнrepka cu e явнa нoмeнkлaтpa нa зagkyлucueтo...
84
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждане ще взима все по-малко и все по-малко депутати. Следващият парламент ще са много малко бройки. Никой вече не им вярва.
83
4
 
19
 
! Отговори
Край с Възраждани преди 1 месец
Възраждане достигна своят пик. От тук нататък само надолу.
82
3
 
8
 
! Отговори
Изнервен преди 1 месец
Тия пък само са против - всеки и всичко. А ти можеш ли да предложиш някой подходящ бе, Копейкин? Да видим за твоя човек какво ще излезе?
81
3
 
5
 
! Отговори
Аари уа Коцко... преди 1 месец
Нали щя да вкарваш евроатлантиците в Белене и да ги тричеш, ти взе та си вкара евродепутати. Че даже оня ден викаш на Тошко Йорданов, че много искаш да излезем от ЕС, но нямаш желание. КВО СТАНА С ТЕБЕ БЕ ПИЧ? И ти излъга народа уа!
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 33 То в магазина ако видиш кви са ги докарали, некакви сърдити селянки :))
79
2
 
14
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Ти пък много си подходящ, освен за клоун! Аман от критикари! Прежалете, бе, прежалете един мандат и го поставете за премиер да видите що за карикатура на управленец е бай Коцан Гагаузина! Волен бе малко по красив и умен, поне знаеше, че за нищо не става, натика Варели и Каракачанов за министри, а той щял да ,,координира действиятя"! 15 години се препитава Волен от нашата глупост, но този ще го задмине по живот на ваш гръб!
78
4
 
7
 
! Отговори
Разграждане преди 1 месец
КоZтадин Пpocтaкин0в да предложи по подходящ тагова! Ооо,да, знаем кой ще предложи - шефа си Mytpoфановa.
77
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Атака пубеда с Костя Копейкин :)))
76
3
 
19
 
! Отговори
ниско прелитащ преди 1 месец
Ама , разбира се другарю Копейкин,само Вие се единствен и неповторим подходящ служебен премиер , че даже и постоянен премиер , а даже и доживотен ! Само дето няма кой да ви назначи ,ха-ха ...
75
3
 
10
 
! Отговори
Предложението на -- преди 1 месец
КОпейчо не е ясно във цялостен вид и на него самия тъи като господарите му още не са го дойзмислили има груб чертеж и идея но няма подробности Но във общи линии на Иконоистите е ясно какво може да направи СИВ и защо се е провалил Русия и Китай ще оглавят съюз на бедните недоразвити многобройни по численост държави --това не предвещава нищо хубаво Друго си е ЕС --съюз на богати държави богат пазар традиции-- да русия има природни богатстано няма пазар--има пазар но бедеееен !
74
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И за теб няма да глсувам. Веднъж го направих, но повече не. От както почна да ходиш по нощите на сбирки с Киро и Кокора.. айде без мен.
73
6
 
3
 
! Отговори
До 74 преди 1 месец
Явно ти не си стъпвал в България или не в София,та за това си живееш в твой измислен свят като всеки украинец това, вече на всички им е ясно
72
6
 
10
 
! Отговори
последние новости преди 1 месец
Митрофанова пътува към сградата на НС за да връчи повиквателните на Костя, Цомчо и Стоянович. Митрофанова е възхитена от тяхната медийна смелост да отстояват традиционните руски войнствени ценности и затова ги призовава да се включат на фронта в защитата на курска област.
71
4
 
5
 
! Отговори
До 66 преди 1 месец
Така са украинските копейки те знаят няколко опорки и ги въртят като развален грамофон
70
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейка, ч кажи жена ти от къде получава парите си? Несмееш май... Това Порше Каен което караш тя ли ти го купи? Или и той е от субсидията?
69
3
 
4
 
! Отговори
До 69 преди 1 месец
Други просешки лозунги имаш ли?
68
8
 
2
 
! Отговори
До.Алекс преди 1 месец
Така са украинските копейки,всичко трябва да се върти около Уколандията
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България има всякакви хора. Едни хвърлят торби с пари през терасата, други превеждат в Нигерия пари за да си получат милионите от лотарията им...А трети гласуват за Възраждане и Костадин Костадинов... напълно нормално за нацията ни.
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Питали Цомчо: "Защо сте толкова задружни с Костадин?" , а той рекъл "Ааа, трябва да му дадеш едно добро HAWK TUAH, разбираш ли ме кво имам предвид?"