Костадинов: Кожарева не е подходяща за служебен премиер

Тя не взима решенията сама, смята лидерът на "Възраждане"
9 авг 2024 12:09, Анисия Иванова
167
Костадинов: Кожарева не е подходяща за служебен премиер
Снимка: БГНЕС/EPA

За нас тази фигура не е подходяща да застане начело на държавата, заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов за номинацията на зам.-председателя на Сметната палата Горица Грънчарова–Кожарева за кандидат за служебен министър-председател.

Още по темата
„Само ще припомня един много показателен момент от недалечното минало, когато Конституционният съд се изказа, че уволнението на бившия шеф на Сметната палата – Цветков, е незаконно. Тогава Горица Грънчарова–Кожарева отказа да пусне Цветков в Сметната палата. Това само ние ли го помним? Когато един човек не спазва законите в позицията, която се намира, а тя е доста по-ниска от тази на министър-председателя, представете си какво ни очаква, когато този човек стане министър-председател“, каза Костадинов.

Според лидера на „Възраждане“ Горица Грънчарова–Кожарева не може да бъде „разглеждана като самостоятелен фактор“ и не взима решенията сама, пише БТА.

"Какво ѝ е било назначението? По време на управлението на ГЕРБ. Макар и формално да беше назначена от квотата на т. нар. „Обединени патриоти“. В случая това няма значение. Първо – патриотите бяха сламени фигури на Пеевски. Второ – дори да приемем, че са има свое автономно назначение, те веднага много лесно биват превербувани", каза още пред представителите на медиите Костадин Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
4
 
! Отговори
Предложението на -- преди 1 месец
--Копейчо винаги е завоалирано -- той си знае едно референдуми и това е ! Добре Копейчо развии си цялата теория след като спечелиш примерно референдумите какво следва -- от там на татъка почва мрънкането ,кърши пръсти говори за някаква независимост някакви чудеса просперитети със две думи нещо не си казва всичко-- и Аз ще ви кажа още на самите Руснаци и китайци не им е ясно всичко по БРИКС новата им валута и прочие --е там го закъсва КОцето защото то е ясно че ще ни вкарва във руска орбита .....
64
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейката ги разбира добре тези работи с решенията. Той никога не взема решение без да му е подсказано от полковник Елеонора Митрофанова!
63
4
 
1
 
! Отговори
До 61 преди 1 месец
Или украинските копейки и за това ни заливат с просия, селения и простотия
62
3
 
0
 
! Отговори
До 56 преди 1 месец
Май комплексите ти избиват от ушите,че има хора на , които България им е по+важна от Уколандията
61
1
 
8
 
! Отговори
КУреск преди 1 месец
А какво стана с Курск? Върнаха ли вече Курск? Руснаците върнаха ли си Курск вече?
60
0
 
1
 
! Отговори
Теб преди 1 месец
пък квота е_е тая работа. Тва е работа на президента не на ваша.
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейката и жена му смучкат пари от НПО Отворено Общество. Но за пред избирателите си са против Сорос и неговите хора.. Ха ха ха ха Колко наивни хора има в България.Не случайно тук е раят за телефоните и всякакъв друг вид измами.
58
3
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Копейката в обичайната си роля на критик и коментатор.Иначе бяга от поемане на отговорност и участие в управлението.Така е по удобно.Нали субсидията се изплаща и строежът на къщата върви.
57
6
 
2
 
! Отговори
До 55 преди 1 месец
И къде Курск в статията бе украински хобот?
56
2
 
6
 
! Отговори
кЪстадиноф преди 1 месец
Крим наш, Курск ваш
55
1
 
7
 
! Отговори
Коца Травестита преди 1 месец
Костадин Копейкин има женски глас. Говори като жена. Тембъра му е като на тpaвестит.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 51 Хмм! Това лошо ли е? Що така? Не трябваше ли да обичаме натуу и у-Райна?
53
2
 
4
 
! Отговори
Вас преди 1 месец
никой не ви пита - отрепkи. % събрания и не може да направите едно равителство за България. Само гледате да крадете. Трябва Велико народно събрание и чао на всички партии. ***.
52
6
 
7
 
! Отговори
КУРск преди 1 месец
А какво стана с Курск? Върнаха ли вече Курск? Руснаците върнаха ли си Курск вече?
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само Путин е подходящ за всичко и взима сам решения.
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Зозо 42 Характерна особеност на капитализма е, че бедните хранят богатите. Но ти си изненадан. Порасни и те очакват още изненади. Например тази, че в социализма, всички са длъжни да работят, а който ее в кръчма през работно време, резко губи настроение. Но пък няма време да съчинява тараши на селските пенсионери.
49
1
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 1 месец
Вземи си го и изчезвай никой не пише коментари в 4:00 сутрин нормалните хора в България по това време спят
48
5
 
7
 
! Отговори
Цомчо Hawk Tuah преди 1 месец
Цомчо Ганев е джендър и му личи от километри.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фондацията на съпругата на Костадин Костадинов, Велина Костадинова, "Работилница за граждански инициативи" е финансирана от неправителствената организация "Отворено общество". Която от своя страна е собственост на Американския филантроп Джордж Сорос. Освен това фондацията на Велина Костадинова е спонсор на Украинското училище във Варна в което учат децата на Укранските бежанци от войната. Факт!
46
3
 
2
 
! Отговори
Предложението на -- преди 1 месец
-- доста пове1е равенство ,по-евтина медицина но по-достъпна може би една стабилност но на много по ниско ниво доста сиво --запада ще са врагове ще има много грозна постоянна пропаганда може би ще върнат казармата ще се дрънкат оръжия и много милиционерщина --доста сиво и неприятно не ни трябва този ЖИЗН ! Бягаите от Копейчо !