Калин Стоянов: Зад "фалшивия" сайт стоят Мирчев и Божанов

Задържана е управителката на старческия дом
15 авг 2024 11:02, Александър Попов
66
Калин Стоянов: Зад "фалшивия" сайт стоят Мирчев и Божанов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 24 часа е задържана жената, която се явява като управител на нерегламентирания дом за стари хора. Образувано е досъдебно производство. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов в коментар за възникналия вчера пожар в къща в Банкя, при който загина един човек, а трима други пострадаха.

"Материалите, които има от предходните проверки на другите институции ще бъдат приобщени към разследването. Има няколко проверки от агенцията по приходите и други институции в държавата", каза Стоянов.

Калин Стоянов коментира още, че въпросът за това кой и защо трябва да затвори такъв нерегламентиран дом за стари хора не е към МВР, а към други институции.

По отношение на срещата вчера на номинираната за служебен министър-председател Горица Грънчарова-Кожарева с професионалното и политическото ръководство на МВР Калин Стоянов посочи, че днес предстои да ѝ бъдат предоставени допълнителните справки, анализи и доклади, които е поискала от тях.

Министърът обясни, че Горица Грънчарова-Кожарева се е срещнала поотделно с всеки директор на областна дирекция и му е поставила въпросите, които е преценила.

Във връзка с информацията, излязла в публичното пространство, че Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) е разпоредила спиране на сайта "novonachalo.com", Калин Стоянов заяви, че е наредил проверка за това кое и как се е случило и ще предостави информация в утрешния ден. Като добави, че двама души са се асоциирали с този "фалшив" сайт и ги назова - Ивайло Мирчев и Божидар Божанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 13 -"Сега като го пуснат пак.." Сайта си работи ,отваря се :))))
16
4
 
6
 
! Отговори
100 пъти го казвам преди 1 месец
от началото на конфликта м/у Доган иПеевски , по-голямото зло е Доган,той създаде такива като Пеевски ,Гайтански ,Илия Павлов и т.н., разбира се всичко ставаше под контрола на ДС. Дори самото ДПС беше създадено и менажирано от ДС ,но вече под одобрението и мониторинга на КГБ!!! Всичко се направи ,за да се отклони Б-я от европейската ориентация и да остане под рускосъветско влияние!
15
4
 
9
 
! Отговори
Значи преди 1 месец
Сайта е спрян ,защото зад него стояли Мирчев и Божанов?Ами тогава спрете медийната "империя " на Пеевски .Зад нея седи що. пар.
14
4
 
11
 
! Отговори
Написах преди 1 месец
"А кога ще спрат ПИК" и ме изтриха.Пеевските под. лого се пазят взаимно.
13
3
 
13
 
! Отговори
До А150 милиона преди 1 месец
Ами тези 150 милиона са дадени от икономическото "гуру" на ГЕРБ Стоян Мавродиев.Пр и това без обезпечение .Вълка ще си ги харчи доволен от подаръка на ГЕРБ.
12
5
 
9
 
! Отговори
Малеееее преди 1 месец
Дете уби полицай от" Специалните полицейски сили" на работното му място,но министърът на вътрешните работи се занимава с пародиен сайт?!!Само защото се подиграва с шефа МУ Шиши.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само направиха този сайт по-известен. Сега като го пуснат пак, всички ще идем да четем какво са писали вътре за Пеевски.
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А как така полицията казва кой стои зад сайта? Замисляте ли се? По принцип никога не го правят, че не им било работа. Целта е предизборна пропаганда.
9
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се хващайте на евтината пропаганда на Мирчев и Божанов. Ако искате да гласувате против Пеевски, подкрепете Костадинов. Възраждане никога няма да направят коалиция заедно с Пеевски, за разлика от ПП-ДБ и ИТН.
8
3
 
13
 
! Отговори
И защо преди 1 месец
Да е "фалшив"?Само защото на Пеевски не му харесва ли?
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предизборна пропаганда на Мирчев и Божанов. За да разберат хората за тоя сайт и да влезе в новините, трябваше ГДБОП да го свали. Това е цялата работа - помощник-лодкар и еднорък джентълмен ползват ГДБОП за предизборна кампания.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мирчев и скакаУецът Божанката като не притежават други таланти и качества се захванали със сайтове със съмнително съдържание и качество.
5
2
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
Като не знаеш за какво става въпрос,защо коментираш?Само се излагаш.
4
5
 
9
 
! Отговори
Сайта е преди 1 месец
Сатиричен и иронизира Делян Пеевски и неговото"ново" начало.Но Стоянката не може да допусне някой да се подиграва с "шефа" МУ.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
щом нещо е свързано с пеевски веднага се спира, нареждат се проверки, задейства се цялата държава, най вече МВР, а после се кълне, че бил независим
2
7
 
8
 
! Отговори
Калин.ката преди 1 месец
Стоянов е фашист.Соира сайтове,кога ще почне да гори книги?
1
1
 
20
 
! Отговори
Проверката преди 1 месец
колко смешно звучи:"Наредил проверка". Аз от тези проверки като почна от катебето мина през трактора, нотариуса и завърша на илия павлов от нито една не разбрах какво стана.