Пирогов: Детето, пострадало при катастрофата с Анелия, е в тежко състояние

То е настанено в детската реанимация
20 авг 2024 15:23, Нели Христова
30
Пирогов: Детето, пострадало при катастрофата с Анелия, е в тежко състояние
Снимка: БГНЕС

7-годишното дете, което пострада тежко в катастрофата с попфолк певицата Анелия, е в тежко състояние, съобщиха от "Пирогов" за "Фокус".

Припомняме, че инцидентът стана в неделя на главен път София – Варна, в района на село Български извор, община Тетевен.

Още по темата

Сигнал за инцидента е подаден неделя, около 6:40 часа сутринта. Ударили са се два леки автомобила. Пострадало е семейството от едната кола, пътувало с двете си деца – на шест и седем години.  В тежко състояние е по-голямото дете.

Първоначално то бе настанено в Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Георги Странски" в Плевен, но след преценка на медицинските специалисти, с оглед естеството на травматичните увреждания, е подаден сигнал за необходимостта от преместване в друго лечебно заведение.

Вчера с хеликоптер транспортираха детето до болничната вертолетна площадка на столичната болница "Лозенец", откъдето екип на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов" поема детето и го транспортира до лечебното заведение.

От "Пирогов" съобщиха, че детето е настанено в детската реанимация на апаратна вентилация. "Към момента остава в тежко състояние без промяна", добавиха от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Общество
Новият вирус "Оропуче" е непознат, няма ваксина или лекарство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
20
 
! Отговори
ИВАН преди 4 седмици
НА ТЕРИТОРИЯТА Е ТАКА!
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това преминаване през Български извор е уникално,няма аналог в България.В това село с 50 магазина и сто кръчми пътят минава няколко км през средата. Местните шалвори щъкат като пияни мухи,а джигитите идвам удържат мощните зверове,които "карат".
8
6
 
43
 
! Отговори
до Фитока преди 4 седмици
Шофирал е нейния бодигард и шофьор на който Анелия му плаща заплата това достатъчно ли ти е?Защо не му е казала да кара по-бавно?
7
1
 
38
 
! Отговори
t666 преди 4 седмици
По този път има 2 гробници от години - едната е при с.Български извор, другата при с.Микре. Само се говори и пише, но реално мерки не се взимат никакви !
6
42
 
14
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
Колко минуси за нещо,което е истина безспорна - не е шофирала тя.Не се знае и какво ще покаже автотехническата експертиза кой е причинил катастрофата,защото ако теста за наркотици на бащата е наистина положителен е най-малкото съпричиняване.Ами ако нейния шофьор няма вина колко ли минуса ще ми нацвъкате пак?Дреме след като съм прав.
5
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 4 Работодателя, особено като присъства, е отговорен за служителите си. Да не мислиш, че тая чалгарка си е избрала шофьор дето спазва всички знаци и закони?
4
62
 
11
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
Не разбрах какво общо има Анелия с катастрофата след като не шофирала.Ей много завист заради стандарта и на живот.
3
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Детето го е отнесло заради безотговорен баща. Ако е вярно и това за амфетите, дето го пишат, за положителния тест..........
2
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В този район всяка скорост над 80 км/ч застрашава вашия и живота на другите участници в движението. Точно там се хвърчи с над 100 км/ч винаги от пияни и дрогирани певачки и всякаква друга из..т
1
0
 
78
 
! Отговори
Lina преди 4 седмици
А въпросната р омлянка ча лгарана е запопнала да качва видеа и да обвинява другото семейство.За скоростта на нейната кола.Чал гария