Вижте сараите на Ахмед Доган в Росенец

В луксозното имение влезе екип на Bulgaria ON AIR
Обновена: 4 сеп 2024 19:53 | 4 сеп 2024 19:30, Инна Ангелова
89

Ден след като “Боянските сараи” на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бяха отворени за медиите, днес  екип на Bulgaria ON AIR беше допуснат до летните сараи на почетния лидер на ДПС в Парк "Росенец".

Резиденцията е построена на терен от 180 дка на нос Чукалята. От там се открива прекрасна гледка към Остров "Св. Анастасия", на която Ахмед Доган обичал да се наслаждава.

Архитект Калин Тихолов е проектирал луксозното имение. Неговото име се свързва с не един палат по българското Черноморие.

Летните сараи разполагат с частно, яхтено пристанище, прекрасна градина и външен басейн. Вътре в резиденцията има ресторант, зала за конференции, където са се провеждали важните срещи с актива на ДПС, винарна и киносалон.

Вътрешен асансьор отвежда на втория етаж, където се предполага, че се намира апартамента на Ахмед Доган. На терасата има джакузи.

Резиденцията разполага и с луксозен СПА център. Навсякъде в имението има картини, сред тях и портрет на Кемал Ататюрк. Пред лятната резиденция все още има полицейска охрана.

Вижте репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от Общество
Отделяме повече време за сън, но не и за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
14
 
! Отговори
Е нали тези преди 2 седмици
Сараи не са на Доган? Какво още му ги прехписвате? А тоя кияк Паразитов, той как доказва доходи за да построи тези палати?
47
10
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 седмици
30 години ви е плюл в лицата Доган и е правил квото си иска и българи са му бъйрсали айкото...Пеевски го събори, вие осъзнавате ли какво направи Пеевски за България????Той е бъдещият премиер!!!
46
7
 
6
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 2 седмици
Човека е учил и е станал хидроинженер, има ВЕЦ не е като неговите колеги обикновените копейки на една надница от пасольството да разчита.
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А кой разграби КТБ. ще се разбере ли?
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега ли се сетихте. Пеевски да не би да живее в по-голяма бедност от Доган?
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво nлюене беше по вилата на Тодор Живков от страна на същите тези хора! Забравиха ли вече?
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ботев и Левски не сплотява този електорат. Как ще сложат техните портрети? Данаил Папазов българин ли е?
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пак ли станаха негови?
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Комунизма и диктатурата в България продължава. Преход нямаше. За това го разстреляха Чеушеску.
39
1
 
16
 
! Отговори
Динко преди 2 седмици
Всъщност Сараите са на Папазов, а Савата е бил наемател срещу 5-6000 лв годишно с ДДС. За 20 години това прави колкото цената на маломерен гараж в центъра на София..... Събирайте 2 и 2, и МИСЛЕТЕ с главите си!!! Не се подхлъзвате по пързалката... Просто ДС разкарва наемателя си...
38
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Що нямаше картина на ботев и левски а на паши и султани.. Що тей?
37
1
 
19
 
! Отговори
Папазов е сламен преди 2 седмици
Човек пълно е и с фирми в България на които собственика им е сламен човек на такива като Доган
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
е нали собственика е Папазов! Значи сарайте са негови ,оправете се вече .Я дайте всички имоти на Папазов да ги разгледаме.
35
4
 
15
 
! Отговори
JWST преди 2 седмици
Проблема е че след доган ще дойдат религиозните на гюлен или други подобни и тогава съвсем ще го закъсаме. Всякакви религиозни или етнически сдружения които правят дори намек да се занимават с политика в тази държава трябва да се инструктират подобаващо. Официалните религии също трябва да са вън от политиката. Това е светска държава.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тогава да го осъдят и тогава да му ревизират имотите. Няма ли закони, има Доган и тв като он еър.
33
5
 
17
 
! Отговори
Аллах Аллах преди 2 седмици
Тези които Гласуват за Доган са крепостни селяни от 13 век д 2 мозъчни клетки и като видат сарая на Доган и лукса немогат да го осъзнаят това което виждат процесора им претрева.
32
1
 
16
 
! Отговори
Европеец преди 2 седмици
39 Ама ние знаем че това е сарая на Доган и освен това имаме право защото са крадени държавни и обществени средства в особено големи размери.
31
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какно право имате да надничане м същите на хората и даги показвате? А ние откъде да знаем чии сараи са този или Пуунски плаща?
30
3
 
1
 
! Отговори
Какво се учудвате? преди 2 седмици
САЩ по време на падане на комунизмът тръгваха да строят клон на американски университет Flagler в България, но руската подводница Доган има каза няма да стане и им забраниха проекта и ги изгониха и от тогава ползват тази сграда за сарай. Напишете в Гугъл Flagler College за да видите. Но Пеевски нали се опитва да се изпере чрез подмазване на САЩ затова се прави на верен евроатлантик и изгони руската подводница от там, като заплаши поставеното лице на Доган, чрез което той я ползва за своя.
29
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
и кво сега?...-"Двореца" уж НА ДОГАН,па го изгониха от там..?!?!?!...Кой лъже и кой маже ?..Кой е ПЛАТИЛ и с какви средства-собствени,или народни пари за тоя лукс,на който всеки арабски шейх може да завижда ?...За какво става вмъпрос ?

Спонсорирани публикации