Вижте сараите на Ахмед Доган в Росенец

В луксозното имение влезе екип на Bulgaria ON AIR
Обновена: 4 сеп 2024 19:53 | 4 сеп 2024 19:30, Инна Ангелова
89

Ден след като “Боянските сараи” на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бяха отворени за медиите, днес  екип на Bulgaria ON AIR беше допуснат до летните сараи на почетния лидер на ДПС в Парк "Росенец".

Резиденцията е построена на терен от 180 дка на нос Чукалята. От там се открива прекрасна гледка към Остров "Св. Анастасия", на която Ахмед Доган обичал да се наслаждава.

Архитект Калин Тихолов е проектирал луксозното имение. Неговото име се свързва с не един палат по българското Черноморие.

Летните сараи разполагат с частно, яхтено пристанище, прекрасна градина и външен басейн. Вътре в резиденцията има ресторант, зала за конференции, където са се провеждали важните срещи с актива на ДПС, винарна и киносалон.

Вътрешен асансьор отвежда на втория етаж, където се предполага, че се намира апартамента на Ахмед Доган. На терасата има джакузи.

Резиденцията разполага и с луксозен СПА център. Навсякъде в имението има картини, сред тях и портрет на Кемал Ататюрк. Пред лятната резиденция все още има полицейска охрана.

Вижте репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от Общество
Отделяме повече време за сън, но не и за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Даааа....вижда се от пръв поглед кой и коя партия реално управлява България, ако все още има слепи за истината. Ето това се нарича "превзетата държава".
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И Бай Тошо си строеше такива резиденции из цялата страна. Много милиони са потънали там. Но все още се ползват повечето. Някой са продадени на частни лица, други си останаха държавни и се ползват за посрещане важни гости и дипломати от чужбина. Доста от тях се намират и на територията на ловни стопанства. Та и след този така наречен "преход" пак ще останат много нови луксозни резиденции. Да видим само кой ще ги наследи.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Който гласува за партията на този е виновен за това нещо от снимките!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
а що ако не ги видя глоба ли ше има ??
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Твърде много стаи и помещения за сам човек.Ако трябва да прекара по 1 час в едно помещение ще мине 1 седмица за да ги изреди всичките.Стар човек а живее сякаш ще живее вечно.
3
4
 
13
 
! Отговори
Ето къде сани парите преди 2 седмици
У замъка на Доган.Всеки плаща данък Доган.
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много е краден българският народ, а тези новите са все още ненаядени!
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хубаво, ама нали са на Папазов? Нещо имате грешка! Сега покажете и царския палат на Пеевски, че да имаме база за сравнение!

Спонсорирани публикации