Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му

Съседът на музиканта се смятал за недосегаем
13 сеп 2024 09:03, Петър Бойчев
127
Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му
Снимка Стоп кадър НОВА

Кражби, заплахи и побой над 17-годишния им син - за това сигнализира семейството на музиканта Васил Гюров, което било тормозено непрекъснато от свой съсед, предава NOVA.

На въпроса защо се е стигнало до побой Мария Кавлакова, съпруга на Васил Гюров, отговори: "Доколкото знам съседът ни Георги е имал сбиване с моя син и негов приятел. Конфликтът е започнал с думите „видяхте ли, че ми се размина”, свързани с кражбата на велосипедите ни миналата година".

Според нея съседът на семейството е откраднал колелата за назидание, а не за пари. "Ние сме семейство с 3 деца и куче. Знам, че всичко се чува, но в тази сграда е така. Преди време ни беше писал "айде малко по-тихо да не си викаме полиция", твърди Кавлакова.

По думите ѝ Георги е викал полиция многократно.

"Аз искам да му връчат от полицията едно предупреждение и да спре да ни тормози. Той е доказан крадец, но защитават него, когато реагират на сигналите му", смята Мария. Според нея семейството им е комуникативно и всичко може да бъде решено с разговор, но Георги отказва да говори.  

В деня след сбиването Георги е поставил катинари на вратите за мястото за паркиране, както и камера за видеонаблюдение.

След проверка на NOVA става ясно, че има подадени 3 сигнала до полицията и образувано досъдебно производство от Районната прокуратура за кражбата на колелата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Общество
Петък 13 – лош ден или просто суеверие?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 6 дни
В западните държави, когато наемаш апартамент и има съседи с деца, могат да намалят наема ти, защото много хора работят онлайн от вкъщи и този шум им пречи да се концентрират в работата си!
99
0
 
6
 
! Отговори
Бъдете разумни преди 6 дни
Дори когато се прави ремонт се предупреждават съседите!
98
3
 
2
 
! Отговори
Раш преди 6 дни
В Амазон продават изолационни постелки и шумозаглушители!
97
0
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 дни
В Германия е забранено да се пуска пералтята машина от 22:00 вечерта до 06:00 ч. сутринта, за да не безпокоиш съседите си!
96
0
 
8
 
! Отговори
Альооо преди 6 дни
Шумовете, причинени от разговори, машини или устройства, не трябва да се чуват извън собствения ви апартамент!!!!
95
0
 
7
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 дни
Сладури. Че не са попаднали на мен с трите си деца и едно куче. Да предположим, че имам 4 киловата синус мощност в дома си само от баси. Да предположим, че всяка нощ през синус генератор ще им пускам само 20 Hz. За по минутка две. След 5 минути пак. Няма проблем с полиция - ще хванат някой хармоник от дъските. Кученцето щеше да е първото избягало с писъци. Да е като да не съм го правил, ама съм. Спокойствие и уважение към околните - иначе има противодействие.
94
0
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 6 дни
Самото изказване:" В тази сграда е ТАКА!" - говори за наглост и липса на култура на поведение! Не създавайте безпокойство на съседите си! Живейте в мир!
93
0
 
10
 
! Отговори
Ех, спомени преди 6 дни
Там, хамалин съм в Русе преди години, нещо по сцена и озвучаване, някакъв общински празник, наели музиканти за събитието, минават подгряващите неща и идва време за Гюров и компания. Към 600 човека публика чакат. Аз съм зад сцената, Гюров си пийва с групата му. "Ваш ред е, хората чакат". Гюров отговаря: "ще чакат бе, не сме си допили уискито." Случи се пред очите ми, не съм го чул от една жена на пазара.
92
7
 
6
 
! Отговори
Монтесори преди 6 дни
Ако не понасяте деца, трябва да се прегледате!
91
1
 
11
 
! Отговори
старомодко преди 6 дни
Три деца и куче не бих изтърпял даже и да са мои! Камо ли тези на съседа. Затова имам две деца и две котки. Досега никой съсед не се е оплакъл. Просто сме тихо и спокойно семейство. Непознавам лично въпросните персони, надявам се да не ги обидя, но има много, меко казано - непоносими деца. Случвало ми се е да правя забележка на чужди деца, защото докато те се лигавят яко, родителите им си бъркат в носа. Но то сега това е тренда - по Монтесори!
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Характерна е непропорционалната реакция! Много често води до психични отклонения, а може да има и обратна връзка!
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Връзкарите имат комплекс за малоценност. Това води до стремеж към самоуправство. Така оправдават житейската си съдба!
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
въпрос на култура и възпитание е да не пречиш на останалите
87
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
при новогражданите битува мнението, че когато реват децата трябва да ги оставяш, за да им се развивали дробовете... разбира се това е оправданието, че не могат да се справят с детето/кучето или искат и останалите да не могат да почиват/работят/живеят спокойно
86
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
болезнена тема, блоковете са гета, нови, стари - гета са, цяло село живее под един покрив... а когато живущите нямат възпитание и култура, става ад, гражданите постепенно се махат от гетата
85
3
 
10
 
! Отговори
Е, стига! преди 6 дни
То бива, бива наглост, но "гюровци" прескочиха границата с миля и половина. Тя знаела, че всичко се чува, но такова било положението" ! Абе хора, знаете че сте проблемни, но дай сега всички да се съобразяват с вас? Е, не! Гюров си го знаем що за стока е, бе от години си го знаем. Има малки къщурки извън града, защо трябва да влудявате съседите си? Впрочем същата история като оня "психолог" НАВ - в полунощ ритал вратата на съседа си и после хайде босилека. Стига вече!
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Явно е връзкар свикнал на самоуправство, за разлика от тях!
83
3
 
16
 
! Отговори
aZ-ът преди 6 дни
Гюров и женицата му са поредните бг селинжъри, които са на принципа, че щом са си в къщи и щом имат деца могат да правят , каквото искат. Това , че останалите и техните деца не могат да спят са подробности, от които техни величества не се интересуват. Има страшно много такива хора в България. Чуйте им глупостите -полицията била виновна (?!) че обръщала внимание на оплакв6на съседите им .
82
0
 
13
 
! Отговори
бл преди 6 дни
Вероятно ще е непопулярно мнение, но... Апартаментите са евтините жилища и ниската им стойност идва на цената на близко съжителство със себеподобните и нуждата за съобразяване с тях. Ако искате да вдигате шум, купете си къща с голям двор.
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Това семейство тествано ли е за наркотици?

Спонсорирани публикации