Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му

Съседът на музиканта се смятал за недосегаем
13 сеп 2024 09:03, Петър Бойчев
127
Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му
Снимка Стоп кадър НОВА

Кражби, заплахи и побой над 17-годишния им син - за това сигнализира семейството на музиканта Васил Гюров, което било тормозено непрекъснато от свой съсед, предава NOVA.

На въпроса защо се е стигнало до побой Мария Кавлакова, съпруга на Васил Гюров, отговори: "Доколкото знам съседът ни Георги е имал сбиване с моя син и негов приятел. Конфликтът е започнал с думите „видяхте ли, че ми се размина”, свързани с кражбата на велосипедите ни миналата година".

Според нея съседът на семейството е откраднал колелата за назидание, а не за пари. "Ние сме семейство с 3 деца и куче. Знам, че всичко се чува, но в тази сграда е така. Преди време ни беше писал "айде малко по-тихо да не си викаме полиция", твърди Кавлакова.

По думите ѝ Георги е викал полиция многократно.

"Аз искам да му връчат от полицията едно предупреждение и да спре да ни тормози. Той е доказан крадец, но защитават него, когато реагират на сигналите му", смята Мария. Според нея семейството им е комуникативно и всичко може да бъде решено с разговор, но Георги отказва да говори.  

В деня след сбиването Георги е поставил катинари на вратите за мястото за паркиране, както и камера за видеонаблюдение.

След проверка на NOVA става ясно, че има подадени 3 сигнала до полицията и образувано досъдебно производство от Районната прокуратура за кражбата на колелата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Общество
Петък 13 – лош ден или просто суеверие?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Къф музикант, не е ли политик. Беше по плакатите. И администратор на музикални права, таксува радиата за музиката и уж плаща на изпълнителите. Уж известен и разбиращ а по ТВ ще се оплаква. Ами обикновените хора, как да се оплачат.
59
3
 
0
 
! Отговори
до 22 преди 6 дни
До Анонимен..Това "санепид станция",какво е?Нещо за Марс ли става въпрос,че ми стана интересно?Една жена пита.
58
0
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 6 дни
Човек трябва да притежава едно ценно качество, нарича се ЕМПАТИЯ, за да може да се постави в "обувките" на опонента си. Всички сме различни, с различти възприятия и различно ниво на поносимост към СТРЕС. Просто не безпокойте сэседите си, бъдете културни и възпитани хора и ще живеете без проблеми със съседите си!
57
0
 
14
 
! Отговори
Баба ми имаше преди 6 дни
близка приятелка, омъжена навремето в западната половина на Германия. От нея знаехме какъв ред и дисциплина има в жилищните сгради, съставени от апартаменти. Знаехме и за задълженията на хаусмайстера, какъвто имало във всеки такъв жилищен дом. Знаехме, чудехме се и завиждахме. Но сега четем едни по-други неща, когато се пише за екзотични нашенци, заселили се в тамошните градове и довели многолюдните си семейства. Затова много се чудя как немците все още не са разбрали, че има и неинтегрируеми?
56
0
 
11
 
! Отговори
Истината преди 6 дни
Конфликтът е излязал извън контрол, зощото едната страна не може да влезе в положението на другата, а другата си отмъщава. И се получава взаимен тормоз, което може да есщалира. Всеки се смята за прав от своя гледна точка.
55
1
 
5
 
! Отговори
До Закон и Ред преди 6 дни
*** пример- живея в 5 етажен блок. На първи етаж е лудата жена. На втори съм аз. На трети и четвърти са тинейджъри- наематели. Съседа от последният етаж рядко е в България. Кой точно ще им го подпише този протокол, че не мога да се сетя.
54
1
 
15
 
! Отговори
Общият извод преди 6 дни
Моли Бога да ти се случат съседи, които са нормални хора.
53
1
 
6
 
! Отговори
Законност преди 6 дни
КАК ДА ПРЕУСТАНОВИМ ШУМА ОТ СЪСЕДА?Добър правен ефект има подаване на иск за премахване първоизточника на шума /шумен климатик, лаещо куче, техническо съоръжение и др./За целта следва да се предяви негаторен иск/
52
4
 
2
 
! Отговори
До Закон и Ред преди 6 дни
Даааа точно така... ама трябва да го докажеш.
51
1
 
5
 
! Отговори
Закон и Ред преди 6 дни
Установяването на безпокойството се описва в протокол, съставен от управителния съвет. Когато в етажната собственост няма избран управителен съвет, протоколът се съставя от управителя и двама собственици и/или ползватели. Домоуправителите често не желаят да съдействат при междусъседски спорове. При тези случаи, когато домоуправителят, независимо дали е управител, управителен съвет или професионален домоуправител, откаже да състави протокол за установеното нарушение, той се съставя от трима собственици и/или ползватели.
50
0
 
5
 
! Отговори
Закон и Ред преди 6 дни
Съгласно чл. 55, ал. 2 от ЗУЕС член на етажна собственост, който наруши правилата за вътрешния ред в етажната собственост и създаде безпокойство, по-голямо от обичайното, за другите собственици и/или ползватели и обитатели, се наказва с глоба от 50 до 150 лв., когато е физическо лице, или с имуществена санкция от 200 до 500 лв., когато е юридическо лице.
49
9
 
5
 
! Отговори
До Размисли преди 6 дни
Има просто решение- ВЪРНЕТЕ СЕ НА СЕЛО. Там е тихо.
48
1
 
6
 
! Отговори
sac преди 6 дни
Ама какъв музикант е тоя бе...
47
6
 
5
 
! Отговори
До Закон и Ред преди 6 дни
И как точно разбра,че му причиняват безпокойство. Има много луди хора , на които дори дишането на другите им пречи.
46
2
 
12
 
! Отговори
Размисли преди 6 дни
Все по често възникват случаи с тормоз от шумни съседи. Понякога оплакването засяга правото им спокойно да си ползват жилището, като са принудени да търпят постоянен или спорадичен шум, който идва лаещо куче, постоянни скандали, викове, силна музика, шумни уреди и др.
45
0
 
16
 
! Отговори
...препускайки като преди 6 дни
конче и крещейки на кучето, което пък лае ентусиазирано. Опасно е в такъв момент да ги срещнеш, защото дружелюбното, но доста едро куче, като види насреща си човек, скача, слага лапи на раменете му и се опитва да го близне по лицето. Но тъй като е едро и е набрало скорост, може да те събори надолу по стълбите. Когато съседите протестират, претенциозната майка им казва, "Ми пазете се, куче е, какво да го правиш?" Тази новоизпечена столичанка е от едно от селата от Искърското дефиле.
44
2
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 41 преди 6 дни
Живееш в заблуда. Трябва да е измерен шум над определени децибели... и понеже повечето няма с какво да го измерят могат да направят точно едно НИЩО. Абсолютно съм сигурен в това. Разбира се ако си т.п и не си знаеш правата ще се разпише на протокола от полицията .
43
1
 
16
 
! Отговори
Закон и Ред преди 6 дни
Когато човек живее в общество, трябва да се съобразява с околните и да не им причинява безпокойство!!!!
42
1
 
4
 
! Отговори
Това преди 6 дни
музикантче иначе бчългарин ли е?
41
0
 
14
 
! Отговори
знаем се! преди 6 дни
Васо си беше топач-доносник на Кравай още преди 89-та, сега смени боята, но характерът му си остана непроменен. Нагаждачът "бунтар".

Спонсорирани публикации