Питбул нападна жена в Бургас, уби кучето й

Това е станало на улицата на метри от училище
18 сеп 2024 09:30, Елка Василева
57
Питбул нападна жена в Бургас, уби кучето й
Снимка: архив, БГНЕС

В Бургас питбул без намордник нападна жена и уби нейния домашен любимец – малко куче. Случаят е от понеделник и се е разиграл на улицата в един от централните бургаски квартали.

Питбулът е бил разхождан от млад мъж, но не е имал намордник. Кучето съборило жената и нападнало кучето ѝ, което е починало на място. Мъжът, разхождал кучето, избягал след инцидента.

От полицията в Бургас съобщиха за NOVA, че собственикът на питбула е установен. Той обаче заявил, че е бил извън града, а кучето е било разхождано не от него, а от негов приятел, който бил нает специално за случая. Днес предстои да бъде открит и младежът, разхождал едрото куче.

На улицата, на метри от входа на Основно училище „Любен Каравелов”, още личат следите от борбата между питбула и 10-годишния пинчер Роко.

„Бях с моя приятелка и се връщахме от разходка с моето куче. Когато завихме по моята улица „Любен Каравелов”, не видяхме питбула, който скочи със страшна сила върху моето кученце. Аз се разпищях и питбулът скочи и върху мен и ме събори. Не видях момчето, което беше с него, да прави нещо, за да освободи домашния ми любимец от устата на голямото куче”, разказа потърпевшата Мария Цветкова.

Тя е с наранявания на десния крак, след като е била съборена на земята от питбула.  Цветкова разказа, че по време на инцидента по улицата минал автомобил на бургаска охранителна фирма. Шофьорът, който тя призовала да помогне, разговарял по телефона и не предприел никакви действия. "След това излезе и посъветва младежа с питбула да бяга. Той послуша съвета му и избяга", заяви потърпевшата. И допълни, че пинчерът Роко "останал в устата на питбула".  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от Общество
Очаква се МС да одобри компенсации за ток на бизнеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
20
 
3
 
! Отговори
Кучев преди 1 ден
Малкото куче е виновно. Питбулите са добри душици, но ги провокират разни прекалено страхливи или безразсъдно смели малки кученца. Както и страхливи хора, не знаещи, как да се държат покрай куче. Питбулите са номер едно.
18
0
 
8
 
! Отговори
Математик преди 1 ден
Ахахахахахах. Представям си..... " Бягай" казва единия неандерталец и другия избягал.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Хората трябва да се научат да си носят ножове, спрейове, палки и всякакви средства за самозащита щом излизат на разходка в гетото Бургас. Това не е нормален град все пак.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
а в холандия, ги тровят с хляб омешан с цимент
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Държавата е пълна с такива отпадъци. Хубавото е, че са бедни, мизерни и глупави и не живеят дълго.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
много правилно, но: /// Министър на Мицкоски: Българите са мизерници --- с една поправка: Българските политици и структорите отговарящи за даден сектор са мизерници
13
2
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 1 ден
И после защо намират купички с антифриз по улиците...
12
1
 
19
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 1 ден
До кога?! Какво още трябва да се случи, за да се забранят агресивните породи, както е в белите страни. Преди време, млада жена беше нахапана до СМЪРТ от собствения си питбул, и то след като съседитие я предупреждавали, че кучето се държи агресивно. Не знам какъв любител на кучета трябда да си , за да отглеждат такава порода, специално селектирана да убива. То затова и не са могли да спасят кученцето, защото този звяр захапели, пускане няма! Трябват строги мерки и наказания!
11
5
 
15
 
! Отговори
Лола при Роко преди 1 ден
Забрана със закон на кучетата.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ако нападне вас, ваш близък или вашето дете, за тези които имат деца, ще разберете, точното значение на думите като: как да го убия тва псе
9
4
 
0
 
! Отговори
Роко > при св Пет преди 1 ден
Ако този пес патне мой малък съсед бих пляскал и ще му дам захарче след това за награда.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
да го направят сега на пържоли и да наранят виенамците
7
1
 
23
 
! Отговори
Лола преди 1 ден
Време е за регулации и да ги забранят.
6
2
 
21
 
! Отговори
Доктор Дулитъл преди 1 ден
Маринована в антифриз наденичка за агресивния пес, както и за глупавия му собственик и всичко ще дойде на мястото си!
5
2
 
10
 
! Отговори
Роко преди 1 ден
Да почнат да син плащат таксите и да не ги позволяват нез подписи на съседите, само правят мизерия и дразнят. Трябва да се отглеждат само в къщи с дворове където не дразнят околните, тука е баси кучкарника само песове навсякъде. Нека се избиват.
4
1
 
35
 
! Отговори
Ромео преди 1 ден
Изключително глупава порода кучета, предназначена за още по-глупави собственици! Питбулът е селектиран е определена цел, предназначението му е специфично, определено не е да бъде отглеждан от селянд.ури с комплекси!
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
И какво прави пуснато това чудовище? Какво ще е наказанието за безхаберния му собственик? То можеше и дете да убие там.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не се спряха с тези помиари - трябва да ги забранят да се отглеждат в много фамилни жилищни сгради. Пълно е с лаещи *** които тровят живота на всички съседи, аз имам един под нас който лае нон стоп. Жалко че няма някой с подобен питбул наоколо 😅.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Евроатлантизъм се лее отвсякъде

Спонсорирани публикации