"Фондацията" с първи коментар за Маричков: Загубихме част от нас

Стана пред очите ни, пишат музикантите
Обновена: 12 окт 2024 10:10 | 12 окт 2024 10:08, Нели Христова
64
"Фондацията" с първи коментар за Маричков: Загубихме част от нас
Снимка: БГНЕС

Групата "Фондацията" на която беше член Кирил Маричков, направи първи коментар след трагичния инцидент.

Още по темата

"Загубихме част от нас. Стана пред очите ни. Стана за секунда. Затова трудно се говори. Това трудно се забравя. 11 години буквално живяхме заедно. Обиколихме света с концерти. Смяхме се, спорихме, обичахме се. Той е приятел. Той е учител. Ние бяхме семейство … Ние сме семейство.  Ние ще останем семейство. Той е неделима част от всеки от нас. И така ще бъде до нашата последна секунда. Благодаря, Кирчо! Чакай ни!", написаха те във Facebook.

Припомняме, че Кирил Маричков издъхна вчера, след като претърпя инцидент преди концерт именно на "Фондацията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от Избори 2024
Изтича срокът за заявления за гласуване по настоящ адрес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До My Dying Bride - и аз съм така, и аз съм така като тебе, много се радвам че се срещнахме тук във форума, ю мейк май дей значи, и аз съм така ама за руския народ, за руския народ такова много харесвам ама не харесвам Путин значи.
18
15
 
0
 
! Отговори
До Хм преди 4 дни
"по-долу един почитател на звездата на попфолка Амет не прави разлика между "Щурците" и какво "Фондацията". Поп-фолка или чалгата както я наричат като музика е на много по-високи ниво от тези дядовци. И като аранжименти, и като саунд и като композиции - за това се плаща добре и там са най-добрите музиканти и саунд инжинери. Друг е въпроса за съдържанието. А тези закостенели старци от "фондацията" са много зле, никакво развиетие, претоплят стари манджи от соца и се опитват да ги продават.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До My Dying Bride Написал си световна глупост. Нищо общо с действителната личност на Маричков. За разлика от теб, други сме съвременници и свидетели на това време. Маричков беше олицетворение на антикомуниста от онова време с всичките рискове, които поемаше и носеше последствията. Или се информирай, или пък поне си мълчи и не възпроизвеждай клеветите на получовеците, които ни заобикалят.
16
9
 
7
 
! Отговори
My Dying Bride преди 4 дни
Много харесвам Щурците и Маричков като музикант (лека му пръст) , но не харесвам човекът Маричков. Ще обясня защо. Щурците започват да свирят 68-*** година (не съм още даже планиран да се родя, не са от моето поколение, аз слушам doom, death и black metal). Това не става ей така, тука си трябва протекция на партиятя, ала бала, предполагам повечето са запознати. Та, той 21 години се прави на комунист, и после стана ПЪРВИ демократ. Това е нещо, което винаги ми е правило лошо впечатление в него.
15
6
 
7
 
! Отговори
Вассилис Каррас преди 4 дни
Уважение и Респект като музикант..НО КАТО ЧОВЕК = НЕ, НЕЕЕ...Уби младо мимиче до Аеноовград..а в началото на 90те имаше пак нещо с блъскане в София на възрастен човек от другаря Левиев-Маречков...На 10 октомври 1999, а сега на 11 октоври 2024 г. СИ ЗАМИНА ПРИ Яхве .
14
14
 
1
 
! Отговори
Спокоен преди 4 дни
Аз съм хомосексуалист и се гордея с това бе копейки вмupucaни
13
10
 
13
 
! Отговори
Спокоен преди 4 дни
До Хм Хибридните копейки плюят по паметта на починал човек. Така плюха и по убитите от руските изрроди хора на гарата в Краматорск, в Буча, родилния дом в Мариупол, Детската болница в Киев, и още стотици други. Сега разбра ли какво било общото, или ей така, за спорта да кажеш нещо?
12
8
 
4
 
! Отговори
Хм преди 4 дни
Абе Спокоен те всъщност комунист го изкарват. Какво общо има с копейките?? Или ти по навик - за спорта и хонорара. А иначе си прав. Много гнусни коментари.
11
12
 
16
 
! Отговори
Спокоен преди 4 дни
Гнусните копейкаджии и тук са се разпасали, хулят починал човек...Не им скривайте коментарите - да види Народът какви ИZZРОДИ живеят между нас!
10
15
 
7
 
! Отговори
Валерия преди 4 дни
Най после съдбата го эастина !!! Нали отърва эатвора _ уби жена в автомобилна катастрофа !!! Эаклет комунист по митинги скачаше и се правеше на седесар и то эа какво : эа сини джинси, кока кола и банани !!! И т н ......
9
8
 
7
 
! Отговори
НПО слуга преди 4 дни
Затова е любимец ва всички фондации, на всички гнусни, фашистки, чужди медии
8
0
 
7
 
! Отговори
Хм преди 4 дни
по-долу един почитател на звездата на попфолка Амет не прави разлика между "Щурците" и какво "Фондацията". Да вземат да спират коментарите, защото с плоските си политизирани мозъци само простоти измисляте.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
За награда по плюенето " в кладенеца" беше назначен посланик във Ватикана. Левиев по майка. От Леви.
6
1
 
6
 
! Отговори
Хейтър преди 4 дни
За да има и малко положителна нотка, може да се напомни и на чалгапитеците, които плюят в нетя, че и те ще умрат.
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
концерт пред избори, в района на пеевски
4
0
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 дни
да викат на бриго зет му за певяц и да натегат.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Убихте Маречков.Ако имахте малко морал щяхте да спрете да ходите да подскачате по разни сцени.Но луд умора няма.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Стиха вече с тоя! Отишъл со е, защото нещо е станало с главата му, за да се претрепе. На 80 години е, случва се. Що народ си отива, и не е нужно величаене! Въобще даже.
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ква Фондация нали бяха Щурците - туй да не е Сапио на Иван Костов :)))