ГЕРБер сяда в стола на арестувания Гуцанов

Николай Апостолов е кандидат за шеф на ОбС Варна
20 апр 2010 07:42,
61
ГЕРБер сяда в стола на арестувания Гуцанов
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник Николай Апостолов е единственият кандидат от ГЕРБ на шеф на местния парламент, обяви областният лидер на управляващата партия и депутат Павел Димитров.

На предстоящата сесия през май човекът на ГЕРБ ще смени досегашния председател на ОбС Борислав Гуцанов, който бе задържан в операция "Медузите" и е с постоянна мярка в ареста.

Още по темата

Димитров обяви, че ГЕРБ ще има мнозинство с подкрепа от съветниците на "Нашия град" на бизнес партия "Глас", на "Атака" и на разпадащия се център, в който влизат "Отечество" и "Свободен избор".

Той уточни, че смяната не е на принципа "стани да седна", а трябва да се измие срама от лицето на Варна, защото четири общински съветници са в ареста, посочи депутатът.

"След рокадите започват и големи ревизии в цялата дейност на местния парламент, на общинските фирми и бордовете в тях, както и на комисиите. Да не бърза обаче да слагаме каруцата пред коня", заяви Павел Димитров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
STANICHEV = ZAISA = DANKATA DELIAT KINTITE
35
3
 
6
 
! Отговори
Варна преди 14 години
Варна никога няма да бъде гербава.На следващите местни избори ще редуцираме общинските съветници на ГЕРБ до минимален брой.
34
1
 
6
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Дам това беше целта на показния арест !!!!Поредния ченгеджииски номер,,,,,,,,,,,,
33
0
 
6
 
! Отговори
Спиро преди 14 години
Хех, нали знаете кои са *** и къде са позиционирани! :)А знаете ли кой министър-председател е техен човек? :)Сега сещате ли се, защо е толкова важно Варна да е ГЕРБ-ава?..
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВЕ4Е НЯМА ПРОСТИ ХОРА КАКТО ГЕРБ ИНСЦЕНИРА КРАСЮ 4ЕРНИ4КИЯ И ЦЕЛЯТ ДА ПОДМЕНЯТ МНОГО СЪДИИ С ТЯХНИ ДОВЕРЕНИ СЪЩОТО Е И С ГУЗАНО И ОЩЕ МНОГО ЩЕ ИМА КОИТО ГИ ЗАСТРАШАВАТ.ТОВА Е ИДЕДЕ СИ ВИИ ДА СЕДНЕМ НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ДОБРЕ ГИ У4ИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ 4РЕЗ ПОСЛАННИКАНА САЩ ДА СЕ МЕСИ НЕЗАКОННО В НАШАТА ДЪРЖАВА ЗАТОВА Е ИЗПРАТЕН 4ОВЕКА.А НИЕ КАТО ОВЦЕ СИ МАЛ4ИМ НЕ ГОВОРИМ ЗА ИКОНОМОКА ЗДРАВЕ И ДОБРЕ СЕ ЪУПРАВДАВАТ САМО С МИНАЛИТЕ НО КАКВО ПРАВЯТ ЗА НАС-НИЩО
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
е затова е цялата данданияпонеже народа във варна не избра герб, дай да спретнем компроматче, за да назначим герберите за началници.....
30
0
 
10
 
! Отговори
вирус преди 14 години
*** така кажете бе другари от ГЕРБ.Харесали сте си местенце апетитно и готино.Бат Цецко праща МВР-то и човека който го заема е смачкан за цял живот.Сега вие героитете на простия народ го заемате и почвате да пълните черната касичка на Бибко.
29
0
 
12
 
! Отговори
негерберка преди 14 години
Това ли беше целта на занятието? Дойдохме си на думата. Сега нека арестуваме показно и агресивно всички, които не са от ГЕРБ, за да сложим хората на деня на техните места.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега само остава да направят показни екзекуции на "враговете" на народа т.е на ГЕРБ и картинката ще е пълна.
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
малееееее това е пълна свинщина! Все повече и повече се вижда, че Бойко е ДИКТАТОР!
26
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 14 години
Da tehniq grad e ...
25
0
 
12
 
! Отговори
fail hope преди 14 години
"с подкрепа от съветниците на "Нашия град"" - ***- ***- ***- ***- ***- ТИМЕееее ясно ... и тези паднаха под сянката на ***! Истинския октопод! Жалко а имах надежда ... както и да е ...
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я къде бил ключът за палатката! Браво Бойко така се прави, когато някой не ти играе по свирката го позадържаш, обявяваш, че сестра му е к.рва а той после да доказва че няма сестра. Вземи си ходи, че вече и кучетата по селата ти се смеят.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хмм това ако не е чиста проба политическа чистка не виздам какво може да е...Да ни е честит новия Бойко Гербаризим повел ни с пална пара назад в вековете
22
5
 
13
 
! Отговори
Шматко преди 14 години
Това е поредното доказателство че ГЕРБ са комунисти чиста абривиатура на БКП . Историята се повтаря навремето когато БКП желаела да се наложи като единствена . Навремето БКП пращаше интелигентите и опозицията си в лагери и там се е разправяла физически с тях в момента ГЕРБ (НОВАТА БКП АБРИВИАТУРА ) прави същото разликата е минимална както и годините през които се случва ФАКТ . И тогава както и сега медиите са под диктатът и цензурата на партията . АБСОЛЮТНО НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО . ДАНО ЕС СЕ ОСЪЗНАЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВА МАФИОТ КОЙТО НАСАЖДА ДИКТАТУРА ОТ ФАШИСКОКОМУНИСТИЧЕСКИ ТИП . БОРИСОВ Е ИСТИНСКИЯТ САДАМ В ЕС
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако не знаете "Нашият Град" това е ***. Явно ГЕРБ се сдушиха с ***. Има да чакаме в България нещо да се оправи......
20
1
 
8
 
! Отговори
ники преди 14 години
Ето къде било заровено кучето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
За две години Варна беше най-красиво осветения град на Балканския полуостров,колкото до дупките по улиците в София не са по-малко а е столица,така че като критикуваме нека да не намесваме политическите си престрастия.
18
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Максуда е в цала Българиа бе човек,всички правителства и сегашния ББ не могат да се справят пък ти искаш един кмет да може.Не става,нали после ще го обвинят в погазване на човешките права.Колкото до кражбите, няма политик и човек във властта който да не краде,разликата е в количеството.Кой колко краде ний Досегаемите няма как да знаем,но не трябва и да си затваряме очите и да отричаме хубавите неща които Кирчо направи.Бяхме забравили какво е това-кошче за ***,чушма,шадраван,пейка,алея,спирка
17
1
 
5
 
! Отговори
Фалконе преди 14 години
казваш за какво разбутаха кражбите ли? Като крадат лошо,като хванат някой пак лошо.Какво да правим тогава? Дай отговор.