Чувството за оцеляване на българина е голямо!

Премиерът писа "отличен" на кметицата Фандъкова
Обновена: 23 ное 2010 20:42 | 23 ное 2010 20:15,
411
Чувството за оцеляване на българина е голямо!
Снимка: БГНЕС

"Българите имат здраво чувство за съхранение, чувството им за оцеляване е голямо", каза премиерът Бойко Борисов в коментар на доклада, според който българите след 40 години ще са 3,5 милиона.

Борисов отговори отрицателно на въпроса смята ли, че това ще се случи.

Премиерът каза, че поставя оценка "отличен" на кмета на София Йорданка Фандъкова за първата година от мандата й.

"Не говорим много, а действаме, правим първа копка за детски градини, училища, откриваме ги и хората оценяват това", подчерта Борисов.

Той откри сградата на 65. ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Бусманци и детската градина към нея.

Училищната сграда е първата, построена за последните 23 години в Столичната община, а откритата ЦДГ 21 е първата за селото. В учебното заведение ще се обучават 120 деца от първи до осми клас.

Общата стойност, заедно с обзавеждането и на двата обекта, е 3 631 231 лева.

Още по темата

По време на откриването на училището и детската градина премиерът посочи, че следващият етап ще е канализацията на селото, която е включена в проекта на Столичната община за изграждане на канализация в повечето селища от район "Кремиковци", заедно със строителството на пречиствателна станция.

Премиерът отказа да отговаря на въпроси за евентуално поскъпване на строителството на автомагистрала "Тракия" и за намаляването на средства от ЕК по програма ИСПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: оцеляване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
2
 
35
 
! Отговори
aktsent преди 13 години
SEGA E MOMENTA DA SE POSTAVI NA DNEVEN RED TOZI VAJEN VAPROS.IMA UMNI HORA V BALGARIA,KOITO SA PODGOTVILI KONTSEPTSIA ZA OTSELIAVANETO NI. i V NIKAKAV SLUCHAI NIAMA NASILSTVENNI METODI.SAMO DA NE SE ZAKASNIAVA POVECHE.OTGOVORA NA B.B E NESIRIOZEN!
287
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Boko e mirizliv carvul
286
10
 
47
 
! Отговори
И ПАК ЩЕ КАЖА преди 13 години
Единствената АЛТЕРНАТИВА на ГЕРБ е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! СК е истинската ДЕМОКРАТИЧНА партия! Единствената надежда за спасяване от БСП(ДС) и нейните производни ДПС(ДС),АТАКА(ДС),РЗС(ДС),АБВ(ДС),ГЕРБ(ДС),Каракачанов(ДС)ВМРО и др.мюрета-партийки,които тепърва ще се зароят...
285
2
 
44
 
! Отговори
опастност от ДСизрод преди 13 години
Eйййй,форумци - внимателно,защото ДС е доста хитра и пак ще ви изиграе...))) както с ОФ проекта ГЕРБ,така и се гласи проект АБВ...Нали знаете ,че червените си променят името вече 9 пъти от 1944 г. и сега пак имат готовност. С промяната на името им се иска да заблудят простичките,че са се демократизирали,да гласуват за тях и пак да ни крадат. Внимавайте в ДС заблудите...Не вярвайте повече на ДС лъжите и измамите. 21-ви Век е все пак! трябва да сме поумняли...)))
284
5
 
47
 
! Отговори
NEWS преди 13 години
До една година партия АТАКА ще е част от структурата на ГЕРБ. В това са убедени група отцепници от националистите, които от месеци тръбят, че искат реформа в партията и свалянето на лидера Волен Сидеров. Има тайна договорка между Бойко Борисов и ВоленСидеров за сливане на структурите. По този начин те винаги ще си гарантират сериозно мнозинство и значителни места в парламента незивисимо пред какви опоненти ще се изправят занапред. Това обаче убива,каузата АТАКА, твърдят обезпокоени те в открито писмо до медиите. По този начин според тях стотиците хиляди последователи на партията са предадени. Те не вярват на Бойко, а на Волен. Сидеров обаче ги предава, заявяват най-отговорно те. В средите вече се говори, че всички отцепници от националистическата партия също щели да се обединят в нова структура и да приканят избирателите и вярващите в идеите и казузата на АТАКА да гласуват за тях, а не за предадетеля Волен, който стана *** на мутрата Бойко Борисов...
283
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще гласувам за този кой то изтрепе *** или ги пресели някъде траино
282
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
който маже да се спасява от тая *** държава
281
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
откакто свалиха Костов държавата отива все по-назле и по-зле ще става, защото вече няма кадърни хора
280
5
 
44
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Единственото вярно във коментар 329 /на хората не им пука дали е ликвидиране на конкуренцията от страна на Бойко / мисля, че хората вече се събуждат и разбират какво се случва. Не се заблуждавай за наркоканалите те никога няма да спрат въпрос на ОГРОМНИ ПАРИ става въпрос за преразпределение на контрола / ако въобще се случва / от страна на ГЕРБ. Заменки вече не могат да се случат тъй като сроковете изтекоха...Въпроса ми защо не ги реизираха и обявиха за НИЩОЖНИ ?? Контрабндните канали за цигари се контролират от Ц.Ц ФАКТ. Няма голяма пратка която да е хваната говорим за КОНТЕЙНЕРИ.Проституцията се е увеличила също ФАКТ. Та къде намираш положителната промяна.Ще ти дам ЖОКЕР данъчните се активизираха но пак удрят ДРЕБНИТЕ а големите си правят каквото искат !!!!
279
5
 
46
 
! Отговори
слаб 2- преди 13 години
герб си чисто софиянска партия и това правителств изяде парите на България за да си строи ненужни магистралчето из софийско - тотална загуба на следващите избори
278
5
 
38
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Неприемливо е цяла Европа да се превръща в заложник на газовия спор между Русия и Украйна. Това каза министър-председателят Сергей Станишев след срещата на премиерите на Русия, България, Молдова и Словакия в резиденцията на Владимир Путин Ново Огарьово----------Аз къде съм си променил мнението, и кое ти дава правото да ме причисляваш към привържениците на БСП ? Това, че мразя ГЕРБ не ме прави член на БСП. И отново ще си позволя да те поправя. Среща между Путин и Станишев имаше но ако се върнеш малко назад в историята ще забележиш, че тя се състоя по време на ГАЗОВАТА КРИЗА и ПУТИН беше изспушил Русия губеше всеки ден огромни кинти и му беше само до Станишеф...Разликата във ситуацията е огромна и не извъртайте всичко във полза Бокова !
277
6
 
34
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Приседна им на котрабандните канали,на нарко разпространителите, на пронституцията, на заменките, на отвличанията за които с мънкане призна (с особено мнение) които хранеха БСП,и на хората не им пука дали е ликвидиране на конкуренцията от страна на Бойко или не, защото предишните си мислеха, че такаще бъде во веки веков и това разместване се харесва и допада на хората, така мисля аз!
276
1
 
34
 
! Отговори
xxx преди 13 години
PARVATA OTKRITA ZA 23G A ZNAETE LI 4E SA ZAKRITI NAD 150 ZA 23 GOD,MRASNICI SAMO LAJAT,VSQKO PRAVITELSTO VSE POVE4E I POVE4E
275
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бойко, вади шланга да си играят... ***
274
5
 
35
 
! Отговори
ха преди 13 години
Смях е КОМУНИСссссссссТ
273
2
 
40
 
! Отговори
до 321 преди 13 години
Помниш ли още Гойко-Бойко Митич беше гл. секретар на МВР по времето на хитрия тлъст лалугер Петканов и се врътка като стриптийзьорка на пилон - подаде оставка, па я върна, па пак тръгна да се цупи нещо, па накрая си подви опашката и се кротна в министерството??Той дори (ако само допуснем, де)да не е креатура на ***-десари, е толкова лабилно импулсивен, самовлюбен и суетен, че дори само това е достатъчно да направи маса поразии в държавицата, ако изобщо е останало нещо от нея след у-нието на Триглавата змия!!
272
1
 
35
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Кое точно от казаното е извъртяно? Това за спонсорите на президента или Премиера Станишев-Премиера Борисов и Путин като ориентир, кой къде е на стълбицата на уважението? А издънките на ГЕРБ ги коментирам по същият начин както коментирам издънките на червените-Желева, Бившият на Здравеопазването, настоящият от СОС дето не иска да пуска кокала, Лъчо....погледни ми коментарите и ми кажи - лъжеш защитаваш ги! За мен бялото винаги е бяло и черното няма как да е бяло! А за теб?
271
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мачкай Бойко
270
14
 
38
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
ГЕРБ nomer 1
269
4
 
43
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 13 години
Когато една партия се крепи на цецки, посредствени се.л..ки , то тя бързо си отива ...))) Тази , другарка , каквото и да казва, няма смисъл да я слушате .Посредствеността, демагогията ,нисък интелект , хамелеон , РАБФАК- лъха от нея ..:))).Тази ще гради Нова България , този Ентелект Бойко е същия...))) Жалка България!