Командира: Притеснен съм, искам истината!

Костов призова прокуратурата веднага да провери дали записите са автентични
Обновена: 17 яну 2011 14:22 | 14 яну 2011 13:46,
291
Командира: Притеснен съм, искам истината!
Снимка: Булфото

Лидерът на Синята коалиция Иван Костов поиска от трибуната на парламента Главната прокуратура да проучи дали са истински изнесените днес разговори между премиера Борисов и директора на агенция "Митници " Ваньо Танов.

„С голямо притеснение се запознах с извадка от записан разговор между  Бойко Борисов и Ваньо Танов“, каза Костов.

Той отправи призив към Главната прокуратура веднага да изземе записа и да гарантира, че в един много кратък срок ще оповести дали това е автентичен запис, или е монтаж.

„Искаме истината, защото това са тежки обстоятелства. Казвам го с искреното желание той да излезе монтаж", добави Командира.

Още по темата

Заради скандалните записи депутатите от „Коалиция за България" поискаха изслушване на Бойко Борисов по повод изнесените данни, че премиерът е опъвал чадър над бирена фабрика.

„Когато се изнесат чрез медиите данни за покровителство над определени фирми, за пряка намеса на премиера в работата на „Митниците" по време на осъществяване на акция, нали разбирате какъв ще е отзвукът навън.

Отговорност на НС е да изясни нещата и в интерес на министър-председателя е да каже своята позиция“, аргументира се Сергей Станишев.

Депутатите обаче отхвърлиха предложението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 13 години
"чуждите инвестиций" не е грешка поради бързане или случайност! Това е грешка поради НЕГРАМОТНОСТ! Няма какво повече да споря с такъв индивид!
223
2
 
19
 
! Отговори
.. преди 13 години
Костов приватизира 70 предприятия които бяха в ЛИК-ВИ-ДА-ЦИЯ. Това значи предприятието да не може да обсужва задълженията си, и да е пред затваряне. Кой ще иска да купи Химко-Враца например, което е с огромни дългове, работи на загуба, с остарели технологии. Значи един инвеститор трябва да осигури дълговете, да инвестира в нови технологии, да намери пазари, докато плаща на раздутия щат на едно соц.предприятие. Кой ще го купи това? 1 долар му е много! Мислете!
222
1
 
18
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
В никакъв случай не го подкрепям сляпо.Но ми се чини че има най-много багаж в главата за политик.:)
221
1
 
19
 
! Отговори
.. преди 13 години
Оставете го това Работническо Дело, другари. Приватизацията я направи Жан Виденов - тогава беше и масовата, и касовата. Тогава направиха приватизационните фондове, и туризма и химията, и металургията отидоха при другарите с куфарчетата. Ако сте гледали интервюто с Иво Недялков по БТВ разбирате кой е имал такива пари да купува предприятия. Защо олигарсите са с ДС и БСП? Красимир Гергов, Георги Гергов, Златев, Гриша Ганчев? Не разбирате ли, те чрез медиите си натопиха Костов да опере пешкира.
220
1
 
15
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
За вас господин Иване,може да съм "адски ***",но след като вие не можете да проумеете че чуждите инвестиций,превръщат България в техен роб-трайно...се подразбира че мислите само за собственият си *** а не за децата ви и за идните поколения,следователно ме превъзхождате по тъпота.п.сУточнението след последната запетая е провокирано от неуместната обида и по отношение че мислите ви се простират не по далеко от нослето ви!
219
3
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!! преди 13 години
Видяхме го тоз ***!
218
1
 
16
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
Да дойде пак на власт...едва ли.Друго...комунистите не трябва да се връщат във властта,те не са правилната алтернатива за България!
217
0
 
18
 
! Отговори
Иван преди 13 години
"Аре стига навляци отвън!"Това сериозно ли го мислиш? Или си адски ***, или сериозно облагодетелстван от костовата корупция! Нямам друго обяснение! Без такива "навлеци отвън" от бившите соц. страни е само България и резултата е последно място в Европа! Дори и след държави, където имаше войни с години - Сърбия и Хърватска!Единствените чужди "инвеститори" дойдоха на готово и на цени доста под пазарните със сериозни съмнения за пари "под масата" - ЕРП-та, БТК, Лукойл, БГА Балкан! Резултата е ясен!
216
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами притеснен е, щото нищо за крадене не останакато дойде на власт, няма да има какво да краде
215
0
 
16
 
! Отговори
Aспарух преди 13 години
Какви чужди инвеститори са ви само в главите?Все на готово ще живеем!Аре стига навляци отвън! Ще мине още малко време и ще ни наТРътят с другото яче!Няма да ставаме роби!Единствен Костов е хитрец,а след като е хитрец,той ще бъде хитрец и с другите държави...ЗА ДА НЕ НИ *** КАКТО ИМ Е УГОДНО!!!!За жалост,по подмолният долнопробен селски начин,както до сега...НЯМА ДА НИ БЪДЕ!Сегашното правителство не е чак толкова зле,но прекаляват с полицейските гнусни номера.
214
3
 
15
 
! Отговори
Ибрахим преди 13 години
Костов е способен мъж, направи някои хубави неща за България. Но все пак той използваше способностите си главно за себе си. По-добре да мълчи, щото му е толкова кирлива ризата, че просто няма накъде. Само приватизациите са толкова благодатна тема, може да му се запуши завинаги устата.
213
5
 
16
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
АКО КОСТОВ ЩЕ СТАВА ПРЕМИЕР ,ИСКАМ И АЗ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ,-ИМАМЕ РАВНИ ШАНСОВЕ...
212
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иванчо е притеснен, защото правителството си отива, а с него и той завинаги ще напусне парламента.
211
4
 
16
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Нека костоффф да извади статистика да покаже колко от приватизираните от него предприятия работят все още, работещите какво производство имат, колко работници са останали и какви заплати получават! Да видим резултата от "великата" му икономическа политика! Която не можа да докара НИТО ЕДИН чужд инвеститор на "гола поляна"! Както направиха ръководствата на сродните му партии в Чехия, Полша, Унгария и т.н. Тоя е една *** на БКП и нищо повече! Активен участник в съсипването на България!
210
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов, Костов ах ти ***, мазен си като нафтена туба..... как няма да са истински записите бе. Толкова ли ти е къс акъла...
209
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ли ми изглежда толкова ......фалшив!!????!!!Сякаш играе в някоя сапунка ....Лицемер!И той е като Станишев,няма да се учудя ако си пият ракията заедно!
208
1
 
20
 
! Отговори
демократ преди 13 години
В последните 20 години по -добър политик от Костов няма , друк е въпроса , че ДС няма да пусне власта ,който и да дойде на влас .И колкото по бързо се оттървем от тях - агентите - доносници , толкоз по добре.Но за това трябва да има гражданско общество за което в предизборните си речи ББ обеща , че ще работи ....и разни др. обещания , та същите тия управляващи в момента не крадът : пр. Разпродажбата на имоти зад граница , това си е жива кражба ,имоти построени от нашите дядовци,баби,бащи,маики
207
3
 
20
 
! Отговори
мангал ли преди 13 години
Иде Костов иде.И не се чудете как всички комунисти стават все по злобни към него. Този път нема прошка.
206
2
 
17
 
! Отговори
човек преди 13 години
къса памет имате , спомнихте си че бойко напуска пожарната , за да остане член на БКП , а забравяте , че костов учеше останалите комунисти на политикономика . а когато зад теб е валутния борд , няма как да сгрешиш - те потвърждават или не потвърждават всяко икономическо решение . за мен костов си остава като човека извършил 90 % от разграбването на бг икономиката , наречено приватизация .
205
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей костовисчета , а на бас че ако сега предложат на вашия *** да стене премиер ще си подвие мършавата опашка и ще се откаже , айде бе , кой ще се хване , кой ?????