В БСП излизат на улицата, готвят голям протест

Кандидатите на левицата за местните избори ясни през юни
Обновена: 13 фев 2011 16:26 | 13 фев 2011 16:17, Красимир Ангелов
638
В БСП излизат на улицата, готвят голям протест
Снимка: Булфото

"Доверието, което ГЕРБ получи в парламента с гласовете на тяхната политическа сила и "Атака", вече не отговаря на действителното доверие в обществото", заяви червената депутатка Корнелия Нинова в Силистра.

Тя съобщи, че в БСП обмислят и възможностите за организиране на общ национален граждански протест против политиката на управляващите.

"Казахме на хората на срещите си, че единственият начин да бъде чут гласът им е чрез протести", допълни Нинова.

Нейният колега Антон Кутев бе още по-категоричен, че ще бъдат организирани масови протести и пред Народното събрание, "ако се приемат промени в правилника на парламента за ограничаване на парламентарния контрол".

Още по темата

"Всеки петък пред парламента ще има хиляди хора, които ще провеждат парламентарен контрол и това ще се прави до падането на правителството", заяви Кутев.

Червените депутати обявиха още, че кандидатите на БСП за местните избори ще станат известни през юни.
По думите им вече работи Национален предизборен център, който е създал работни групи във всички области за изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
498
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само че фашизма и комунизма са двете страни на една монета! Партията на Хителр е Нацинал-социалисти!
497
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САМО ГЕРБ А КОМУНИСТИТЕ В ЗАТВОРА
496
3
 
3
 
! Отговори
aas преди 13 години
А че защо да е луд бе???След като не изповядва вашите идеи???Значи не става и е луд???Едни са фашисти едни комунисти,а едни са истински хора...
495
2
 
0
 
! Отговори
523 преди 13 години
516
494
0
 
22
 
! Отговори
БСП----МАФИЯ преди 13 години
КАНДИДАТУРАТА НА БСП,РЗС И ГОЦЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ....ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМЕ КОЙ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА МАФИЯТА КАКВИ ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ ДРЪНКА ТУКА.ДОРИ И НАРОДА ВЕЧЕ СВИКНА С ТИЯ МАФИОТСКИ КОМПРОМАТИ И НЕ РЕАГИРА.ЗА ТОВА ВСЕКИ ДЕН РЕЙТИНГА НА ГЕРБ СЕ КАЧВА ...КОЛКОТО И УЖАСНО ДА Е ТОВА ЗА БСП-МАФИЯТА И КОЛКОТО И БОМБИ ДА ЗАЛОЖИТЕ.
493
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изтриха ли този изкукал комунист, който ни псуваше на майка и ни заплашваше?? Всичките социалисти-комунисти са такива, като им вземеш ограбеното.
492
1
 
7
 
! Отговори
ей... преди 13 години
...тоя ненормалник(523) що не го банните?!ЛУД, ЛУД, МНОГО ЛУД! Е такива са симпатизантите на БКП(БСП)!И тия определят бъдещето на децата ни!Боже, прибери си вересиите!
491
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунист е диагноза!
490
2
 
20
 
! Отговори
BG преди 13 години
Голям протест какво значи? Аа-ха да това означава, че на протеста ще дойдат последните 85 - 90 годишни комунисти останали живи, ясно...
489
4
 
18
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ами айде де ,ами айде де откога го чакам този момент!Нашите бащи бяха пречупени от комунистическата диктатура и беше ги обзел страхът,докато мен окото няма да ми мигне ако трябва да се изправя срещу синьо-червената крадлива *** и техните слуги!От сега нататък има два пътя на съвместно съществуване със червените пачи!Първият е покаяние,разкаяние,съд,затвор,връщане на всичко заграбено!Вторият е на два метра под земята!Вие направете своя избор,аз съм направил моят!Гарантирано от ГЕРБ!!!
488
1
 
12
 
! Отговори
До 518 преди 13 години
Точно Тодор Живков развъди ***, по негово време започнаха да ги интегрират, даваха им апартаменти без пари, които те осираха и съсипваха за няколко месеца и точно по времето но ТЖ *** започнаха да вземат помощи за 3-4 и т.н. деца, без да работят. Това е, *** разбраха, че раждайки деца, за което им плащаха, ще ни претопят и от тогава до сега не са спрели да се плодят като хребарки.
487
2
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 13 години
През 1983г. като млад специалист започнах с заплата 170лв. След една година умрял от глад се уредих бетонджия нощна смяна в домостроителен комбинат Nо5 та ги докарах към 300 кинта месечно. Така беше!!
486
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още помним случката преди две години, когато хората простестираха срещу бсп, а червените наредиха на полицаите да пребият невинни хора.
485
2
 
17
 
! Отговори
истината преди 13 години
КВО БСП ДРЪНКАТ ТИОЯ ***...БСП УМРЯ,МЪРТВА Е ВЕЧЕ,ПОГРЕБАНА ЗАВИНАГИ,,,АЙДЕ ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРИЯ...И АМИН...УРАААААААААААА
484
0
 
8
 
! Отговори
bg... преди 13 години
тук някой спешно трябва да ходи на лекар.....аз ще ходя с Нинова на палатка.....и Мая ще дойде да гледасергея ще гледа на друго парти...
483
1
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 13 години
Алоооо комуниста,още ли си жив бе ***.
482
10
 
6
 
! Отговори
ДРУГАТА ИСТИНА преди 13 години
Др.Тодор Живков изгони всички турци ,и забрани да се говори на турски език на обществени места.Този човек беше истински патриот,а фашистите ,еничерите и другата *** която управлява 22 години,пусна новини на турски върна им *** имена и пусна турски сериали,сега турците и *** имат повече права от българите геноцид режесиран от империализма наречен САЩ.
481
2
 
19
 
! Отговори
истината преди 13 години
БСП---МАФИЯ И ТЕРОРИСТИ
480
8
 
4
 
! Отговори
до 521 преди 13 години
ЕЛА МИ ГИ ДАЙ И ДА МЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАШ ДА *** ТВОЙТА МАМА ФАШИСТКА....*** МРЪСЕН ГНУСЕН ОГРАБИХТЕ НАРОДА СЕГА ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ МЕНЕ ЛУД НЯМА ДА МЕ ПРАВИШ АЗ НЕ СЪМ ЯНЕ НЕ СЪМ СИДЕРОВ НЕ СЪМ ЖОРЖ ЩИ *** МАМАТА *** *** ЕНИЧЕРСКА.ФАШИСТИ МРЪСЕНИ.
479
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мафията я огелпи,щом и мяфията излиза на прорест.....Браво на ГЕРБ