Бойко президент, ама другия път

"Ще изкарам 1 мандат, още половината от другия и тогава"
Обновена: 8 юни 2011 15:27 | 8 юни 2011 14:23,
251
Бойко президент, ама другия път
Снимка: Булфото

"Аз ще се кандидатирам за следващите президентски избори", обяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

Той обаче побърза да уточни, че го казва сега, за да знаят медиите и да спрат да го питат дали ще се кандидатира за държавен глава на вота тази есен.

Още по темата

"Ще изкарам един мандат, още половината от другия и тогава ще се кандидатирам", заяви премиерът.

Така на практика той за пореден път обяви, че няма да е номинацията на ГЕРБ, след като в края на май пресметна, че вероятността да смени Дондуков 1 с Дондуков 2 е 0,001%.

Номинацията му обаче бе лансирана от шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов като една от обсъжданите три кандидатури в партията.

Днес министър-председателят и лидер на ГЕРБ отново повтори, че партията ще съобщи кой ще бъде нейният кандидат-президент през септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
2
 
17
 
! Отговори
електорат преди 13 години
Манталитета на българина за втори път му изигра лоша шега/първия път беше с избора на крадливия цар/,но втори шанс няма да имаш Бойко.Докарахте народа до просешка тояга и искате пак да ви изберем.Ще ви изберем,ама друг път!
201
2
 
17
 
! Отговори
С гаранция! преди 13 години
Най-голямата нула в нашата история - пожарникарят, ще има половин мандат като премиер, и нула мандат като президент. С гаранция!
200
0
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Надежда всяка тука оставете/в Мутроландия/, изборите ще бъдат страшно, ама страшно много манипулирани!
199
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страната ни е първа в Европа и на второ място в света по заболели хора от кучешка тения. Това обяви д-р Вяра Гришина от Българския ветеринарен съюз на среща с омбудсмана на България Константин Пенчев.България започва да прилича на гетата в Индия", коментира тя.Така е - в сраната на тиквата и кучешкото население!
198
0
 
14
 
! Отговори
Antimutrafon преди 13 години
Bratia bulgari, ne Vi li omruzna tazi nagla bankianska mutra.
197
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голем пич е Бойко! Еваларката!
196
1
 
19
 
! Отговори
стг преди 13 години
начи Златев, казва не мой Бойко сложил съм те за примиер имаш задачи изпълнявай си ги, пари за нов примиер няма да давам сега криза е
195
0
 
19
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 13 години
А, агенция Алфа Рисърч ??:от днес ??::)))........................................Компир, кво става , бе ??? Толкова мачлета изигра , черен като *** си в началото на юни- от резане на ленти и обиколки -охранителни из страната, толкова копчета натискаше , такова количество глупости издрънка за две години , толкова посещения на Правец направи , толкова голф игрища откри....Така и не разбра , че работното място на един министър председател е КАБИНЕТА му.., а не - мутренския джип и наглеждането на "бизнеса"...И кво сега ?? Като някои други ли ?? В ЮАР - с ЦветИто ли ?? А и тя взе да остарява ...Лоша работа, рапоне ..Требе да се мисли - а ти ТОВА най- много го мразиш..А пък и не можеш..Летя , летя, летя на крилете на глупостта и самозабравата..:)) Дотам се докара , че и МАФИЯТА-твоите хора , и руските агенти- златевци, герговци и сие ,и целият 'капацитет' на ДС мозъците -няма да могат да те спасят..И тези форуми , и този НЕТ , и този ЦВ. , вместо да опандизи тези писачи ,като едно време ..::)))))))))))Лошо компир , лошо - вече започна да се давиш..Така и не разбра , че хората , гражданите ИСКАТ ЗАКОНИ и прилагането им , не на корупцията и мафията, не на олигарсите- твоите хора , не на роднинството , не на простащината и празното самочувствие , не на икономичеката безизходица и скапване , не на смачкване на малки и среден бизнес , не на мутрите от ДС и руските агенти- лапачи ...., а това само с твоите ПРАЗНИ приказки, не става ..:)))Не ставаш, застаряващ ДС-комунистически мафиоте ..Времената вече са други ..:)))
194
0
 
0
 
! Отговори
Do 179 преди 13 години
Ti si gledai tvojata strana i ne davai akal koi kakvo da pravi i vie ste ja naglasili kato ku4e v karuca ste stanete po-zle i ot nas na tova mi meri6e mai ste se varnat godinite kogato vie malakite se ra4kaxte v BG da ima kakvo da jadete.
193
1
 
25
 
! Отговори
Изумен преди 13 години
Бойко, втори мандат ще видиш през крив макарон.
192
3
 
2
 
! Отговори
До 179 преди 13 години
Точно от гърчулята критики няма смисъл. Построиха им държава с чужди пари, докато тука робувахме на селянина от Правец. Те я *** с мързел и мошеничество на дребно. Сега вместо да работят - я стачка, я да потрошат нещо. И недоволни и нахални на всичкото от горе. Все си намират някой да им оправи бакиите. Студентите ни били мързеливи, всички мои приятели които са в университет си скъсват гъзовете от работа. Питайте някой германец дето им отработва мързела какво мисли по тоя въпрос.
191
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко Вън от политическата сцена!
190
1
 
4
 
! Отговори
ДО 179 преди 13 години
Как звучи като го казват гърците.И голяма част е истина.Но да се замислят и те какви *** са щом учат тук а не в собствената си страна или на запад.И да знаят,че въпреки протестите ще плащат сметката за десетилетия харчене на вересия.
189
1
 
34
 
! Отговори
П.П преди 13 години
Ако Боко Тиквата си направи ДНК тест, току виж се окаже незаконен син на Тодор Живков, то бива прилика бива, *** те ... кат две чаши боза бре ...
188
2
 
7
 
! Отговори
П.П преди 13 години
Ако Боко Тиквата си направи ДНК тест, току виж се окаже незаконен син на Тодор Живков, то бива приика бива, *** те ... кат две чаши боза бре ...
187
0
 
4
 
! Отговори
Калин преди 13 години
да иляди .. нали е правешки :)
186
0
 
24
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
С пожелание другия мандат да носиш ябълки на Цветелина в затвора.Само пожелание де, то ясно че няма да стане
185
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи ще се кандидатира за президент!Кога Боко не се е измятал с решенията си!
184
14
 
4
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА,ААА.... преди 13 години
МАНДАТ И ПОЛОВИНА----ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!ЕВАЛЛЛЛА ,БОЙЧЕ.....ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН И ЩЕ БАЧКАМЕ В ЕВРОПА.....!!!!!!!!!ХА,ХА,АААА.....ХОРАТА СЕ РАДВАТ!../комунистите, масово псуват и...... пикаят газ----нема кой да им бачка-за без пари../
183
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз ще гласувам за Тиквата...ама друг път хахахахахаха