Прогрес, развитие... Така му тръгна на Плевнелиев

"Не се впечатлявам от общи думи и парламентарни лозунги"
Обновена: 4 сеп 2011 16:10 | 4 сеп 2011 16:08,
506
Прогрес, развитие... Така му тръгна на Плевнелиев
Снимка: БТА

"Като кандидат-президент аз продължавам да работя за националните приоритети на България".

Това обяви кандидатът за поста на "Дондуков" 2  Росен Плевнелиев в първото си обръщение като кандидат-президент, издигнат от ГЕРБ.

"Дълбоко вярвам, че като президент ще изградя президентската институция като център за дефиниране на националните приоритети.

Като президент ще бъда активен, действен – не се впечатлявам от общи думи и парламентарни лозунги.

Като президент ще работя за това всички български граждани да определят дневния ред на българските институции", посочи Плевнелиев.

Още по темата

Той обеща, че няма да политиканства, няма да влиза и в интриги.

"Ще правя това, което съм правил и досега, заедно с ГЕРБ. Вярвам, че представлявам усилията на българите за модернизация и тяхното усилие да вървим напред", заяви той.

"Прогрес, развитие, успех може да има, когато знаем къде искаме да отидем, когато начертаем ясни приоритети. Ако нямаме дългосрочен план, няма да успеем. Дълбоко вярвам, че тези думи – работа, доходи, инвестиции са част от рецептата за успеха на България", категоричен бе Росен Плевнелиев.

Той припомни, че е роден в малък град и е син на двама учители: "Бях най-добрият ученик и не се притеснявам да бъда лидер, инженер съм по образование, човек, който разбира от математика".

"Това, че Маргарита е моята дясна ръка, говори само за едно: "Вижте мен, вижте нея и разберете какви са приоритетите на партията", каза още той.

Според Плевнелиев Попова е символ в последните не 2, а 20 години, на ясна и категорична позиция, на решителност, когато трябва да се отстояват интересите на България.

"Тя е символ на антикорупция", посочи Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-добре за Доган , отколкото за тоя , дет се хили , като луд , кога си види оная работа !
38
7
 
7
 
! Отговори
Президент преди 13 години
Какво значение кого ще изберете за президент? При всички случаи ще е крадец и некадърник, защото всички кандидати са ткива, защото и вие сте такива. След 5 години ще сте с 500 000 по-малко и ще сте още по-бедни и затъпели. Сегашните българи са срам за предишните поколения.
37
4
 
8
 
! Отговори
до 31 преди 13 години
ха ха ха ха точно така !! Сега Зайко ще изтръпне!!! Бате Бойко му взе Зеленчуковата градина а сега Гоце ще му вземе и последните запаси от зеле и моркови! ха ха ха ха Истинско шоу ни чака.
36
2
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 13 години
Колеги са с ***. Нема нужда да го хвалиш.
35
7
 
4
 
! Отговори
Stefan преди 13 години
Mo6ten tlasak ot van ste polu4i Plevneliev ot nas kadeto sme v 4uzbina uspex,tova e pravilnijat prezident na BG zapo4vam da se gordeja 4e sam BG.
34
20
 
13
 
! Отговори
Браво преди 13 години
Бойко *** в кривата уста на Меглена Кунева и напълни калния *** на Калфин! За пръв път ще имаме президент - нормален, образован, богат и честен човек!
33
5
 
5
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
Здравейте, обажда Ви се Ивайло Калфин. Искам да Ви напомня, че в неделя избираме депутати за парламента на Европа. Нека да изпратим там подготвени хора и професионалисти. Призовавам Вас и вашето семейство да гласувате za men
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Под сурдинка в БСП предлагали да оставят герб на спокойствие да си изкарат мандата та ако се наложи и още един за да могат да сринат до основи държавата.Така след това и на най-тъпият *** и през ум няма да му мине да гласува за Тиквата.Само че никой не коментира какво ще стане през това време с бг електоратеца.Аз лично смятам че след втори мандат на герб населението на бг "успешно" ще достигне нивата от преди Втората Световна Война.
31
7
 
5
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
Домашните телефони в цялата страна загряха от обаждания на тогавашните висши политици. Начело на телефонната офанзива бяха премиерът Сергей Станишев и външният министър Ивайло Калфин.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изглеждат ми дори подозрително разумни и нормални,но предвид останалите кандидати е обяснимо.
29
4
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
БСП предизборно по телефонаНека припомним и други епизоди от биографията на червения кандидат -президент.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да направат един спаринг с Хиподил да видим кой е по-добрия... :)
27
1
 
8
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
Първанов и Доган стигнали до общото мнение, че България има нужда от кандидат-президент с широка, а не тяснопартийна платформа, който да е гарант за стабилността и националната сигурност на страната ни. Така двамата се обединили около името на Калфин. Едва след като Сокола казал да на Калфин,
26
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може и да е добър експерт, ама е д.упелизец - д.упедавец.
25
11
 
7
 
! Отговори
; преди 13 години
Не съм с герб, но го смятам за успешен министър (единственият!). Проблемът му е че има нула политически опит, а Президентът трябва да е опитен политик и донякъде балансьор. Освен това РП говори без да мисли, като робот. Само слушайте какви ще ги плещи на теми извън строителството и информатиката, просто не е компетентен за Президент. А за Маргото...тя дори сама по себе си да е свестен човек, нищо не направи в мин. на правосъдието - там сканадалите са всеки ден.
24
4
 
4
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
Срещата между Първанов и Доган била по инициатива на Сокола. Той настоял за разговор с държавния глава, притеснен от зараждащото се етническо напрежение след боя пред софийската джамия
23
8
 
8
 
! Отговори
костова преди 13 години
Супер, супер го казаааааааааа ТОИ ще е !!!
22
12
 
18
 
! Отговори
Туш преди 13 години
Вижте му физиономията само! Като отидат в европа, кунева докато каже йес тоя и гащите ще е свалил вече.
21
3
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2
20
9
 
7
 
! Отговори
evgeni преди 13 години
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ са в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВЬНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.