Смяна на караула за 8 депутати от ГЕРБ

Едни осмина напускат банките, защото вече са кметове
9 ное 2011 08:50,
24
Смяна на караула за 8 депутати от ГЕРБ
Снимка: архив Булфото

В началото на първия пленарен ден клетва ще положат обявените за избрани по решения на ЦИК 8 народни представители, които ще заместят колегите си от ГЕРБ, избрани за кметове.

Тъй като осмината по закон не могат да съвместяват двете длъжности едновременно, трябваше да подадат оставка.

Атанас Камбитов беше избран за кмет на Благоевград, Георги Икономов за градоначалник на община Банско, Иван Алексиев на Поморие, Иво Димов за кмет на Димитровград.

Иван Иванов събра мнозинството от гласовете в Севлиево, Живко Тодоров става кмет на Стара Загора, Николай Мелемов на Смолян, Никола Белишки ще ръководи община Панагюрище.

В Народното събрание ще влязат кандидатите от избирателните списъци от 2009 година.

В програмата на депутатите предстои второ четене на законопроекта за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс, изготвен от Комисията по правни въпроси.

Народните представители ще разгледат на първо четене и поправки в Търговския закон, внесени от депутата от Коалиция за България Пламен Орешарски и група народни представители.

Също на първо четене ще се гледат промени в Закона за народните читалища.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажеме,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истин
22
0
 
0
 
! Отговори
Exclusive преди 12 години
Дрън-дрън, през това време стартира сериала - Тайната вечеря, тук се решават съдбите на България.Олигархът Златев и негови авери се събират в баровския хотел Романтика. Босът на Лук ОЙЛ е лицето, което ще бъде специален гост на една от т.нар. Тайни вечери, на които се вземат ключови за държавата и управлението решения. Само 7plus7. net вдига завесата пред читателите си.
21
0
 
2
 
! Отговори
Крс до 20 преди 12 години
Как да са от друга партия? - първите подгласници по листите на парламентарните избори отиват на тяхно място - т.е. ако преди няколко години в парламента са влезли първите 5 да речем от листата на герб за даден град/регион, днес единия от тях става кмет, то на негово място в парламента отива 6-ия ... ако имаше спечелили кметове от бсп например процедурата щеше да е същата - какво да се направи че българина ясно показа къде е мястото на столетницата - 9-та глуха
20
2
 
0
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Щом числиш, че е така добре ама като им излязат имената на тия 8 да не се окаже че те са от друга партия първите им подгласници, или от гроб излъчват от регион да речем по 5-6 депутати да не мислиш че няма да се усети никой.
19
1
 
3
 
! Отговори
Крс преди 12 години
Защо да не се кандидатират за кметове? Преценили са, че това е по-належащо или важно в момента за тях, за гражданите, за партията им - направили са своя избор, а народа ги е избирал и назначил на постовете им - забравихте ли? Също така народа е определил колко да влязат в парламента ... стига под вола теле сте стърсили!
18
3
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Гейберчосите,яка далавера са заформили......безкруполни и нахални тунеядци....да живее далаверата...!!!България държава на мафията!!!
17
2
 
2
 
! Отговори
hadministratora преди 12 години
Бравас,осем нови айдуци са готови да дуят народа.
16
2
 
3
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Аз пък мисля че целия парламент е за смяна и това трябва ние да го направим. Стига едни и същи да управляват, всички са едни и същи само си сменят местата, ту едните, ту другите. Няма партия която да защитава интересите на народа. Вижте, огледайте си, нагаде отиваме...селата запостяха, няма кой да работи земята, в градовете безработица голяма и хората живеят в мизерия. Чужденците се чудят как българина живее с малка заплата и с малки пенсии, а за безработните пък да ни говорим, животът е труден.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като са депутати що се кандидатират за кметове по тоя начин мамят избирателите си ако някой не ми се вижда читав може за БСП да гласувам отде знаят.
14
2
 
3
 
! Отговори
Крс преди 12 години
Ако не се лъжа, по закон, на мястото на тези 8 се назначават следващите (1-те подгласници) в избирателните листи по региони от парламентарните избори ... какво негодувате не ми става ясно?
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как ще напускат нали сме ги избрали за депутати, тия дето ще ги заместват кой ги е избирал, кви са тия парадокси и неуредици пак.
12
3
 
3
 
! Отговори
Няма значение преди 12 години
Няма никакво значение кои са новите депутати. Техните имена са само за протокола. Знаем, че в ПГ на ГЕРБ има само един който който гласува със 116 депутатски карти, той е ген.от пожарн, инж. д-р, доц, засл.худ., негово превъзх. свинаря от с. Хераково - Бойчо Методиев.
11
1
 
4
 
! Отговори
Сиганин преди 12 години
Митряла отива на доохранване.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв караул бе. Сменили едната ясла с друга
9
1
 
4
 
! Отговори
siskata_93 преди 12 години
как ли са се излъгали да оставят тая сладка работа и да заиграят на по-дребно?:)
8
1
 
6
 
! Отговори
Ех преди 12 години
Затова трябва да се иска промяна на начините на гласуване. Сега гласуваме за партия. Докато не стане да си даваме гласа за личност - няма да има промяна към по -добро. Виждате защо. Никой не е глесувал да бъдат депутати въпросните осем дето ще заместят вече преминалите на кметско място. Ще спре преливането от тук от там.
7
1
 
12
 
! Отговори
Младши сержант преди 12 години
Важното е, че кметът, депутатът, председателя на народното събрание, министър председателят и президент, ген. Бойко Борисов, по прякор Боко Тиквата, остава на денонощна и непрекъсната караулна смяна. Дупе да ни е яко.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toia ot Dimitrovgrad shte ima goliamo pluskane ot pazara-haide na rabotaaaaaaaaaaaa !!
5
1
 
7
 
! Отговори
% преди 12 години
Прав си 1,едни и същи са - напористи кариеристи и материалисти.
4
1
 
20
 
! Отговори
питам се преди 12 години
От известно време насам се питам тия ГЕРБ какви са сега, каква партия са и какви възгледи имат, строителна фирма ли са какво са ?