Протестите – селска алтернатива на буржоазната ГЕРБ

ДПС обявиха подкрепа за фермерите, защото били излъгани
Обновена: 6 дек 2011 21:47 | 6 дек 2011 21:47,
82
Протестите – селска алтернатива на буржоазната ГЕРБ
Снимка: БТА

ГЕРБ се очертава като класическа буржоазна градска партия и е нормално да се гледа на тези протести като селска, земеделска алтернатива на това, което върши тази партия.

Това заяви зам.-председателят на ДПС Алиосман Имамов по повод протестите на фермерите.

Той обясни, че една от най-важните причини, заради които ДПС подкрепя протеста на зърнопроизводителите, е фактът, че те са били излъгани.

"Постигнали са някакво споразумение с управляващите преди изборите и са разчитали на него. ДПС няма
пряко отношение към политическите искания на протестиращите, но уважаваме техните оценки по отношение на това, което им дължат управляващите", коментира той.

ДПС няма да подкрепи бюджет 2012, които засягат приходната част и дефицита, заяви още заместник-председателят на партията. Според него приходите в бюджета за следващата година са надценени.

"Приходната част на бюджета не е съобразена с кризата в Европа и с тенденциите в българската и европейската икономика", коментира и Йордан Цонев. Според него в бюджет 2012 няма реформи.

ДПС обаче ще подкрепи всички предложения, които преструктурират разходната част и правят разходите по-ефективни от гледна точка на макропараметрите на бюджета, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: ДПСзърнопроизводители
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
3
 
! Отговори
гражданче преди 12 години
ГЕРБ - "буржоазна градска партия"????? Ахахахахахахаххаа:DDDАбе, какви "буржоа" и "градски" може да са бандата ***, събрани от Боко и Цецко. Чувате ли се бе? Като изключим Трайчо и Дянков, няма министър в правителството, който да е от град над 100 хил души (Само Цецко, ама той си е *** по душа и съдба). Проверете сами: Димитровград, Созопол, Силистра... Президентската им двойка е Гоце Делчев - Велинград. Цачева е от село Драгана, угърчинско. Фидосова - от Монтана. И т.н., и т.н.
78
1
 
2
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
България под ботуша на Борисов е мутренска държава! Преходът завърши, мутризацията продължава. Тъжно е, но трябва да признаем: Криминалният преход завърши, бедните станаха още по-бедни, мутрите облякоха бизнескостюми и депутатски фракове, но мутризацията е в пълна сила. След като приватизираха държавата, сега на ред са контрабандните канали и евросубсидиите. Цветанов ръководи контрабанда за милиарди, министрите усвояват евромилиардите, Борисов зорко контролира цялата операция. И който посегне на престъпната схема, получава бомби и палежи.
77
1
 
1
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Българската мизерия: бедният е беден, защото е роб на мутри. Недоимъкът пък превръща човека в скот... Българската корупция, престъпност и мизерия станаха пословични!Предстои нов кръг в ада на българската мизерия, срива на еврозоната и банките в България. С тях ще изчезнат и последнити парици на отруденият българин......
76
1
 
2
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
В България, нещата са крайно тревожни!!!Забравихме, че източник на богатство са хората. Човекът създава материални блага, човекът е способен да твори. Не знам дали осъзнаваме прогнозите, че българите ще станат 5 млн. след 10 години. Това е чисто и просто реалността, че няма млади хора, всичко опустява.Така че в каквото и да инвестира човек, аз не виждам за тази държава добро бъдеще, защото просто няма кой да прави играта. Имаме около милион и нещо пенсионери, при 230 лв. средна пенсия, това са 230 млн. месечно или милиард на тримесечие или 4 млрд. годишно и това ще се увеличава. Ами за 10 г. 40 млрд. лв. кой ще ги плаща, когато няма деца, когато абортите надвишават ражданията?Тук ще се оправим тогава, когато тази територия, която носи географското название България, се насели с някакви други хора.
75
1
 
4
 
! Отговори
МИМИ преди 12 години
ДО ПАТИЛАН- ЧАКАЙ УМНИКО -ТЕЗИ ЖЪЛТИ ПАВЕТА НЕ СА САМО ЗА ТЕБ -ТИ ДА ХОДИШ ПО ТЯХ- НЕКА И СЕЛЯНИТЕ ДА ТИ ПОКАЖАТ ЧЕ МОГАТ ДА ХОДЯТ. НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ И ТЕ ОТСТОЯВАТ И ВАШИТЕ ПРАВА -УТРЕ ЩЕ ВИ УЖИЛЯТ И ВАС И ТОГАВА ОЛЕЛИЯТА ЩЕ ДО НЕБЕТО- ЯСНИ ПРАВИЛА И ЯСНА ПОЛИТИКА -БЕЗ ЛЪЖИ- ТОВА ИСКАТ СЕЛЯНИТЕ- АКО НЕ ВИ Е ЯСНО ТО ГО РАЗБЕРЕТЕ .
74
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Каква буржоазна партия като водача и е баш селяндурин от Банкя.Герб по скоро е едно недоразумение.
73
4
 
3
 
! Отговори
ПАТИЛАН преди 12 години
ПАРКИНГИТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , АЛ.НЕВСКИ И МИН.СЪВЕТ ....СА НАЙ-СКЪПИТЕ ПАРКИНГИ!!!ЗА ТРАКТОРИ И ВИСОКОГАБАРИТНИ МАШИНИ ---УВЕЛИЧЕНИЕ СЪС 100%!!!ПЛАЩАНЕТО , НЕЗАБАВНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
72
6
 
3
 
! Отговори
ПАТИЛАН преди 12 години
ОСТАВКА ДО ДУПКА.....ДО 22ч.ДНЕС!ПОСЛЕ ВСИЧКИ ПО СЕЛАТА !ПАРИ -НЯМА ,.... НЯМА И ДА ИМА !НЕ СЕ И НАДЯВАЙТЕ !!!!!!ЦЕНАТА НА ПАРКИНГА ПРЕД АЛ.НЕВСКИ ЩЕ СЕ ВДИГА СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ--ОБЩИНАТА ИМА СЪЩО НУЖДА ОТ ПАРИ!БАРОВЦИТЕ ОТ СЕЛО---ДА СИ ПЛАЩАТ РЕДОВНО!ТУКА Е ТАКА--НА СЕЛО МОЖЕ ДА Е БЕЗПЛАТНО....НО ТУКА, ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!
71
2
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Ами нали това ти казва човека. Герб са комунисти от прехода. Да има някой с под 1-2 милиона. Става дума за върхушката на герб!
70
5
 
4
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
Абе червена *** какви са тези комунисти от 66-67 год Нали техните синове в момента държат парите на народа.Нали са точно тези които сега наричаш като алчни безочни прости.
69
1
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 12 години
Само ДПС ги подкрепя, защо? Къде е демократичния Костас , стамишката и разни други политици. Не се ли обедим всички заедно, ще продължат да ни яхат пицаря и калинката. Но понеже и на Бойко толкова му е акъла , ги търпи такива. ПП на изборите трябваше да покажете характер , а не сега след дъжд качулка.
68
11
 
9
 
! Отговори
Дянков преди 12 години
Дянков, не отстъпвай! В тая държава трябва да има ред.Който не те харесва, да отива в Гърция и там да стачкува.Ти си единственият,който се осмели да посегне на правата на т.н."силови" министерства и да дадеш в условията на криза допълнителни средства за образованието и културата.Браво,Дянков!
67
0
 
17
 
! Отговори
ПАТИЛАН преди 12 години
Българската мизерия: бедният е беден, защото е роб на мутри. Недоимъкът пък превръща човека в скот... Българската корупция, престъпност и мизерия станаха пословични!Предстои нов кръг в ада на българската мизерия, срива на еврозоната и банките в България. С тях ще изчезнат и последнити парици на отруденият българин......
66
5
 
15
 
! Отговори
ПАТИЛАН преди 12 години
Тракторите тръгват... БДЖ какво чакат...а пенсионерите....а лекарите...а безработните?ОСТАВКАТА на Дянков ДО ДУПКА! Дянков е американец а не българин емисар на Световната банка и МВФ изпратен да експериментира икономически модел, който да доведе българина до оскотяване включително и това две години и половина да не се разплаща на дребния и среден бизнес, довеждайки го до битиен и професионален колапс....
65
8
 
10
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 12 години
Самите искания са смешни, ако искаха пари ОК, ама те искат оставки демек искат да се месят в работата на правителството, което от своя страна прави стачката политическа. А кои има сметка от свалянето на правителството естествено опозицията която беше разгромена на изборите. Всичко е от ясно, по-ясно кои стои зад "протестите" и кой има сметка от дестабилизиране на власта. Ама другарите освен саботажи друго немогат да правят...елементарни сте....
64
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ е комунистическо отроче и се състои от нагли *** и лъжци.Приличат на комунистите от 44-45 та година на миналия век-простотия, алчност и безочие са отличителните черти на всеки гербераст!!!
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
65За какво точно протестират ? Защото в споразумението е вписано, че парите ще се дадат ако има възможност ли ?
62
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ не е градска, а олигархична партия! Провинцията показа на софиянци, че не само София е България. А софиянци да не се поддават на манипулациите на купените медии, защото протестите на народа успяват в единство!!! Иначе по единично ще ни обстрелват! Мотото на сегашното управление е "манипулация" и "разделяй и владей"! Ако управляващите имаха програма за управление и реформи, всичко щеше да е предвидимо и прогнозируемо! Тогава хората нямаше да се чувстват излъгани, при това - с право!
61
3
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
само прочетете няколоко коментара и веднага щеразкриете платените електронни манипулатори!Електронните куки и днес ни настройват един срещу друг за да се запази статуквото за управляващите!днес най скъпоплатената професия е електронен манипулатори и полицай след банкерите и разбира се министрите!Там никой не пита за комисионните от различните сделки!
60
9
 
4
 
! Отговори
do 62 преди 12 години
ми по скоро се разкри кой се облажва от тия пари *** и турците браво на правителството и следващите избори ще гласувам за тях ако продължават да се мъчат да вкарат тая зган в нормите