Рожденият ден на Борисов задмина Тато

Станишев се възмути от "клакьорските" дарове за премиера
14 юни 2012 22:27,
250
Рожденият ден на Борисов задмина Тато
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Режимът на ГЕРБ става все по-тоталитарен. Това каза лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, след като вчера в Страсбург беше представен филм за изборните манипулации миналата година.

Станишев заяви, че нищо няма да спре БСП да отстоява честни и свободни избори.  „Защото не искаме да бъдем африканска или средноазиатска държава, собственост на един човек”, аргументира се Станишев.

„Вече имаме първа частна държава”, добави лидерът на БСП. Според него поредното доказателство е вчерашният рожден ден на Бойко Борисов. „Вече сме за смях пред цяла Европа”, коментира Станишев подаръците от „клакьорите на Бойко Борисов“, сред които телето на Цветанов,  кирка с панделка и торта-магистрала със захарен валяк.

Още по темата
Според лидера на БСП подобно отбелязване на рожден ден не е имало и при Тодор Живков. „В Европа това изглежда смехотворно”, категоричен беше Станишев.

Станишев изтъкна, че управляващите живеят в свят, който е в контраст с живота на българина. Соцлидерът напомни, че управляващите са предоставили огромен ресурс на свои приближени чрез Закона за горите.

„Това предизвика справедливия протест на млади хора, които искат страната им да е зелена и чиста”, добави Станишев. По думите му вместо да спре този безобразен закон и да разговаря с еколозите, Бойко Борисов им прати жандармерия, за да ги арестува. „Това показва огромната пропаст между управляващите и хората”, коментира Станишев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България мин. заплата е 138евро! В Папуа- 141евро! Алоооо, рожденника!!! Къде спеш? И какво правиш по въпроса? А има какво!
181
0
 
1
 
! Отговори
555 преди 11 години
Jalki i mn tapi komunisticheski statii!!!Da mu e 4estit rojdeniq den na Borisov!
180
0
 
1
 
! Отговори
дядо преди 11 години
толкова сериозни неща има за вършенеа тука се плюнчат за глупости
179
6
 
5
 
! Отговори
Kras преди 11 години
аз искам едно теленце да го кръстя Станишко въпреки че колкото и да се развие никога няма да достигвне оригинала
178
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това всъщност го е казал Станишев, обаче днес бг го представя като даденост.Взехте ли в края на миналия месец заплатите от червената централа? :)
177
0
 
2
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Аз пък за моя рожден ден не искам материални неща. Искам само едно от Бунга-бунга партитата на колегата Берлускони. И онази мароканката - Руби. Тъкмо вече е станала пълнолетна и никой не може да ме обвини в нищо!
176
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Радвам се, че премиера отново е успял, да смени памперса на домашния си любимец "президента" навреме.
175
5
 
12
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Боко, значи може да се протестира навсакъде, а не може да се пуши навсякъде? Има си президент- ти му казваш дали да протестира, дали не!? Ама народа не е раснал у Банкя и да си храни прАсето!!! След горите, ще додат и протестите за Белене, след това и за това- ти да си ходиш! БЪди раат- знаеш езици, полуидиооте, пардон, полиглоте- няма да ти превеждам!
174
5
 
1
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
до леонсио Има, ама не ще, щото няма да може да чопне от питата! Да не казвам колко милиони ще остонат в икономиката ни, колко работни места- нови- ще се открият. Поради тези причини- отказът на правителството от изграждането на АЕЦ Белене е фатално за България, за българските данъкоплатци и за българската атомна енергетика. Ама- кво му пука на тиквата!
173
3
 
2
 
! Отговори
А аз подарявам преди 11 години
Един гол ФУЙ.Въпреки, че и той им е много. ААА, зимам си подаръка.Не ща да си цапам фуя с помия.
172
5
 
36
 
! Отговори
leonsio преди 11 години
В България мин. заплата е 138евро! В Папуа- 141евро! Алоооо, рожденника!!! Къде спеш? И какво правиш по въпроса? А има какво!
171
11
 
10
 
! Отговори
ТЕЖЪК преди 11 години
станишев да каже не6то за техния 100 годи6ен режим
170
30
 
9
 
! Отговори
Весо преди 11 години
Хахаха Работил съм на Позитано 20 и да ви кажа ли като дойде време да определят Депутатските листи какво става а ?? По големи *** от Станишев и компания няма !!! Турчина и той е за убиване за СДС кво да се каже ?? ТА дами и господа кой да управлява тази Държава питам се аз ?? за момента ГЕРБ е единственото което имаме
169
2
 
7
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Премиерът Бойко Борисов не приема поведението и на инж. Данчо Лазаров, и на Радостин Стойчев покрай скандала в родния волейбол. "В момента и двамата не са прави, защото трябваше да проявят разбиране. Нека първо да бяхме триумфирали в Лондон, пък след това да се бяха карали". За тооолкова години- единственото правилно изказване! Да, ама политиката не е спорт! Акъл, дипломация, гори, Белене... не ги разбираш тия неща!
168
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
208, а на Бойко едри ли са подаръците?
167
1
 
3
 
! Отговори
до 204 преди 11 години
така е било,но това са били дребни подаръци,каквито всички сме си правили.
166
3
 
9
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Пурко, Белене ще го бъде! Само гледай, като му дойде времето! Лично Боко ще резне лентата!!!
165
11
 
24
 
! Отговори
филип преди 11 години
Партия ГЕРБ да си взема чукалата и да изчезва докато е време. Слугува на американските интереси, а не желае да види,че бг народ се стопява като пролетен сняг. СТИГА РОБСТВО И ТИРАНСТВО ! МОЙ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ,какво чакаш ? Нима искаш да бъдем малцинство в собствената си държава, и друг да ни определя съдбата ??? НОЖЪТ ВЕЧЕ Е ОПРЯЛ У КОКАЛА. НЯМА ВРЕМЕ ЗА ОТЛАГАНЕ. ИСКАМЕ НОВА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО да поеме управлението на страната ни и да върне самочувствието на БГ народ.
164
5
 
25
 
! Отговори
ПУРКО преди 11 години
Да си изсечем горите, да си унищожим АЕЦ-а, да се самоудишим и собственоръцно да си предадем главите на Никифор Хамерикански! Да, ама не, Тикво! Аз искам и ще се качвам в балкана, ще газя тиквите, ще се боря за Белене и ще легна пред танковете, ако трябва, нищо че съм поостарял! Но си искам България!!!
163
7
 
12
 
! Отговори
така беше преди 11 години
По времето на соца партийните секретари на предприятията бяха уведомявани за рождените дни не само на Политбюро и семействата им, а и на секретарите на окръжните и градски комитети на БКП. Избираше се най-хубавото от производството - облекла, козметика, деликатеси....опаковаше се най-старателно и се изпращаше с благодарност за грижите, които БКП полага за трудовия колектив.А пък когато имаше посещение от ЦК, багажниците на "Чайките" се пълнеха догоре.И Сергейчо е получавал подаръчета.