Борисов призна: "Тигрите" летели с правителствения самолет за контрола

С какво те са по-различни от Левски и ЦСКА, чуди се премиерът
Обновена: 15 авг 2012 18:00 | 15 авг 2012 18:00,
448
Борисов призна: "Тигрите" летели с правителствения самолет за контрола
Борисов посети новостроящия се храм "Свети Прокопий Варненски". Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов призна, че отборът на "Витоша" (Бистрица) е летял заедно с отбора на "Чавдар"  (Етрополе) с правителствения самолет за приятелска среща, като етрополският тим е платил полета.

"Да, пътували са. С писмо от футболния съюз сме си платили, както всички футболни клубове плащат, когато пътуват с него. Не виждам нищо лошо“, заяви Борисов и допълни:

"Аз съм го давал поне 20 пъти да пътуват други отбори и не знам кое е тенденциозното в това. По фактура отборът на "Етрополе" е платил около 20 хил. лв. За "Левски" защо не питате? За ЦСКА защо не питате? Какъв по-различен отбор са "Бистрица"? Те не са ли момчета, какви са?“, запита министър-председателят, който играе в отбора на Витоша.

Случаят се разчу тази сутрин след публикация в пресата, а информацията бе потвърдена и от транспортния министър Ивайло Московски.

Още по темата

"Правителственият самолет многократно е бил използван за хуманитарни нужди и за превоз на най-различни футболни и спортни отбори“, посочи Московски пред TV7 и заяви, че сметката е платена, като не са похарчени държавни пари.

При посещението си във Варна Бойко Борисов посети новостроящия се храм "Свети Прокопий Варненски" и отбеляза, че правителството дава 45 млн. лева за строеж и реконструкция на храмове и манастири в цялата страна.

"ГЕРБ вместо да прави плакати, дава пари за църкви“, отбеляза премиерът.

Той припомни, че преди време неговата партия е отделила 100 000 лева за изграждането на църквата "Свети Прокопий Варненски", а в момента същите пари са отпуснати за довършване на катедралния храм в Ловеч.

След инспекцията в храма Борисов, придружаван от министрите на регионалното развитие Лиляна Павлова и на транспорта Ивайло Московски, официално откриха и реконструирания булевард "Генерал Колев" във Варна.

В отговор на въпрос Лиляна Павлова коментира, че вече има резултат от проверката за постройката на плаж "Кабакум", която назначи в събота, когато направи изненадваща обиколка на плажове по северното Черноморие.

"Оказа се, че частният фитнес клуб има разрешение от Община Варна и отговаря на изискванията за преместваем обект. Вместо 56 квадрата обаче той е с площ от 112“, обясни министър Павлова.

И допълни, че вече е разпоредила от строителния контрол да изпратят сигнал до кмета Кирил Йорданов, който трябва да издаде заповед за събаряне на втория етаж на сградата.

"Нищо, което е на плажа, който е изключителна държавна собственост, не може да бъде частно. Там може да има само обекти за обществено ползване“, обясни още тя.

Въпросната постройка, собственост на аптекарския бос Веселин Марешки и разположена на плаж Кабакум-Север, беше набелязана за проверка от Лиляна Павлова още в събота.

Днес тя възложи на варненския кмет лично да следи кога незаконният й втори етаж ще бъде премахнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На сексизъм ли мирише във властта? "Бистришките тигри" летят с правителствения самолет, а "Бистришките баби" не! Беше ми съмнително, че премиерът карал Нова година в компанията на млади боксьорчета, вместо с някоя приятелка (малко странен избор), но на залитанията му към цели футболни отбори и "мъжкото приятелство" би завидял и Евгени Минчев.
256
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
boiko ypravliava dobre moje da ima miizeria no varvi napred samo taka borisov .mizeria pri tezi koito razgrabixa darjavata niamashe li daje beshe po losho.
255
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПИСНА МИИИИИИИИИИИИИИИ ! СТИГА *** С ВЛАСТ !!!!!!!!!!!!!!! СТИГА ВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!
254
1
 
34
 
! Отговори
до 312 преди 11 години
нали виждаш- народът е готов, трябва само някой да го поведе, а не да протестираме поотделно- против синята зона, против застрояването на алея 1 във Варна, против закона за горите, против спирането на АЕЦ Белене- трябва някой да обедини тези протести и да тръгнат народните маси
253
4
 
47
 
! Отговори
ok преди 11 години
Самовлюбен арогантен мегаломан, от които след време ще се занимава единствено патопсихологията.нарцис! Мутра сикаджийска, просташка комплексирана некадърна и нагла пасмина!!!! Безсрамен крадец, чутовен манипулатор! ХОРА !!!! СПИМЕ ЛИ??? ДО КОГА ЩЕ СМЕ СМЕЛИ САМО ПРЕД КЛАВИАТУРАТА? Това, кеото ни се случва е някакво извращение! Сюрреализъм. Безобразие! Този на снимката е един излючителен страхопъзльо. Няма какво да му треперим. Силен е само на това да се пуйчи от сутрин до вечер по телевизиите и да се оправдава като ученичка за всичко. Ние сме тези, които позволяваме това.
252
1
 
31
 
! Отговори
живко сталев преди 11 години
До Реалиста: А това какво са правили предните преди Борисов-няма да говоря. Но се наблюдава традиция да идват на власт все по-голями ***(в това число и такива пръдльовци като теб). Говоря ти за данъци, а не за това, кой и как ги плаща! Говоря за това, че в България има и бедни българи, ако все пак някои не знае.
251
3
 
44
 
! Отговори
ДО РЕАЛИСТА ДРИСЛИВ преди 11 години
ТЪПИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ ГЕРБ СТАНАХА ПРЕКАЛЕНО НЕРВНИ.ПО ПРИРОДА НАГЛИ И АРОГАНТНИ КАТО "ЛИДЕРИТЕ" СИ БОКО,ЦЕЦО,ЛОБИСТА ЕМИЛ ДИМИТРОВ И ПРОЧИЕ ГЕРБЕРСКИ ***,ВЕЧЕ СЪВСЕМ СИ ИЗПУСКАТ НЕРВИТЕ.КРАЯТ ИМ Е БЛИЗО.СЕГА КАТО ИЗПРАВЯТ ПРЕД "АНТИМАФИЯ"НА ЕС И МАФИОТА 1 БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЩЕ ПОЛУДЕЯТ ОКОНЧАТЕЛНО.ЩЕ ИМ РЕЗНАТ ПАРИТЕ,ДАЛАВЕРИТЕ,ГРАБЕЖИТЕ И КАТО ЦЯЛО СЪСИПИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ОТ МУТРИТЕ.
250
23
 
10
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 11 години
Георги Първанов към Бойко Борисов !...........................................................Борисов Борисов,,абе ти си бил голям аджамия бе !Аз 8 години обикалях и ловувах по света с тоя самолет ,и никой не ме разбра !А ти,един път отиде до морето и те писаха по цялата преса.А отгоре и на това си бил голям наивник,даже и пари си дал за полета. Та и служебна кола ми дадоха да ме вози на старини............
249
5
 
34
 
! Отговори
СМЕТКА НА ПАРИТЕ НИ преди 11 години
ДОКАТО НЕ СЕ РАЗМИРИСА,ЧЕ ИМА СЛУЧАЙ НА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ МУТРАГЕНА,ВЪОБЩЕ НЕ Е СТАВАЛО ВЪПРОС ЗА РАЗКАРВАНЕ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ ЗА КЕФА НА СЪЩИЯ ТОЗИ МУТРАГЕН НА ЛЮБИМИТЕ МУ ТИГРИ И ЛЪВОВЕ.СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА ЗА ПОРЕДНИЯ СМЪРДЯЩ ОТВСЯКЪДЕ СКАНДАЛ СЕ ЗАПОЧНАХА ЛЪЖИТЕ,ЧЕ ПОЛЕТА Е ПЛАТЕН И ТО ВЕДНАГА И ТО ТОЯ,ОТ ОНЯ И МУ ЛЪСНА ОС*РАНИЯ ЛЪЖЛИВ ***.САМО БФС МОЖЕ ДА ПЛАТИ МАСРАФА,ЗА ДА СЕ СПАЗИ РЕДА ЗА НАЕМАНЕ И ПЛАЩАНЕ НА БОКОВАТА ПРИЩЯВКА.И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА СЕ ПОТУЛИ ЗА
248
2
 
19
 
! Отговори
МУНЧО преди 11 години
Има пари в българския спорт. Еваларка!На Станка Златева заплатата била 2200 лева плюс паричките на калпак като офицер от запаса. Това го каза днес министър Нейчев. Явно и за футболистите има.
247
2
 
26
 
! Отговори
Борис Бойков преди 11 години
Утре ще четете отново, че те не са летели, а са играли мач. Летяла е само фантазията на хората, които нищо не разбират, нито от футбол, нито от авиация, а камоли от чартиране. С туй премиерът ще тури точка и на този доста "красив" гаф. Пасива си остава, а изборите наближават. И ако трябва да бъда честен, аз се чувствам предаден, омерзен и излъган от партията за която гласувах на предните избори. В следствие на което на следващите ще гласувам или за Доган или за Ким Чен Ун. Амин !
246
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е точно! Щом е платен полета, какъв е проблема! И аз съм го ползвал и си платих и горивото и амортизацията... Дай пък само Бойко да се вози на самолета...
245
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудно ми е, откъде тея селски отбори имат пари да правят контроли и да летят с правителствения самолет?.... Аааааааааааа, *** колко съм ***, ми то Дянков го каза, средната запалта е 780 лева, е става!
244
1
 
40
 
! Отговори
живко сталев преди 11 години
Трябва всеки да знае в тая страна,че най-кървавите пари са тези от данъците , които плащаме. Те са изкарани с пот, с лишения, с кръв! И като гледам тоя овчар Борисов, който и външен *** не е построил през живота, да харчи с лека ръка тези "свещени пари" ми става мъчно и болно. Щото много честни хора бачкат за 600 лв. и 100 лв. от тях дават за държавата, а те-държавниците ни возят някакви *** и футболисти. Срам Българийо. Днес посягат на Левски и Ботев, утре ще те продадат и заменят! Срам!
243
2
 
24
 
! Отговори
Sgt. Pepper преди 11 години
По каква тарифа е платен (уж де!) полетът от етрополци? Колкото струва бензина ли? Ами че то има още амортизация, наземно обслужване, застраховки... Или и тях са ги включили? А как са ги сметнали и осчетоводили? По сметката на министерския съвет? Или на ББ? Защо ли ни правят на маймуни, а ние си траем като последни ***!!!
242
26
 
5
 
! Отговори
Избори 2013 преди 11 години
ГЕРБ - 79,2%БСП - 9,2%Пръмовица - завъртян леко у лево процент ( % ), та да му паднат и двете търкалета доле. :)Останалите да се оправят както могат... ;)
241
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Мими Виткова-Ti ili si platen draskach ili ne si dobre.Kakvi obekti be.Tova li izmisliha za da zamajat gafa.Balgarskia narod moje da sme prosti sled kato izbirame prostaci za premier ,no ne sme glupavi.Zashto tova ne go kazaha dnes do obiad?Ne moga da poviarvam che ima oshte balaci da mu viarvat na glupostite i lajite.
240
3
 
11
 
! Отговори
arhar преди 11 години
До Мими ВитковаМиме, трипер фащат пичовете, а такива оусри като тебе ги фаща само дришня
239
13
 
5
 
! Отговори
Счетоводителката преди 11 години
286 - Нищо не е платено.За неграмотните червени другари, които подгряват неграмотните селски другари - физическото плащане между фирми не става на момента, както когато отивате да си купите вестник "Чума" от сергията. Издава се фактура и едва след това идва самото плащане. Не се произнасяйте по въпроси, от които не разбирате.
238
2
 
23
 
! Отговори
за крастите тиквени преди 11 години
Да се начешат тиквените красти....Ама кво толкова е станало. Требе да се начеше футболната краста на Тиквата.Дали тоя самолет ще закара Тиквата до Горубляне или ще му докарат отборите в почивната станция е все тая. Гольо ша плати за крастите тиквени.