Борисов откри път като на картичка – хубав и равен

Всеки ден трябва да се правят по 1-2 неща, закъснели сме 22 г.!
3 фев 2013 17:22, Елка Василева
385
Борисов откри път като на картичка – хубав и равен
Борисов на откриването на реновираната гимнастическа зала. Снимка: БТА

Възторжен съм, като гледам какво правят децата и ако това е нашата нация, мога да ви кажа, че няма да имаме равни. Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като преряза лентата на реновираната зала за спортна гимнастика във Варна. Тя е обновена с 200 хиляди лева, осигурени от спортното министерство.

Борисов посочи, че през 2014 г. България ще бъде домакин на европейско първенство по спортна гимнастика. Дотогава трябва да бъде готова залата в Пловдив. Тази в София вече е готова. 

През тази година започваме подпомагането и изграждането на центрове за високо спортно майсторство, обяви от своя страна министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков. Той подчерта, че приоритети на правителството са изграждането и оборудването на спортни зали в страната.

Всеки ден трябва да се правят по едно-две неща, защото сме закъснели 22 години. Това каза пък Бойко Борисов, който по-късно откри официално рехабилитирания път Дуранкулак – Каварна. Рехабилитираният път е връзката с граничния контролно-пропускателен пункт с Румъния при село Дуранкулак. Дължината на пътната отсечка 46,8 км. Стойността на ремонта е 17,4 млн. лева. Дейностите са по програма „Транзитни пътища” V.

Премиерът Борисов припомни, че само преди три години, когато е бил в района, не е можело да се мине, имайки предвид лошото състояние на пътя. По думите на премиера сега той е като на картичка – хубав и равен. Борисов пожела на хората да си го ползват със здраве и придобивката да носи икономически ползи за туризма и инвестициите. Безаварийно пътуване – към това благопожелание се присъедини и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

 „Аз съм убеден, че когато и магистрала „Хемус” стане готова, следващия мандат, ако има такъв, и този регион, както и Южна България, ще бъде такъв, какъвто заслужава”, каза министър-председателят. Той пожела по-голям берекет във всичко, което правят в региона и допълни: „Когато кметовете работят, независимо в какъв цвят са, всичко, което правят заедно с нас, е за хората”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прокуратурата няма да се самосезира Ще се самосезират Мутрите за които е донясял А при тях няма шест-пет и шменти капели Сигнализирахте за неуместен коментар
259
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добро утро ГЕРБЕРИСТИ- БУДИСТИ Тайната на управляващите е, че не са тикви, а кухи кратуни Сигнализирахте за неуместен коментар Добро утро и на ятаците от бгднес
258
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като преряза лентата на реновираната зала за спортна гимнастика във Варна. Тя е обновена с 200 хиляди лева, осигурени от спортното министерство. -С НАШИТЕ ПАРИ А НЕ С ВАШИТЕ КАКТО ПОСТОЯННО НИ СЕ НАТРАПВА
257
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина е хубажо да има пътища!Така по-лесно ще можем да се изнесем като положението стане съвсем малумно!
256
2
 
1
 
! Отговори
ДО 331 БУДА преди 11 години
СМЯХ СЕ ОТ СЪРЦЕ.100 % ТЕ ПОДКРЕПЯМ.
255
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
след 3 м. вече ще е за ремонт както всичко открито от бб.
254
3
 
9
 
! Отговори
ВИНЕТКА преди 11 години
МУТРАТА СЕ СКЪСА ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ И ДА ОТКРИВА ЗАЛИ И МАГИСТРАЛИ, ЗАПОЧНАТИ ОТ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ, НО СЕГА ПРИПИСВАНИ НА НЕГО. МУТРАТА БУДА Е УХИЛЕН НА СНИМКИТЕ И СИ ПРИПИСВА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. ТОЙ РЕЖЕ ЛЕНТИ, КОПАЕ ПЪРВИ КОПКИ, РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ, НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО БУДА Е НАД ВСИЧКИ. НООООО- БУДА Я КАЖИ ЗАЩО В СТРАНАТА НЯМА ВИНЕТКИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ КУЧЕТАТА-ПОЛИЦАЙ СЕ НАСЪСКВАТ ДА ГЛОБЯВАТ ХОРАТА. УЖ СЕ ПЕЧАТАХА СПЕШНО НОВИ ВИНЕТКИ НО НА 03.02 НИКЪДЕ В СОФИЯ НЯМА. ИСТИНАТА-ГЛОБИ И ПАРИ
253
3
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Муахахахахахахахахахаххаха, чакай, чакай. Тоя клоун как ме разсмива ама през сълзи!
252
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ се оказа крива ракета управлявана от шимпанзета и на изборите ще излети на майната си !!!
251
6
 
9
 
! Отговори
7 преди 11 години
Път равен като на картичка.Би трябвало всички пътища които се строят да бъдат такива,а нена вълни.За такава цена 372 х.лв. на км.като цена е доста голяма,така ,че хубаво ,че е равен.А обикновенните хора скоро щеспрат да пътуват,защото от ден на ден мизерията става все по-голяма,защото средните фирминямат работа и фалират.
250
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аман от тези които сами се хвалят,народа гладен и бос,безработица най-голяма от как са на власт,пенсия на 65 г,идва им краят на тези управници,ЮЛИ-2013Г
249
9
 
12
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Само пътища,зали и читалища, а кога ще се развива икономиката за да сме конкурентно способни? То е хубаво да се наливат пари в зали и магистрали но при положение, че света е в рецесия 5 години не може да се харчат пари който после не се връщат по никакъв начин в хазната на държавата. Много е лесно да стройш разни простотийки и после да кажеш виж къкво направих аз и тн.. Кога ще се спонсорира селско-стопанският сектор или пък аджеба да постройм АЕЦ Белене и да изнасяме ток за Европа?
248
7
 
8
 
! Отговори
Do 103 преди 11 години
До АнонименДори този анонимен донос да е верен, в какво е скандалът?Проблем са сътрудниците на ДС от преди 1989 г. Ако някой е помагал на полицията срещу разни бандити през 90те години, заслужава орден.
247
6
 
8
 
! Отговори
до Пръдльото 333 преди 11 години
Ами когато навремето всичко ти беше безплатно , нормално беше държавата да иска да си еди-какъв си.Съдружник на дявола бих станал само да знам ,че децата ми ще учат безплатно,че се лекуват безплатно .....и ще живеят в Родината си безплатно.......
246
8
 
16
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Не остана човек над 9 годишна възраст, който да не видя що за стока е тоя провален кмет та почна да се подмазва на най-малките, жалко че няма как да гласуват и те за него.
245
3
 
7
 
! Отговори
e преди 11 години
Hitar licemer
244
13
 
35
 
! Отговори
до буда преди 11 години
агент буда, извинете, от улица кокиче ви пиша..искам да ви съобщч че друг втори мандат ще има, но не за вас.....
243
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hihihi vie kvo si mislite ta imali niakoi koito da nee bil chlen na komynisticheskata partii ,niama takav 23 god sa malko za da ima demokracia tai kato sa jivi i ne sa izpykali taka che grabvaite kyfarite kato ne vi xaresva ako sega sa 50 60 oste 20 god i shte sa v trapa.
242
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРОТИВНИ,ГАДНИ,МАЗНИ МУТРИ.УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА.
241
16
 
14
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До морски;Българо убийци са БКП.Бяхте по-страшни от руските танкове. Българските комунисти бяхте най-прости в ЕВРОПА.Избивахте хората като кучета. Ами горяните?В другите страни комунистите застанаха на страната на народа си.1953-ГДР, 1956г.Унгария,обесиха ИМРЕ НАГИ, 1968г Чехия,Дубчек.Вие сте позора на Б-я.