Пак ще управляваме, сигурен е Цветанов

Знаем какво оставяме, каза ексминистърът
17 мар 2013 20:16,
1900
Пак ще управляваме, сигурен е Цветанов
Цветанов и Борисов в Ловеч Снимка: БТА

Един от основните фокуси на следващото управление ще бъде битовата престъпност, каза Цветан Цветанов в Ловеч. Според него тя е най-чувствителна за обществото. За да й се противодейства, трябват повече работни места, увеличаване на социалния статус на българските граждани и ефективността в правораздавателната система.

Той е убеден, че следващото управление ще бъде на ГЕРБ. Цветанов заяви пред журналисти, че в момента се прави анализ на състоянието на всички структури в цялата страна, но има какво още да се направи през следващите два месеца до изборите.

По повод изказването на лидера на ДПС Лютви Местан, че за ГЕРБ е по-добре да не управлява през следващия мандат, тъй като са заложили бомби, той призова журналистите да попитат лидера на ДПС какво те са направили за Ловешка област през годините на техния мандат.

"Видяхме какво получихме 2009 г., знаем какво оставяме 2013 г. В момента във всички областни градове са влезли над 200 милиона лева финансиране от оперативните програми, което към 2009 г. нямаше как да се случи, защото бяха спрени част от фондовете", допълни Цветанов, цитиран от БТА.

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят Цветан Цветанов видяха как върви строежът на спортната зала в Езиковата гимназия в Ловеч, за който от правителството бяха отпуснати един милион лева. Тя ще бъде завършена в началото на май. Ще има топла връзка с учебния корпус на гимназията, ще разполага с терен за четири вида спорт - баскетбол, волейбол, бадминтон и тенис.

Ръководството на ГЕРБ посети и новостроящия се храм в центъра на града, за който ГЕРБ дари общо 600 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1900
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
2
 
! Отговори
Протестиращ преди 11 години
Призовавам протестиращите и техните лидери... вместо да се пръскат със спрейове по муцуните и да се разделят на групички и бият... да се насочат с/у виновниците за високите сметки за ток и от там на всички останали цени. 1. Костов, подписал договорите с частните ТЕЦ-ове, до 2027 г.2. Станишев, няколко милиарда за "нищото' в белене, договорите със зелените и ЕРП-тата3. Царя , главния виновник за ЕРП-татаНека там се насочат протестите, а не да викат "оставка" на всеки и всички...
0
 
4
 
! Отговори
mesiqta преди 11 години
ouuu.. Tuka pak smurdi na BSP.. Abe da go duhate.. Da go duhateeeeeeeeee - *** skapana, dolna, gadna, selska, smrudliva, prodajna, korumpirana.. Ei urodi :D curvuli... Qd vi e oshte ot sega.. Izchakaite, kato spechelime nie iskam da vi cheta komentarite :D ou da baby.. Shte bude very funny :D s GERB kum pobeda!
2
 
3
 
! Отговори
бря преди 11 години
На 100% процента ли сте сигурни,че сте направили всичко да си купите изборите.След кръвта по улиците ,ако спечелите наистина трябва или да напуснем държавата или да запалим.
0
 
4
 
! Отговори
ртр преди 11 години
едно е да искаш друго е да можеш
0
 
4
 
! Отговори
Ужасен преди 11 години
Ужас !
1
 
6
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ преди 11 години
ГЕРБ ток ще ви удари по изборите !!!
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HA-HA-HA, GLADNA KOKO6KA PROSO SUNUVA!!! 6TE UPRAVLQVA NAI-MNOGO NQKOQ FERMA V TEXAS KUDETO 6TE SE KRIE OT BULGARSKTO PRAVOSUDIE.
0
 
21
 
! Отговори
да ама не преди 11 години
Тогава пак ще ви наритаме трътките !
1
 
8
 
! Отговори
цъ ... преди 11 години
Толкова некачествени и долнокачествени проекти както тоя в Добрич, съмнява ме, че ще спечелите изборите. Плочките на кючекчийката кметица започнаха да се люспят и цепят още през първата половин година.
1
 
23
 
! Отговори
ss преди 11 години
цеци,шланга ми е свободен.можеш го управлява докато умалееш.това се отнася и за измекярчетата от герб
1
 
10
 
! Отговори
я ... преди 11 години
Ако не започнете борба с монополите и високо платени раб. места не виждам как ще стане
4
 
19
 
! Отговори
Oprah преди 11 години
Те, че ни правиха на луди повече от три години, правиха ни, но чак пък толкова да полудеем, че отново да ги изберем....няма да ви се отвори парашутът! Съсипахте ни. Стига ви толкова!
5
 
35
 
! Отговори
краси преди 11 години
Полуграмотният учител по физкултура,който на ДЪРЖАВНА служба е спестил пари за 6/ШЕСТ/ бр.апартаменти -Цв. Цветанов е заЗАТВОРА, а той иска пак във властта!Но като народът е ***-всичко може в НРБ!!
6
 
36
 
! Отговори
Не вярвам преди 11 години
трябва да сме луди, за да ви върнем отново във властта
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще управлявате ръчна количка с едно колело-РК1 защото ни върнахте 10 години назад. Поздрави на майките ви.
3
 
35
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
В последното ПОРЪЧКОВО социологическо изследване на агенция.....ГЕРБ има 20%.....Е голямо управление ще падне ,след като от всеки 1000 човека 800 искат да те пребият заради сметките за ток ,безработица и т.н,
6
 
34
 
! Отговори
хъш преди 11 години
Не ме интересуват ни БСП,ни СДС,ни ДПС,ни НДСВ,които са управлявали,най- ме интересува да не дойде Буда и ГРОБ пак на власт,защото аз лично живеех по-добре при всички предишни,а най-зле при герберастите!!!
5
 
35
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
В България всичко е възможно,ама чак пък толкова.......Тоя Ц съвсем се откъснал от хората,след като е толкова уверен. Ако се поразходи по улицата без охрана май ще запее друга песен....
24
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Ако алтернативата е украинския гей, турските кърсердари и разбойници от ДПС и г-жа другарката Пръмова - е наистина е по добре ГЕРБ отново да се върне във власта.
20
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Имате шанс да управлявате само ако се разграничите рязко от Б.Б. Цецо става за Премиер - млад, женен, има три дечица/да са му живи и здрави/ - пич от всякъде, сече му пипето и е искрен, има подкрепата на Европа и САЩ. Не му трябва близосста с Б.Б. просто се дискредитира.