ДАНС и прокуратура да се разберат, иска Райков

"Има разминаване между докладите на институциите"
46
ДАНС и прокуратура да се разберат, иска Райков
Марин Райков присъства на конкурса "Учител на годината". Снимка: БТА

Има разминаване между институциите по повод изтеклите към медиите анонимни твърдения, че акцията в Костинброд е политическа поръчка към прокуратурата. Премиерът Марин Райков е установил това след среща тази сутрин с директора на ДАНС, предаде БНР.

Макар да не назова с коя институция е разминаването, вероятно става дума за прокуратурата, която вчера обяви, че документите, прикачени към анонимното писмо, не са излезли от държавното обвинение.

„Изводите на шефа на ДАНС съдържат разлики от тези на една друга институция“, каза Марин Райков.

Още по темата

Поради тази причина, преди да приема доклада на ДАНС, категорично настоях той да проведе среща с ръководителя на тази друга институция, защото не можем да си позволим да имаме различия в изводите и да създаваме погрешното впечатление, че в момента между тези две структури тече някаква полемика, каквато не трябва да има и няма. Когато тези две институции уеднаквят позициите си, те ще бъдат оповестени публично, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
неразбиращ преди 11 години
Всички апелират, призовават, искат, молят и приканят-да се раберат, да си свършат работата и много други клишета. А самите говорещи да стоят настрана и никой да не е отговорен. И затова всичко е едно нищо. Нищо и половина
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво друго може да каже г-н Райков . Прокуратурата към настоящиян момент отлично си върши работата по законите на страната. ДАНС бяха под шапчицата и шлиферът на знае се кой и кои.
36
1
 
8
 
! Отговори
КМЕТ НЕ ОТ ГЕРБ преди 11 години
Я , ДАНС ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ БОРИСОВ ,КАТО ГО ПОПИТА ЗАЩО ЗАБРАНИ НА КМЕТОВЕТЕ СИ ,ДА СЪДЕЙСТВАТ ЗА ПРОУЧВАНЕТО СРЕЩУ ТЯХ ,КАКТО Е ПО ЗАКОН ? ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА В БАТАКА - ТОВА Е ОТГОВОРА !
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
райков, какъв точно си ти на прокуратурата, та да й даваш нареждане да се разбира с когото и да е? И ти се водиш министър-председател? Смях...
34
5
 
7
 
! Отговори
зайков преди 11 години
Райков ли е, зайков ли е, но да се стяга, че след Генчев и Методиев и туй парче е за централния софийски!!!
33
2
 
8
 
! Отговори
456 преди 11 години
До Анонимен 5Цацаров трябва да бъде пазен от Боковата истерия!!!Нещо не ви харесват инакомислещи хора а??Ама това не е демократично бе брат!!
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
с тази прическа глава му се издължава и много прилича на извънземното.
31
8
 
13
 
! Отговори
Vox populi vox Dei преди 11 години
Райков , *** .....За толкова кратко време стана за сран на страната !!!! Сега разбирам защо България е в задния двор на Европа ..Такива мижитурки - номенклатурчици я злепоставят само с вида си !!!! Ти к.етен , трябва да влезеш в затвора на първо място заради Либийската афера .... Мерзавец !!!!
30
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и този ще бъде разследван до дупка
29
7
 
25
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
Данс и прокуратурата да се самосезират.....за Райков
28
13
 
20
 
! Отговори
ДО 29 преди 11 години
Бегай бе , ***!!! Няма как да се "фалшифицират" така ли?!?! Ха ха ха! От това на което станахме свидетели на 12 май по НАРЕДЕНО,НАГЛАСЕНО и КУПЕНО едва ли има по нагоре! Айде НЕ ми отваряй устата да ти кажа поне няколко "начина",на които и аз лично бях свидетел....! Само ще кажа,че ДАЛАВЕРИТЕ стават на всички нива... от най ниското до високите ( ЦИК,РИК,СИК,МИК,ПИК и кви ли не още там!....) Сигурно си синче на някой кандидат-депутат или негова любовница и НЕ искаш да изпускате "кьоравото",а?
27
13
 
18
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 11 години
Този е такава долна невестулка.
26
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки който е поне малко запознат с изборния процес му е ясно, че няма как да се фалшифицират изборите с фалшиви бюлетини. По-скоро с фалшиви протоколи, но и това е почти невъзможно, тъй като всеки от застъпниците на всяка партия има копие от протокола на съответната секция.
25
1
 
14
 
! Отговори
пилат преди 11 години
Премиера, като Пилат Понтийски рече и отсече. Другите да се хващат за гушите
24
3
 
22
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
"Добре де, прокуратурата разследва от къде са изтекли копията на документите за писмото на достойните прокурори. И никой не се и сеща да потърси как Бареков е разбрал за секретната акция на прокуратурата." Добре де, защо по-първо прокурата провери къде е брака, за който ЦИК говори и заради който Е ПОРЪЧАЛ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ, а?
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Янето уж и то знаело горкото отпреди 20 дена от една дама която по обясними причини искала да остане в анонимност.Изневиделица всички по поръчка проговориха а при други обстоятелства дали щяха.А Барека отпреди им се канеше че ще ги издъни яко.Въобще как да вярваш на шантажи какво е купено и какво не.
22
11
 
26
 
! Отговори
ВЕЛКО преди 11 години
БРАВО РАЙКОВ, САМО ТИ ЗАПАЗИ ЧЕСТА СИ! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМА РАЗМИНАВАНЕ, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ В ПРОКУРАТУРАТА НАИСТИНА ИМА ДОСТОЙНИ ПРОКУРОРИ! НО КАКТО ИМ СЕ ЗАКАНИ ЦАЦАРОВ, МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА!
21
11
 
13
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
"Има разминаване между институциите..." Ами хванете си пътя, г-н Райков, нямаме нужда от вас-не ви ли е ясно? От *** нямаме нужда, ясно?
20
5
 
15
 
! Отговори
Песимист за България преди 11 години
Какъв ДАНС , бе?!? Каква "проКУРатура" ?!?! На място,където Мафията си има цяла Държава.... за какви "институции" изобщо ми говорите , бе ?!?! Всичко там е бъкано с "наши хора" и "поръчкови изпълнители" , които освен да козируват и да изпълняват... ако НЕ искат . разбира се, "СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО" да се "самоубият"... "починат от инфаркт"... или да изскочи изневиделица ;) някоя флашка срещу тях... МЪЛЧАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ЧИННО! Апела ми е към сегашните ученици и абитуриенти : АКО МОЖЕТЕ СЕ МАХАЙТЕ ОТ БГ!
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, прокуратурата разследва от къде са изтекли копията на документите за писмото на достойните прокурори. И никой не се и сеща да потърси как Бареков е разбрал за секретната акция на прокуратурата. Не виждам друг начин освен тя сама да го е поканила да отрази събитието.