Пеевски готов да се откаже от ДАНС

Той ще приеме такова решение от НС
Обновена: 15 юни 2013 15:00 | 15 юни 2013 15:00, Камелия Цветанова
302
 Пеевски готов да се откаже от ДАНС
Пеевски беше избран за шеф на ДАНС вчера. Снимка: БТА

"Приех да изпълнявам отговорностите на председател на ДАНС в името на гражданите, обществото, държавата. Пак в тяхно име съмготов да приема Решение на 42-то Народно събрание, с което да се отмени Решението за избирането ми. Този акт е израз на общатаотговорност - моята, на премиера Пламен Орешарски и на председателите на БСП и ДПС г-н Сергей Станишев и г-н Лютви Местан". Това се посочва в изявление от името на Делян Пеевски, предаде БТА.

"За мен властта не е самоцел. Неслучайно още не съм подписал акта за встъпване в длъжност. Убеден съм, това е характеристика на новото управляващо мнозинство", пише в изявлението.

Още по темата

"Ние поехме отговорността за управлението в името на публичния интерес след 4 години власт на лица с криминален генезис от подземието. За тях властта е самоцел. Извън нея те се чувстват несигурни. Боят се от неизбежните разкрития. Наясно са, че времето, отредено за новото управление, е техният най-голям бич. Затова тръгнаха по пътя на деструкцията и се прицелиха в мен, защото знаят, че съм човек, който може да им противостои ефективно".

Кабинетът Орешарски има право на кредит на доверие, за да реализира реформите в правосъдието и вътрешния ред и да изведе страната от блатото на престъпното управление, се посочва в полученото изявление. Ако в името на този най-висш национален интерес е необходимо председателят на ДАНС да бъде професионалист от кариерата, аз съм достатъчно доблестен да приема с вътрешна убеденост това, пише в текста.

Противно на системното натоварване на публичния ми образ с безпочвени и незаслужени съмнения, аз имам мъжката си съвест да заявя, че нищо и никой не стои по-високо от националната сигурност на България, се декларира в писмото от името на Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: ДАНСПеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
25
 
! Отговори
abc преди 11 години
с извинение, ама този наистина е гнусно прасе, има и вид на много долен. Никъв кредит на доверие на за тва правителство, щом с такава лекота направиха това нещо, ни е вече ясно и за бъдещите назначения...
19
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умен и честен човек,не може да се разправи с всички поразии,които направиха Тиквата и ***,точно такъв трябва поне за 1 година!
18
4
 
18
 
! Отговори
1 преди 11 години
Председателяj на ДАНС не може да се оттегли сам , само след решение на органа на назначението
17
4
 
36
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
НА ПРАСЕТО МЯСТОТО МУ Е В *** НЕ В ДАНС....
16
1
 
18
 
! Отговори
stefan преди 11 години
Прах в очитеЧ
15
4
 
32
 
! Отговори
Килюминати преди 11 години
Разфасовайте го тоя братя, на пържоли!
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес мафията победи....
13
5
 
37
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
На снимката - Мая Манолова не изглежда щастлива... защо ли? Отговорът е ясен, кой ще е доволен след секс с Пеевски и ДПС?
12
2
 
27
 
! Отговори
bb преди 11 години
къде ще идеш ,та няма да се откажеш.....та ти си само за затвора!!! нека сега разследващите да се занимаят със твоите милиони:... от къде са, кого си спонсорирал та си толкова сигурен във себе си!!!дори и физически си една отблъскваща мутра!! ...нищо лично!!
11
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вън гнусна нагла *** бандитска ! *** без морал , неграмотен и противен кашалот - как смееш да дишаш въздуха на нормалните българи въобще ! Председател на ДАНС ! *** НЕОПИСУЕМА! Вън!!!
10
4
 
27
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 11 години
Наесен с песен!...а може и по-рано де!
9
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пеевски готов да се откаже от ДАНСдайте му друга играчка :)
8
47
 
15
 
! Отговори
Соничка преди 11 години
Какво искате от човека...поне да се бе опитал,ама нейсе...ревнали сте като полудели.
7
25
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Не са глупави, те нарочно назначиха Пеевски те бяха на ясно че народа ще негодува, но какво се крие за това никой незнае освен тях, но така ли иначе пак казвам, нито Пеевски ще стане по беден нито ние по богати. Всичко беше един цирк. Но Бойко и Цецо наистина ги е страх и то много.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бил подписал още.Няма да влезе в статистиката.
5
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички прасета на КАЙМА!
4
5
 
37
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
Довиждане, котьо, знаем обаче, че пак ще те вредят в някоя комисиика паралелна на ДАНС или в самия ДАНС. Докато не се премахне тумора (БСП-ДПС-АТАКА) не ще има лек
3
9
 
53
 
! Отговори
Политолог преди 11 години
Голям резил за Българската Социалистическа Атака за Права и Свободи.
2
8
 
56
 
! Отговори
Прав ти път тулуп преди 11 години
Вземе със себе си Местан и Станишев
1
6
 
47
 
! Отговори
гешев преди 11 години
притесняват ме думите на местан, че дпс имал строг контрол над пеевски, което значи, че реално доган ще контролира данс! а кредит на доверие дават само от лихварските къщи и някои банки!