В "Атака" бесни от протестите, барикадираха централата си

Реакцията на националистите била протест срещу останалите партии
Обновена: 17 юни 2013 20:01 | 17 юни 2013 19:56, Красимир Ангелов
378
В "Атака" бесни от протестите, барикадираха централата си
От "Атака" завардиха централата си от протестиращите. Снимка: БТА

Членове и симпатизанти на "Атака" спретнаха барикада около централата на партията на улица "Врабча". Изградени са заграждения, а освен тях има и хора, които не допускат шествието да достигне до централата на партията на Волен Сидеров.

По думите на Павел Шопов пред bTV става дума за протест на националистите срещу останалите партии и обвиненията към "Атака" за партньорство с ДПС.

Достъпът до сградата е спрян от автомобили, около които се вижда голям брой служители на МВР, както и членове на “Атака“. Сред тях е и лидерът на националистите Волен Сидеров.

Още по темата


От партията са категорични, че тази вечер няма да допуснат протестиращи в близост до централата на „Врабча“.

От загражденията се чу и гласът на лидера на партията Волен Сидеров, който държеше реч пред симпатизантите
си, която завърши с викове "Атака" и "Победа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
2
 
0
 
! Отговори
джими преди 11 години
Сидерчо продажен кажи колко пари получи за да се продадеш - пет или десет милона
301
2
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
Волен е толкова жалък и глупав а бил националист нали ако не беше се продал на турците сега цялото това мнозинство щеше да е зад него. Събитията трябва да му подскажат че вече е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП......браво на всички българи които излезнаха на протеста.
300
1
 
2
 
! Отговори
пинко преди 11 години
До тинкоKaжи бе момче къде ги раздават тия 70 лева да мина да си ги взема?
299
2
 
3
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Болене, какви заграждения ще вдигаш когато скоро гледаш парламента отвън? Болене на твое място бих се спасявал навреме навън. Ако не знаеш турската партия си иска парите обратно, когато това за което е платила не се случи. Тъй като скоро няма да си в парламента няма да можеш да ги подкрепяш и ще се наложи да връщаш каквото си взел, но омразата на хората към долната ти личност ще остане.
298
2
 
3
 
! Отговори
Румен преди 11 години
Разбирам вече, Волен не протестира срещу протестиращите,а срещу партиите, значи е объркал посоката на протеста, хората протестират срещу същите неща. Определено мисля,че Волен трябва да бъде арестуван и повдигнати обвинения за наклаждане на омраза между хората.
297
2
 
3
 
! Отговори
bebo преди 11 години
на този човек трябва да му се потърси съдебна отговорност за това дето говори ...може да е болен , но това не е извинение за подстрекаване към гражданска война
296
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Охоо, каква била работата :) Според новата Европейска наредба за разследване съдия или прокурор от всяка страна на европейският съюз може да издаде заповед за арест на всяко лице независимо в коя страна на ЕС се намира или чий гражданин е ! Заобикаля се съдебната система. Съдия от Германия се обажда на ГДБОП и те задържат лицето без посредници. Затова тази ГДБОП спешно мина към ДАНС! Шефа на ДАНС ще вдигне телефона и издаде заповедта. Затова са спешните размирици - влиза в сила тази година!
295
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ТЪНКИЯ ТУРСКИ НОМЕР.ТЕ УМЕЯТ ДА ИГРАЯТ МНОГО УМЕЛО.НОМЕРА Е БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ ЗЛЕ В ДЪРЖАВАТА СИ И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БЯГАМЕ ОТ НЕЯ ,А ЗЕМЯТА ДА ОСТАНЕ ЗА ТЯХ ТУРЦИТЕ БЕЗ БОЙ.ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВДАТА И ЗЕМЯТА СИ.
294
5
 
9
 
! Отговори
TankoBG_ преди 11 години
Новини: Снощи, късно вечерта, Волен Сидеров беше паднал под една маса и си размахваше микрофона. Явно човека беше решил, че е в Син сити. ПС: Изпълнението му на караоке беше впечатляващо.
293
3
 
10
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Тия протести са просто едни вечерни разходки!Щом шепа мутри спират цяло множество от хора,няма какво повече да говорим!Дерзайте,крещете,зяпайте срещу луната!Щом мислите че така се сваля власт.....Честно правителство ще е това което ще осигури дълъг престой в затвора на крадците на прехода!Като се почне от приватизаторът Божков,та през Костоф,Масларова,Овчаров и разни там олигархични личности,та до наши дни!Божее,един връз друг да ги слагат килийте няма да стигнат.Пфу........
292
1
 
3
 
! Отговори
Фесодарител преди 11 години
До Йорданов-ЯмболОще по-страшно е като свири на "турски кавал" !
291
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е от какво сте бесни бесове, че шефа ви, ни продаде ли? Вие сребърници намазахте ли?
290
2
 
8
 
! Отговори
Пътуващия преди 11 години
До ЛондончанинВПовечеВие си елате да помагате, че нали четете - комунистите без бой и кръв власт не дават :)Но ние сме упорити - ще продължим докато се смени модела, който позволява на сегашните политици да се възпроизвеждат по този начин...
289
3
 
27
 
! Отговори
Един Човек преди 11 години
Волене, Волене!Че си психопат,го знаеше половината народ!След като с твоя глас се избра това правителство, вече и останалата част от народа, разбра колко ти умствения багаж!И тъй като си обсебен от мании за величие,недосегаемост,за голям политически играч,времето ти изтече! Ха сега открехни, за колко милиона продаде гласът си -1- 2-3-5 или 10? Какво условие постави -за в бъдеще, първо мангизите, след това гласът?А и снощи,с типичните си просташки изявления ,ти падна от "каруцата"!С
288
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ги е страх щом са толкова озверяли срещу Волен че им спря кранчето. Страх ги е още защото знаят че делата им ще започнат да изплуват МНОГО БЪРЗО, затова бързат с размириците - в паника са!! Разследването на полетите, офшорлиикс са само върха на айберга, източили са милиарди и сигурно не е само източването, има и друго. Нещастници!!
287
7
 
34
 
! Отговори
UUUUUUUUUUU преди 11 години
НИКОЙ НЕ ПРОВОКИРА ВОЛЕН СИДЕРОВ ,ТОЙ ПРАВИ ЕКЦЕСИИ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ ПОЯВИ СЪС СВОЯТА АГРЕСИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТБЛЪСКВА ХОРАТА, ИМА КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ ПОРАДИ ДРЕБНИЯ СИ РЪСТ ,НО КОЙ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 5 СРЕБЪРНИКА -ХОРАТА ЛИ ..БИЕ СЕ СЪС ВСЕКИ ,ПЪРВИ НАПАДНА ПОЛИЦАЯ ,ПОСЛЕ ЖУРНАЛИСТА ,А СЕГА СЕ БАРИКАДИРА И НАПАДА ОБИКНОВЕНИТЕ ДЕМОНСТРАНТИ КАТО КАРА НЯКАКВИ ЕДРИ МОМЧЕНЦА ДА ХВЪРЛЯТ БУТИЛКИ ПО ВСИЧКИ ,ИЗЛЕЗЛИ НА МИРЕН ПРОТЕСТ -ТОЙ НЕ Е СЪВРЕМЕНЕН ПОЛИТИК ,А БОЛЕН И ПРОДАЖЕН ЧОВЕК..
286
28
 
8
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
Гербери-омразни мафиоти до кога ще използвате мръсните си подходи с мръсните си пари ще си плащате само и само да се докопате до властта???
285
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гражданска война ли искате?!Спрете да провокирате Волен Сидеров!!!
284
30
 
8
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
Волене,не се поддавай на провокаций от платени партийни ***,наркомани и безделници и *** на обществото,но свириш ли "тръба" ще стане страшно в България.Давай Волене,ние сме с тебе!!!
283
5
 
24
 
! Отговори
Гринго преди 11 години
Политическа *а!