Станишев и Местан си харесали Ревизоро за Плевен

Назначили го за главен секретар на областта, но не било политическо
Обновена: 12 яну 2014 21:48 | 12 яну 2014 21:40,
26
Станишев и Местан си харесали Ревизоро за Плевен
Емил Димитров. Снимка: Областна администация Плевен

Бившият митнически шеф и настоящ главен секретар на областната администрация в Плевен Емил Димитров, по-известен като Ревизоро, е бил одобрен за поста и от Сергей Станишев, и от Лютви Местан. Това призна самият Димитров пред bTV, но с уговорката, че назначението му не е политическо.

"Разбирам се с всички политически сили", заяви той. По повод критиките към себе си от страна на Румен Петков той поясни, че "един човек не определя политиката на държавата".

"На него не му харесва, че не са се съобразили с него", каза бившият първи митничар в държавата.

По думите на Димитров който и да управлява страната, има 6 месеца да направи реформа. От тези 6 месеца се определяло дали ще изкара цял мандат или ще се провали. При митничарите обаче "гратисният период" бил едва 3 месеца.

"Митниците от 1 г. са на автопилот, никой не ги командва. Първите 3 месеца бяха изгубени", категоричен бе Емил Димитров. Два месеца начело на митниците стоеше Кирил Желев. Според Ревизоро той не бил подходящ за системата, а работата му била единствено да движи въздуха в коридора.

Като главен секретар на областната администрация в Плевен Ревизоро допълни, че е доволен, че няма да има бежански лагер в Телиш, защото в противен случай трябвало да прекарва голяма част от времето си там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Плевенчани какво рекоха?
22
1
 
9
 
! Отговори
малее преди 10 години
Като беше шеф на митниците митничарите казваха че събират пари за да платът та да го махнат,неповярвах . Но като го махнаха им повервах.
21
1
 
10
 
! Отговори
Експерта преди 10 години
И този ли е експерт? В същност той има цели шест месеца в управлението на митниците! Това е много повече от професионалния опит на Станишев (без да броим премиерството) и съпартиеца му Местан сато учител по БЕЛ.
20
0
 
6
 
! Отговори
от Плевен преди 10 години
Добре са се разбрали да дойде в Плевен ,трябва им човек да контролира нелегалния тютюн по улиците ,защото *** превзеха бизнеса,а Р.Петков реве само за парламъ.
19
1
 
21
 
! Отговори
Хехе преди 10 години
Тоя ревизор много е мазен на приказки, ама иначе ги обиколи всички партии да им лиже задниците! Набара ли пак баницата, а ревизорче...? ;)
18
1
 
15
 
! Отговори
www преди 10 години
Станишев и Местан предлагам да се лекуват с АНАлгин...
17
0
 
4
 
! Отговори
BASHBARMANA BAISLON преди 10 години
SLEDVASHTIA PAT KAM SODATA SHTE IMA BONUS. BONUSA TE KACHVA PRI EDIN DEDOPETAR ZA OTCHET I SE KAZVA -KAUSTIK
16
1
 
31
 
! Отговори
Симеон Пенчев преди 10 години
Тоя *** пернишки ми е в топ 10 на най-големите ***,които ЛИЧНО познавам!!!Съпругата му Таня(ако вече не се е развел официално с нея) е една нещастна медицинска сестра,която тоя *** ПЕРНИШКИ тормозеше постоянно-въпреки двете щерки(също нещастни от него деца!)му роди!Живее в Овча купел в София и пред мен ЛИЧНО е псувал късмета си,че Милен Велчев го уволнил като шеф на митницата на РБ преди да успее да стане МИЛИОНЕР от поста си!пп-Администраторите на сайта да не трият тази ИСТИНА!!!ОК
15
1
 
13
 
! Отговори
nnn преди 10 години
na tozi leshoiad niama li koi da mu otreje glavata
14
0
 
35
 
! Отговори
pl преди 10 години
Сергея и феса да те одобрят за даден пост и да ти гласуват доверие пред цялата страна... Пък после успех да убедиш хората, че си честен човек! ХАХАХАХАХАХАХА
13
13
 
2
 
! Отговори
Гнусна паплач преди 10 години
Отрепките,които са ми наслагали минуси (нищо против) ще имат ли доблестта да ми кажат,кое не е истина от това което съм казал ??????????Инфантилни анархисти ,знам че мразите истината!!!!!!Но най-много мразите България и ви е много готино ,когато разни "капиталисти" е унижават и разграбват!!!!!!
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди малко прочетох статията за незабравим *** секс, сега попаднах на заглавието на тази.Горкия Ревизоро! Бая зор ще да е видял в някой луксозен плевенски хотел.
11
14
 
9
 
! Отговори
Гнусна паплач преди 10 години
Защо не ревахте срещу Дпс,когато мазният *** Костов ги вкара в парламента????????Черният дори измени историята ни ....НО тогава пляскахте, нали *** ***!!!!!!Същите ***,като Дпс ....лицемери!!!!!А относно Ревизоро ,преди години си спомням че си призна в ефир че спрял 14 камиона конвой и му звъннали "не може да си представите ,кой ми се обади" ....и ги пуснал!!!!!!!
10
1
 
33
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Ревизорчо, какво стана с твоя доклад дето щеше да опандизват Костов бе.... 13 години вече го чакаме.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
б-аналния ревизор са су го харесали
8
3
 
34
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Ревизоро е един обикновен пернишки клоун, но на БГ-материяла, точно такива им се харесват.
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Емил Димитров, по-известен като Ревизоро, е бил одобрен за поста и от Сергей Станишев, и от Лютви Местан". Май по-скоро е одобрен от местан и дуган, защото в последно време бсп е по скоро по скоро подизпълнител на дпс.
6
3
 
22
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 10 години
Само на мен ли ми се струва, че Ревизоро излъга за Телиш? Истината не е това, което се представя на масата от населението, истината трябва да се търси, проверява по няколко пъти и от различни источници, истината я знаем, но няма да ни позволят да Ви я кажем.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DA SI SEDISH TAM CHE MNOGO MITNICHARI UVOLNI I POTVOE VREME ;NO NEMOJA DA XVANESH TOGAVA. ONAZI NOSHT RAZPIVKATA NA BALGARSKITE I SRABSKITE MITNICHARI KPP I DRUGI V NEKOE SI RESTORANTCHE UVI PIXTE PO EDNO NES KAFE S OSHTE EDIN I SI OTPRASHIXTE S TOYOTATA BANICHARKA
4
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ревизоро е достоен човек! Единственият който се опита да сложи край на корупцията в митниците.... и си понесе последствията