ГЕРБ осъди действията на властта в Украйна

Партията на Борисов подкрепи протестиращите там
23 яну 2014 09:46,
14
ГЕРБ осъди действията на властта в Украйна
Снимка: БТА

ГЕРБ осъди действията на властта в Украйна спрямо протестиращите.

ГЕРБ осъжда употребата на оръжие срещу демонстриращите на Евромайдана в Киев и призовава украинските власти да спрат насилието и да се вслушат в исканията на своите граждани.

Само преговорите и бързото излизане от кризисната ситуация ще спрат опасността от гражданска война в Украйна и ще дадат шанс на европейското й бъдеще. Изразяваме категоричната си подкрепа за протестиращите в Киев и оставаме съпричастни към тяхната справедлива кауза, заяви Джема Грозданова в декларация от трибуната.

Още по темата
От партията обясниха, че с тревога следят ситуацията в Киев и според тях властта е преминала всички границите на цивилизованото поведение по отношение на протестиращите.

Погазването на човешки права в 21 век с изстрели на снайперисти е престъпление, което са си позволявали само тирани и диктатори. Няма власт, която да струва повече от живота дори на един човек, каза тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: УкрайнаГЕРБпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
кк преди 10 години
Че как няма да подкрепят протестите в Киев? Нали те се организират от бивши фашистки партии, които по време на Великата Отечествена подкрепяха Хитлер. Защо никой не пише защо Европа и САЩ обърнаха гръб на Украйна, когато им трябваха 17 млрд. долара, за да избегнат фалита? Защото на Европа и на САЩ им трябва паднала на колене фалирала Украйна. Иначе насъскването на хората е по-лесно и по-евтино, разбира се. С 10-ина милиона купуваш 100 "патриота" и... Така не става. И не бива!!!!
9
1
 
4
 
! Отговори
batko преди 10 години
А кога герб ще се съсредоточи върху работата си ЗА България? А, сетих се, те 4 години работиха срещу държавата и народа!
8
3
 
2
 
! Отговори
Зимата на 1932-1933 преди 10 години
Точния брой на умрелите от глад в Украйна не се знае,но се посочват цифри до 7 000 000 души.Наричат го масово убийство на Сталин,Украински холокост или Голодомора.Държавата е населена с над 80 процента украинци.Ако това продължи ще се разпадне изкуствено създадените с терор Титова Югославия и СССР.
7
2
 
5
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Правителството в Киев ще падне,когато Путин нареди.Така бе и у нас няма да забравя как ББ щеше да напляска Путин и след три дни си даде оставката.Тъжното е,че после доидоха други гробари от БКП.Кога ли ще реши да ни освободи отново Амин.Русия държи за топките цяла Европа и това всички управляващи бивши и настоящи и бъдещи трябва да го знаят иначе ресурси няма.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нашите продажници ''оправиха''нашата държава и вече дават съвети на други.
5
1
 
8
 
! Отговори
кажете истината преди 10 години
ГЕРБ защо не осъжда действията на неофашистите, които маскирани, въоръжени с пистолети, с бейзболни бухалки и коктейли *** нападат общежития, жилищни блокове, полицаи и мирни граждани, избиват, убиват и палят!Защо това не се пише в българските сайтове и западната преса?Защото не е изгодно да се пише истината, а това което е удобно.Защо няма един коментар как се обучават и финансират неофашистите които сега вилнеят на майдан?
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 2 ,анонимен И тука да си напишеш репликата нали?Много си празноглав :)Комунистите като вид зачезват към 60-те. После идват партийните секретари и родите им дето се преименоват на социалисти.А от отлюспените и низвергнати социалисти се пръкват сегашните опозиции.Това е положението!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гарван гарвану око не вади!
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
комунист власт без кръв не дава
1
3
 
17
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Така са им заповядали от чужбина.