Меркел писа на Борисов, пожела му успех на вота

И канцлерът иска стабилно правителство у нас
3 окт 2014 12:29,
27
Меркел писа на Борисов, пожела му успех на вота
Снимка: архив Ройтерс

Федералният канцлер на Германия Ангела Меркел изпрати писмо на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пожелания за успех на изборите в неделя. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
В писмото си Меркел признава, че като премиер Борисов е доказал, че кабинетът му може да осигури икономическа стабилност. Тя изразява и убеденост, че ГЕРБ може да завърши европейската интеграция на България.

„От името на Християн-демократически съюз на Германия и лично от мое име Ви изпращам сърдечни поздрави от Берлин“, пише още Меркел. Тя изтъква, че на 5 октомври България  ще се изправи пред избора в коя посока да поеме. „Успешната интеграция в ЕС и утвърждаването на правовата държава и демокрацията трябва да бъдат гарантирани от стабилно правителство“, пише още канцлерът.

Според Меркел ГЕРБ е изразител на европейските ценности и има опита да започне необходимите реформи за икономически прогрес на България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: избориМеркелборисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората на САЩ заедно с юдеьо масоните са навързани.
15
0
 
5
 
! Отговори
изумен преди 9 години
Е,тва е българите поддържат най- стабилната икономика в Европа!!! Германската!!!Абе акъл имате ли!?! Или не като се замисля , ако законите сработят и се извземе откраднатото може и икономика като китайската да поддържаме,нали?
14
5
 
4
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Това е неолиберастията и евроатлантизмът, не ги интересува народът на България, а властта да е в ръцете на някое тяхно куче, дето ще ги слушка, пфу!
13
3
 
3
 
! Отговори
maine her преди 9 години
frau merkel se nugdae spesno ot novi robi i zatova mu se obagda.priatel v nugda se poznava.
12
3
 
5
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Бойко знае!Бойко може!Дай ни Бойко Мили боже!амин!!!
11
2
 
5
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
Иска й се на фрау Меркел,ама няма да стане Ще има отново избори до 1 година ви казвам,каквито и да са резултатите Докато тиквата с инициали ББ не си седне на г*за и не стане опозиция ,така ще е Не съм казал,че ДПС и БСП трябва да са във властта,но тоя снимката трябва да се научи,че не може все да управлява И тези избори ще е първи по депутати,ама няма да помирише власт,освен ако Доган не е казал обратното
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 15.В заблуда си,Кончита не е писала на Станишев,а на демократите и еврогейците и ги покани на концерт в Европарламента.
9
3
 
8
 
! Отговори
ГОЛЯМ ПРАЗ преди 9 години
НАЛИ МУТРАГЕНА Я НАРЕЧЕ СТАРА ЧАНТА. СЕГА ПЪК МУ БИЛА ПИСАЛА И МУ ПОЖЕЛАВАЛА УСПЕХ. И КАК ТАКА РЕШИ ЧАНТАТА,ЧЕ БОРИСОВ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА СЛЕД ГЕНОЦИДА НАД БИЗНЕСА, ПЕНСИОНЕРИТЕ, СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ И ВЪОБЩЕ НАД ВСИЧКИ ОНЕЗИ, ЗА КОИТО В ГЕРМАНИЯ ИМА СПЕЦИАЛНА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА. ИЛИ НЯКОЙ ОТ КАБИНЕТА НА ЧАНТАТА МУ Е ИЗПРАТИЛ ТРИВИАЛНОТО ЗА СЛУЧАЯ ПИСМО, КАКВОТО ВСЯКА ДЯСНА ПАРТИЯ ИЗПРАЩА ДО ПОДОБНИТЕ ПАРТИИ В ЕВРОПА И ТОВА СЕ РАЗДУХВА ЗА РЕКЛАМА НА НЕГОДНИКА - ТИКВА
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Кончита Вурст писа на Станишев, пожела успех на БСП.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
болезнени реформи - вземане от бедните и средната класа и сипване в бездънните *** на олигархията.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що не пожелае успех на българския народ...
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съмнявам се,че кака Ангелина би направила подобен политически гаф.Може би тези думи са извади от контекста на друго изказване.
4
1
 
11
 
! Отговори
reostat преди 9 години
Тази жена мрази БЪЛГАРИТЕ
3
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 9 години
Каква стабилност, по тяхно време беше закрит бизнеса. Оцеляха само техни фирми и сега се готвят пак да усвояват европейски пари като елиминират всички възможни конкуренти и останат само техни фирми. хора мислете преди да гласувате.
2
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
В писмото си Меркел признава, че като премиер Борисов е доказал, че кабинетът му може да осигури икономическа стабилност.Сумарната загуба от фотоволтаичните експерименти в българската енергетика за периода 2012-2017 г. ще надхвърли 3,5 милиарда лева. Това не само не говори за икономическа стабилност, но и е в разрез с елементарната икономичска логика. Затова сега ще се теглят 5 миларда нови заеми , за да се замаже тази смърдяща афера.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицемери! "Икономическа стабилност", а бе я си .... майката!