Бареков: Вотът е подменен, коалицията вече е петорна

Групата на БДЦ се управлявала от Борисов и Ковачки
6 яну 2015 11:50,
64
Бареков: Вотът е подменен, коалицията вече е петорна
Снимка: архив Булфото

Николай Бареков обяви, че вотът за парламент е бил подменен и че никой не е гласувал за оформилата се нова петорна коалиция. Лидерът на ББЦ обясни, че Бойко Борисов и Христо Ковачки вече управляват парламентарната група на БДЦ. Бареков нарече сегашния политически елит клика и обяви, че връзката между всички политици и олигархията у нас е видна за целия ЕС.

Още по темата
Думите на Бареков идват ден след като стана ясно, че и заместничката му Рада Коджабашева напуска ББЦ. Тя e подала заявлението си още в края на миналата година, но го обяви публично вчера в профила си във Фейсбук. Тя стана поредната, която се раздели с Бареков, след като това направиха петима от депутатите му.

"Ще пожелая на българския народ да има здрава гърбина, за да изтърпи издевателствата на политическата клика в България“, отвърна на напускането лидерът на ББЦ.

Според него страната ни навлиза в труден политически период и предстои провалените политици да получат червен картон от всичките си партньори.

"САЩ и Русия показаха червен картон на българския политически елит“, смята Бареков и прогнозира, че такъв скоро ще дойде и от Брюксел.

Лидерът на „България без цензура“ подкрепи мнението на редица анализатори, че вотът за парламента е подменен. „Никой от гласоподавателите на ББЦ, Патриотите, АБВ и Реформаторите не гласува да се влиза в тази позорна колаборация, която се оформи като новата петорна коалиция“, каза Бареков.

Според него сегашният парламент е делегитимиран и вече няма основание да съществува.

"Колкото и да ми е трудно през 2015 г., ще работя за подобряване на имиджа на България в Европа, но това ще е много сложно предвид провала на българската политическа клика. Искам и да пожелая много здраве на г-н Бойко Борисов и на г-н Христо Ковачки и успех в мениджмънта на общата им парламентарна група, наречена БДЦ",  обяви още Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
до 53 преди 9 години
Правилно! Който има пари, той печели изборите. Това е резултатът от 25 години фасадна "Демокрация".
49
0
 
0
 
! Отговори
Ламята на ... преди 9 години
... Борисов е 13глава.
48
0
 
17
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Спреха кюфтетата .....и ББЦ се разпадна ...!НЕМА НИ МАНДЖА , ...НИ ПАРИ ...НИ ДАЛАВЕРА ОТ ВЛАСТТА!КАРЪК-ДУДУК--НА ГЛАДНО ,НЕ СВИРИ !
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
освн барека с колко човека останаха в ббц
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то излиза че и шестте партии са излъгали избирателите си за пореден път. Преди изборите се съдраха да лъжат че са против ГЕРБ а ГЕРБ против другите и накрая хоп коалиция на 8 те милиарда дълг и папкане. Докога лъжите ще ни минават. И все едни кукловоди ще дърпат соросоконците.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков, групата се управлява и от Доган и Делян. А коалицията не е петорна а шесторна, къде изпускаш ДПС. Плюс това вече двата лагера олигарси са се разбрали срещу 8 милиарда задлъжняване да ни оправят, пърдон да се оправят да стигне за всички. Умните и грозните къде сте бе?
44
1
 
2
 
! Отговори
Цонко преди 9 години
Жалко, няма да се оправим. Щом продължават да се купуват депутати като картофи на битака.
43
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС сега управлява с ГЕРБ. Честито!
42
0
 
14
 
! Отговори
пепа преди 9 години
Бареков по-добре да коментира червения картон, който му показаха от неговата европейска партия АЛДЕ. Да обясни защо го снеха от поста зам.-председател? Дали за добра работа или заради голямата му уста, която на лягане и на ставане говори какъв велик български политик бил. Колкото до Ковачки - да обясни как стана така, че той пръв се прегърна с него, влезе в мините, за да манипулира миньорите да гласуват за него. И всичките тези глупости, които бълва, могат да минат само пред тези, които се захласват по него. Защото най-малко Бареков има интерес от предсрочни избори. Впрочем, него дори и това
41
2
 
11
 
! Отговори
Kondor преди 9 години
И ТВОЙТА ПАРТИЯ КАТО АБВ КЬОРФИШЕК. С ЕДНА ДУМА ВИДЕХМЕ ВИ - ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ - ОСТАФКА
40
0
 
9
 
! Отговори
там преди 9 години
Остана му само на Роската офицерската чест! :)
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков върни на оръта парите ***.Извинисе на гн Борисов дето пра6та6е *** у тях да пла6ат семеиството му.Тои никога няма даго забрави.Тои е като дядо госпоод забавя но не забравя никога.
38
0
 
28
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Станишев и Бареков, кого представляват в Брюксел !?Не трябва ли да ги отзоват ?
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАРАКУДАТА ГИ СБРА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ И СЕГА СЕ ЧУДИ КАКВИ ГИ Е НАДРОБИЛ. ОТ СЕЛЯНИ КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА? СЕЛЯНИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ. А НАЙ ГОЛЕМИТЕ СЕЛЯНИ ГЛАСУВАХА ЗА ДА СИ ИМАТ СЕЛЯНИЯ У ПАРЛАМАТА. ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ СЕЛЯНИТЕ У ПАРЛАМАТА ТАВАРАШИ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СИ ИЗБЕРЕТЕ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ СЕЛЯНИ И ЧЛЕНОВЕ НА ТКЗС-то..
36
0
 
31
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Бареков най добре е да не се показваш повече че много се излагаш.На Борисов едва ли му трябват твоите депутати - Бараков,Петров и другите там.Ако му трябват той ще си вземе интелигентни хора а не случайно попаднали мераклии.Колкото и да лаеш не си оригинален.Цяла България разбра твоята алчност и самовлюбеност.Излъга една партия,излъга едни наивни хора които или са неграмотни или са си представили как ще потече мед и масло ако пуснат гласа си за ***.Няма как всички да са виновни а ти не.
35
0
 
29
 
! Отговори
дудук преди 9 години
Бареков,бедний Бареков....Прелъстен и изоставен.
34
0
 
29
 
! Отговори
запад преди 9 години
Щял да работи за подобряване на имиджа на България. Да почне да се бръсне, като за начало.
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков не е изролзвал никого. Бареков всъщност беше употребен. Той бе вкаран в политиката от Василев и Пеевски, след погрома на Василев, си намери нова дружка, която да го спонсорира в лицето на Ковачки. Само, че за разлика от Цв.Василев, Ковачки е хитър и не можеш да го измамиш. Та ей така под носа на Бареков му прибра депутатите. И сега *** клепа като в необрано лозе. Всъщност това е много показателно за политиката у нас, всичко е задкулисно и архитектите на партиите все са си във власта.
32
0
 
29
 
! Отговори
електората преди 9 години
Кольо,Кольооо използва Певски и Цв.Василев да се вкараш в ЕП,а балъците се осъзнаха какъв си двуличник и един по един ти биха шута,за да те боли на пресекулки.
31
1
 
13
 
! Отговори
info. преди 9 години
Това което казва Барека е така!Но Барек,я кажи Иван Костов защо спря парата,а?Нали тебе те беше определил като заместник на Борисов