В ГЕРБ има матриархат, Борисов трябва да раздава шамари

Ревизоро: "Държат се като учителки, плашат с директора"
Обновена: 17 фев 2015 09:50 | 17 фев 2015 09:47,
44
В ГЕРБ има матриархат, Борисов трябва да раздава шамари
Снимка: архив Булфото

В ГЕРБ има матриархат, жените в партията се държат като учителки, които казват какво да се прави. Това обвинение отправи депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро пред Нова телевизия. Според него Борисов трябва да дисциплинира министрите си и да пуска шамарената фабрика. „Борисов го играе и съдия, раздава присъди на съдиите. После вече е владика – дава индулгенция на МВР и ДАНС”, възмути се депутатът.

Още по темата
Той припомни скандала с оттеглянето на текста, с който щяха да се освободят със закона за МВР шефът на ДАНС и главният секретар. „Ние внасяме поправка за смяна на ръководството на ДАНС и главния секретар, иска се почивка от ДПС, звъни се в Брюксел и Борисов го върна”, обясни Димитров.

Той описа премиера и като законотворец, който внася закон, но на другия ден вече е президент, защото отменя сам своите закони като си налага вето, казвайки на депутатите си да оттеглят този или онзи закон. Така според депутата станало с пенсионната реформа, с БДЖ, с енергетиката.

„Аз съм дал гласа си и искам Борисов да успее, да го видя като генерал, човек, който раздава шамарената фабрика”, каза Ревизоро. Той призова премиерът да дисциплинира министрите си и констатира: „Имаме матриархат и сам петел в кокошарник”.

Емил Димитров обясни, че в парламента има три-четири жени от ГЕРБ, които се надпреварват една друга за благосклонността на премиера. „Те се държат като учителки – или ще направиш каквото искам, или ще се обадя на директора, тоест на Борисов”, каза още Ревизоро. Той нареди в редицата на матриархата Менда Стоянова, Цецка Цачева и Цвета Караянчева.

„Когато водиш разговор, не знаеш с кой говориш – с тях, с Борисов или с този, който ще се обади”, каза още депутатът и допълни, че той се разбира много добре с мъжете в ГЕРБ и с жените в БСП.

Емил Димитров обвини Борисов и че е произвел един хайлайф от министри и хайлайф от доведени лица, които правят, каквото искат, но зад гърба му. „Можеш ли да готвиш нещо от три месеца и да го внесеш така, че да не стане”, попита той по повод тегленето на новия дълг от 16 млрд. лв.

Той обясни и че тегленето на тези 16 млрд. лв. демонстрира стила на управление. Ревизоро припомни, че в две парламентарни комисии гласуването за заема е било наравно, тоест не е дадено съгласие. „Представете си имате един мач, в който играят два отбора, мачът е свършил, ти си вкарал с два гола повече на другите, отиваш в съблекалнята и съдията казва – отменям ти три гола, за да може онези да водят с един. Смятате ли, че след като мачът е свършил, е редно, в съблекалнята съдията по телефона да каже кой е победител?”, попита той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
до 15 политолог преди 9 години
Недей да благодариш на българския народ,той няма нищо общо.Брагодари на парите на американците и хората на Прокофиев и Борисов- това е истината.Благодари и на продажните медии които за парички продадоха професионалзма си.Това вече стана ясно и на обикновения българин -е сега тези "патриоти" са на власт,харесва ли ти -сигурно защото и ти получаваш от паричките им.
25
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Димитров ти като стане6 Министър Председател прави каквото си иска6.Боико си знае работата.Тои винаги може да смени закона за МВР.Небързаите.Много си бил глупав това него допускахме.Ако си вър6ат работата перфектно за6то не.Може даса казали не6то на Боико които никои него знае и дае много интересно дае в полза на държавата,а Боико много добре знаете че работи само за БГ много повече от вас.
24
1
 
4
 
! Отговори
присмехулник преди 9 години
възмущавате се ха ха ха вече 25 години си избирате крадци отявлени да ви управляват и баламосват като незнаете какво ви трябва ще ви скубят като кокошки и крадат
23
2
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Загадка остава, как може да има толкова хора да харесват изключително безхарактерния Б.Б.!Изглежда мисленето за тях е сериозен проблем. Наистина ли вярват, че такъв човек може да проведе някакви смислени реформи?!
22
3
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Ревизоро, за какво се оплакваш? Някой насила да ви е направил коалиционни партньори на ГЕРБ? Знаехте предварително, че Бойко управлява партията си както се командва полицейски участък. Сега или изпълнявай това, което ти спуснат неговите дружинни ръководителки или се обявявай за независим.
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сетете се за кои жени иде реч - Цецка - била е стругар, ако и прочетете биографията ще се хванете за главата. Другата е Цвета Караянчева - такова чудо не знам как се търпи вкъщи от мъжа и, то само като и чуеш гласа и можеш да получиш болка в ушите. Третата е Менда - тя пък била в бюджетната комисия на една община, сега тръгнала моля ви се да ми управлява бюджета на цяла държава, нямам думи. После Бакърджиева и още няколко знайни и незнайни героини. Толкова са посредствени, че няма накъде.
20
5
 
14
 
! Отговори
Коии преди 9 години
КОИ си мисли, че ГЕРБ са партия?Това е организирана престъпна група докопала се до Парламента и Министерски съвет
19
5
 
5
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Как другарите не искат да разберат , че никой освен 100-200 души маргинали няма да ги подкрепи в никакви протести . Просто хората им омръзна от вас и вашите лъжи .
18
4
 
5
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Ей за такива като теб ще тънете още 500 г. в блатото(минимум).---------Сметни колко години от 1989 насам сме управялвани от БСП и колко от различни от БСП партии и сам ще разбереш несъстоятелността на мизерната ти мисъл!
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ревизоро,внимавай и ти да не влезеш между шамарите ,че сигурно боли
16
6
 
10
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Странджа, синът ми на 7 години има доста по-държавническо мислене от Борисов, че и по-големи топки от неговите. Борисов си е инфантил и му липсва сериозна част от израстването през пубертета!
15
1
 
4
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Да точно така е и по общините ще речеш, че сме в училище през 6 месеца се самоотценяваме, но определени хора ни пишат крайната оценка.Писна ми от това напрежение.В каква държава живеем???????
14
2
 
16
 
! Отговори
Kondor преди 9 години
А бе като чета коментарите по-долу и се смея, не мога да проумея тоз *** български народ толкова ли не разбра, че у парламенто всички са си приятели, нема сини, червени, зелени...важни са кинтите, а те умеят да си ги взимат. *** народ - слаба държава, както и света ще се свърши, глупаците - не!
13
10
 
12
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Искам да успокоя червения *** в този сайт , че БСП-ДС никога повече няма да са на власт . Народа просто не ви иска другарю . Ял ви е попарата над 50 години и казва - стига толкова . Край на робството .
12
19
 
15
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Браво на Българския народ , че ни отърва от тройната банда БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ . Сега и в бъдеще каквото и правителство да имаме ще е по добро от тройната не българска банда . БСП и Атака -Руски националисти , ДПС-Турски мекерета . Това е истината .
11
7
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Гледайте по ТВ7 проф-Константинов -видния герберист,оправил цялата си рода на високополатена държавна работа как ни убеждава ,че и 100 млр дълг да изтеглим нямало да ги връщаме,зщото по света никой не ги връщал.И колко добро било управлението на Герб -как ще цъфнем и вържем през следващите месеци,то 100 дена нищо не било.Защо ли беше нещо по времето на Орешарски и три дена бяха нещо,но сега друга песен пеем на нов глас.Сладки,сладки приказки за наивници.
10
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-новия лаф на Борисовата крадлива чета- вземали заеми за да има финансова стабилност. На такъв мат,риал- такава хурка.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемът е, че само го играе премиер и то лошо, иначе пред КОЙ извива дебело вратленце !
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко е един съвременен помешчик (бащица, батюшка) а ние сме едни негови гласоподаватели, а управлението му е като на Фалкона - лети, кръжи, докато му свърши горивото!!!!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Матриархат е, когато Фидосова управлява. И действително ИФ>ЦвЦв>ББ, да се удари, да се накаже и т.н.