Нинова от Сотиря: Пред тази мъка ще забравите от коя партия сте

Тя коментира промяната на закона за причиняване на тежки телесни повреди и смърт
Обновена: 5 сеп 2019 18:32 | 5 сеп 2019 18:15, Нели Христова
25
Нинова от Сотиря: Пред тази мъка ще забравите от коя партия сте
Снимка: БСП

Днес, лидерът на БСП Корнелия Нинова посети село Сотиря, където по мъчителен начин бе убита малката Кристин, а дни по-късно, тийнейджър и възрастен мъж се опитаха да изнасилят друго дете.

След срещата си с местните жители, тя изрази позицията си относно промяната на закона за нанасяне на тежки телесни повреди и причиняване на смърт.

"Получихме подписката на жителите на село Сотиря за забрана на съкратеното производство и намаляване на присъдата при тежки престъпления. Днес се срещнахме с тях", пишат от пресцентъра на БСП.

Представихме им внесения от нас закон, според който при тежки телесни повреди и смърт не може да има съкратено производство и намаляване на присъдата при самопризнания.

Пътувайки сега обратно към София, разбирам, че ГЕРБ внесли също закон, който допуска намаляване на присъдата, но не с 1/3, а с 1/5, по преценка на съда. И го правят като АЛТЕРНАТИВЕН на другите, внесени предложения. Спрете се. Осъзнайте се. Пак ли на инат? Зверски убито дете. С другото - блудствано. Хвърлете партийната дреха. Тук няма място меренето на партийни алтернативи.

А преди да гласувате "партийно" посетете дома на убитото детенце. Сигурна съм, че пред тази мъка ще забравите от коя партия сте."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Само питам 6 Нинова е забравила че е била в СДС.
15
1
 
3
 
! Отговори
65 преди 4 години
Ей ,едно изречени не може да каже без думата ,,партия".
14
3
 
10
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
По скоро не до власта а ще се докопа пак до пожарникарския маркуч ! Едва ли помни вече за кой ли път !
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе коментатори *** съобразявате се малко бе *** кои от коя партия пред скръбта нетребва да се дели и да се мисли заедно тия престъпници не съкратена процедура а смъртна да върнат
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ И ВИЕ "ДРУГАРКО"т.е.ИНТЕРЕСЧИЙКО НИНОВА,НЕ И ВИЕ!!!
11
4
 
10
 
! Отговори
еха преди 4 години
Другарката Нинова е от пролетариата. Тя ще взема от богатите и ще дава на бедните (като нея)...
10
4
 
23
 
! Отговори
Крушовичанке! преди 4 години
Кой довлече в България стотици хиляди от племето на този индивид, който извърши зверството?Кой им създаде условия за ударно развъждане?Кой се постара да им внуши, че са много ценни, защото се пролетариат и че това им дава право да искат, да искат, да искат и да не носят отговорност за нищо?!Имай поне малко срам, Нинова!!!
9
2
 
22
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Намерила тая от какво да трупа точки! Срамота!
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Колективизацията приключи. Останаха деца сираци, но шъсъ опрайм."- 1958г.Видинско. От реч на Т. Живков
7
5
 
26
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Не харесвам ГЕРБ, не харесвам роми, симпатизант съм на БСП, но тази окончателно ме отврати с безочието си. Никой в тази Държава не трябва да си играе със смъртта на дете!
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарко Нинова,виждам че много сте жалостива - целувахте козички,милвахте кончета,оплаквахте прасенца, жалите ромчета и все така Уж Непартийно..Съжалете и мен нещастника,и мен ме обраха - Откраднаха ми коравия,остана ми един мек....
5
5
 
15
 
! Отговори
до10 преди 4 години
гледай глупостта на лидерите тази съвременна БСП партия не ставай глупав история много с партии и драми в България имало е царисти и БЗНС та истории с разстрели бол и генералски преврати и щуротии и друго тази Нинова не е никъф комунист и в БСП не са никви комунисти та тея са богати капиталисти вече мен ме дразни че в името на успеха са решени на всичко нема скруполи и тъжното е че не струват като алтернативна дотегна ми от Бойко иглупотевините му ама тая е много много зле
4
3
 
13
 
! Отговори
лелее преди 4 години
лелее потресен съм!!! отчаян съм от политиците в тази страна!!! - повечето политици в опозиция се изредиха да трупат активи и да блесват със законови предложения. започвам да имам усещането че само чакат за трагедии за детски трупове и тежки драми и започват да се надпреварват кой да отиде в село Сотиря кой да направи пръв предложение в закона за наказание срещу педофили абе чудо чудо а детенцето дано е в рая че ако е чакало справедливост от тея май май никой неще я дочака.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нинова ми падна в очите още повече, госпожа лъжа техноимпексова е готова на всичко, за да се докопа до властта!
2
5
 
36
 
! Отговори
Пфу! преди 4 години
Нинова яхна смъртта на злочестото дете. Срам няма тая жена. Пред нищо не се спира.
1
4
 
19
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Нинова дали забрави от коя партия е?