Екатерина Захариева осъди Луковмарш: Безобразно събитие!

Такава проява няма място в България, убедена е тя
19 яну 2020 21:37, Анисия Иванова
290
Екатерина Захариева осъди Луковмарш: Безобразно събитие!
Архив: Булфото

Министърът на външните работи Екатерина Захариева ръководи българската делегация на форум в Брюксел на Международния алианс за възпоменание на жертвите на Холокоста. Министър Захариева определи като нещо ужасно провеждането на Луковмарш в София, съобщи БНР.

Държавите-членки приеха декларация, с която отдават почит на всички жертви на нацисткия режим.

"Призив към всички правителства да включат в обучителните програми, да накараме младото поколение да помни, да бъде чувствително и нетолерантно към всички форми, всички прояви на национализъм, на изкривяване на историята, които са всъщност двигателите и мотиваторите на всички нацистки и националистически движения", каза тя.

Захариева коментира и продължаващия всяка година Луковмарш: "Безобразно е. За съжаление, години наред това събитие се реализира. Знаете, че Столична община всяка година не разрешава протеста, но, за съжаление, тази забрана бива отменена от съда. Нямам против всички прояви на свободно изразяване на волята, но тогава, когато това е възхвала на този черен период, не мисля, че такава проява има място в България“.

На въпрос за коментар по повод обвиненията на Русия към Полша в антисемитизъм, министър Захариева заяви, че иска историята да бъде урок и да не се използва за политически цели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
19
 
! Отговори
Адолф преди 4 години
Хахахах памперси еврейски. Денят на въжето иде. RWDS
149
8
 
22
 
! Отговори
? преди 4 години
Какво ли щеше да стане, ако Германия на Хитлер беше стигнала първа до ядреното оръжие?Сега щяхте да говорите на немски, а не да се фукате тука по форумите колко сте умни, нали??Но историята се пише от победителите!!!
148
1
 
23
 
! Отговори
анализ преди 4 години
Държавите от оста Рим_Берлин_Токио...............Италия, Германия и Япония все още са наказвани от другите велики сили.Италия е с рухнала икономикка, но там мафията е инкорпорирана в държавата и работи в синхрон с нея.Германия все още има американски бази на нейна територия и няма армия и военна мощ.Япония..............една ядрена авария във Фукушима върна Япония 50 години назад!!!
147
4
 
29
 
! Отговори
Japan преди 4 години
Япония шеще да капитулира и без двете атомни бомби над Хирошима и Нагазаки!!!Но масонът-ционист Хари Труман дава заповед за използване на ядрено оръжие над мирни хора в Япония...........Хирошима се превръща в символ на световна ядрена трагедия, там и досега се раждат деца с генетични аномалии, породени от радиацията!!
146
1
 
27
 
! Отговори
До Ф.С.В. преди 4 години
Двойните стандарти са нещо нормално за световната политика .................Япония шеще да капитулира и без двете ятомни бомби над Хирошима и Нагазаки!!Но разбира се никойя няма да осъди Хари Труман за престъпления с/у човечеството, защото този президент на САЩ беше подкрепян от глобалистката мафия на масони и ционисти!
145
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако каже друго -ще и бият шута. За тва слушкаш и повтаря, каквото и е наредено, често без да разбира за какво става дума
144
1
 
38
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
А какво ще каже Захариева за холокоста (от древногръцки холокост -изгаряне) извършен от САЩ над Хирошима и Нагазаки ? там за няколко секунди бяха изгорени живи половин милион японци!
143
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Катето Закариева знае какво да говори,комсомолът си е свършил добре работата.
142
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жертвите на втората световна война са над 70 милиона убити. Обаче винаги само за холокоста се говори. Защото явно наистина някои са богоизбрани и техните 6 милиона са най-важните.
141
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красная Армия влиза в Германия,и в един от първите градове започва да ги кара наред цивилни,военни ..И в един хангар намират четиредесет френски парашутиста/пленени/ заедно с офицерът.Германците когато са се изтегляли просто са ги оставили на произволът,просто да ги ,,освободят'' съюзниците. Та значи идват нашите,отварят хангара,питат кой им е началникът,и ги застрелват всичките до един,понеже били ,,капиталисти'' и са също врагове на СССР.
140
3
 
29
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Тази няма ли кой да я начеше най-накрая,че лае нонстоп като бясна?
139
10
 
13
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Да си гледа касапа Сталин и да не коментира Герои!
138
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като е летял да германия и обратно наследника на съсипващите балгария кобурги - борисчое бил отровен от руснаците по нареждане на путина луковия марш е последствие от липсата на реализация на днешната младежи определени средства дето идват от незнайно къде- може и от евреитеза да се подържа напрежение и да не слиза темата за холокоста от сценатазащото ако ги няма - кой ще се сети за холокост и война
137
2
 
39
 
! Отговори
42 преди 4 години
До 166Той светът като отрече фашизма се превърна в рай, управляван от ционистките банкери и корпорации, а ние всички търпим бавният им геноцид.
136
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нашето правителство е приело да е слуга на юдо-ционистите
135
3
 
33
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Младото поколение не е длъжно да помни нещо което е изкривено и насаждано с цел Целият Свят да е длъжен на един паразитен народ ограбващ и смучещ всички държави -Взеха територията на Палестина -убиват палестинците и си правят каквото искат със съседните държави- Палестина дори я няма в Гугъл Мап! Русия е дала над 25 мил жертви- Има много народи които са дали повече жертви от Евреите- Евреите ако бяха смирен честен народ -Да ! Но те са кръвожадни -САЩ и Израел са едно цяло-а политиката им е войни
134
4
 
23
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Коя е тази уруспияя,че да коментира българите?
133
3
 
14
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Коя е тази ***,че да коментира българите?
132
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Тикеоландия, територията на Абсурдите, престъпниците винаги са били на почит.
131
8
 
22
 
! Отговори
Сралин поц преди 4 години
Луковмарш осъди катя захариева: Безобразна жена.