Бойко Борисов получи благодарствено писмо от Мелания Тръмп

Първата дама му благодари за подаръците
8 фев 2020 11:00, Нели Христова
102
Бойко Борисов получи благодарствено писмо от Мелания Тръмп
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов получи писмо от първата дама на САЩ Мелания Тръмп, в което тя му благодари за подаръците, получени при срещата с президента Тръмп в Белия дом. Това съобщи самият той с публикация в официалния си профил във Facebook.

"Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят.

Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери.

Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас", пише премиерът Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Тоя подпис съм го виждал на снимки, на които бай Дончо подписва договори. От това може да следват три възможни заключения - 1. бай Дончо благодари от името на жена си 2. жена му подписва международните договор, 3.секретарката е сбъркала чий подпис да копира под писмото с благодарности за мускалите
83
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На ББ скоро ще му пише и европейската прокурорка Кьовеши търси го за сделките със Сретен Иосич и за съучастие в управлението на тоталитарен режим.Което обяснява що все е заврян в САЩ като плъшок.Явно като другия провален американски превратаджия Говняйдо и нашия е пак на.сран от шубе и превантивно скрит в метрополията.Значи за мъже криещи се под полите на майките си знам *** скрит в чужд мъжки панталон за пръв път виждам.*** проста кратуна.
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както бяха казали в един филм празната кутия с четири стени е символ на ограниченото и лишено от въображение мислене и аз ще добавя е отлична метафора за нашия фараон Тутантквуний.Във филма оня дето му казаха това после го застреляха.При нашия това е невъзможно изстрел по куха тиква не води до нищо важно.После някой долу го беше нарекъл, явно от учтивост, коремоного.Брат не обиждай така коремоногите нищо не са ти направили.А ако търсиш нещо, което се влачи пред Тръмп като нашето ББ мисли за
81
3
 
3
 
! Отговори
РВ преди 4 години
***, роден съм във вековен град, израсЪЛ съм в американски мегаполис( да, точно така, от 10 годишен), владея по-добър английски от тръмповица и мога да я наричам както си искам. Аре бегай да гласуваш за господаря ти.
80
1
 
13
 
! Отговори
ТЪПА ТИКВА преди 4 години
Като гледам тъпоъгълната физиономия на нашия ***, си мисля с умиления за ВЕЛИКИЯ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ......................................
79
0
 
9
 
! Отговори
убавци преди 4 години
глей го нащо коремномного. Тръмпо е къде къде по строен
78
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РВ"тръмповица" е наименование което само издава ганьовската простащина, на човек роден и израсъл в турски клозет
77
4
 
9
 
! Отговори
РВ преди 4 години
До 80То и бочко отдавна е милиардер. Откак стана премиер може да е минал и Тръмп вече. Ама тръмповица не е проста. Тя ще си намери някое младо лъвче.
76
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сигурно се е размечтал че Мелания ще си зареже мъжът милиардер за да му кацне в колибата у Банкя да му гледа дворо хахахаха
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мелани,муцка ти си дедолюбка и дедоебка,няква дедомания те гони ! мания за пари,мания за известност ,мания по пластични хирургии , абе живота ти мина в мании -*** на психиатър.
74
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много текст е това за Бойко ако искаше да чете толко щеше да довърши Винету.
73
1
 
18
 
! Отговори
Рв преди 4 години
А можеше само " конграчулешън борисов". За кво се хаби да пишеш такива дълги по неговите представи писма?
72
1
 
19
 
! Отговори
Оригинално писмо преди 4 години
'Продължение" - е, тогава щяхме да извадим старите стенограми за престъпното ти минало, а и новите - за престъпното настояще, та голям скандал нямаше да стане, ама нали си 'наше куче' - докато въртиш опашка и ни носиш кокалчета - щеше да е жалко!
71
2
 
11
 
! Отговори
Iliana преди 4 години
Boyko ti i grypirovkata to gerb ste zs zatvora za genocid nad Bulgaria i bulgarskia narod
70
1
 
29
 
! Отговори
Оригинално писмо преди 4 години
Скъпи Бойко - като видях кадрите как награби нашата Посланничка - реших че трябва да ти благодаря че не го направи с мен, че иначе Сикрет Сървис щеше да те направи на решето моментално и щеше да си е голем гаф пред камерите...
69
4
 
11
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Първата дама му благодари за подаръците--------------------------------------------------------------Много радостна и благодарна е Мелания на Бате Бойко. Сигурно й е подарил вибратор с отливка на неговия, щото нейния благоверен "дядо" отдавна не го вдига :)
68
2
 
27
 
! Отговори
Калин преди 4 години
Да така е всички получават. Когато дадеш подарък получаваш благодарствено писмо...на това му се казва "дипломатически церемониал и протокол". Защо смятате хората за толкова ***. Обидно е!!!!!
67
1
 
19
 
! Отговори
Pumpkin преди 4 години
Перничани също получиха "подарък" след местните избори. Когато някой от там напише благодарствено писмо, тогава пишете, това наистина ще е новина, направо сензация.
66
4
 
20
 
! Отговори
от САЩ преди 4 години
Ето какво пишело и на гърба на писмото:Благодарим ти, диър Бойко, че си т-ъ-п и послушен! Благодарим ти и за подарения милиард! Да си жив и здрав и хепи Хелоуин, 100 години да живееш и да се самоизбираш и още мноо-о-о-го подаръци да ни направиш.
65
16
 
4
 
! Отговори
Браво Бойко ! преди 4 години
На хубавото няма какво да кажеш.......